مشاهده نسخه کامل
: آموزش کلاج گیری
amir1230
10-11-2012, 00:50
سلام
من تقریباً تمام نکات رانندگی رو ،روشون مسلط شدم.
فقط یه نکته مونده.اونم نحوه آزاد کردن کلاج برای حرکت اولیه ماشینه.
برای انجام این کار(آزاد کردن کلاج) پاشنه پا باید روی زمین باشه یا رو هوا؟(منظورم اینه که فقط کلاج رو از قسمی استخوانی زیر انگشتان آزاد میکنیم؟ یا نه کل پای چپو میاریم بالا؟
من به روش اول عادت دارم.ولی تو ترافیکای سنگین(حرکت با نیم کلاج) به مشکل میخورم.چون قبل از اینکه پامو کامل از روی کلاج بردارم.باید کلاج و ترمز رو برای توقف کامل بگیرم.که چون پاشنه پام رو زمینه،پام به طرف جلو سر میخوره.و مجبورم برای تسلط روی کلاج،پامو به طرف عقب بکرونم(با اینکه پام رو کلاجه به سمت عقب بکشونمش که خیلی هم سخته).
مشکل کجاست؟
ممنون از راهنماییتون.
bigarash
10-11-2012, 01:15
آقا زیاد سخت نگیر هر جور راحتی انجامش بده، من خودم شخصا موقع آزاد کردن پامو رو هوا نگه میدارم اینطوری آدم کنترل بیشتری میتونه داشته باشه!
alone-yaser
10-11-2012, 11:39
سلام
من تقریباً تمام نکات رانندگی رو ،روشون مسلط شدم.
فقط یه نکته مونده.اونم نحوه آزاد کردن کلاج برای حرکت اولیه ماشینه.
برای انجام این کار(آزاد کردن کلاج) پاشنه پا باید روی زمین باشه یا رو هوا؟(منظورم اینه که فقط کلاج رو از قسمی استخوانی زیر انگشتان آزاد میکنیم؟ یا نه کل پای چپو میاریم بالا؟
من به روش اول عادت دارم.ولی تو ترافیکای سنگین(حرکت با نیم کلاج) به مشکل میخورم.چون قبل از اینکه پامو کامل از روی کلاج بردارم.باید کلاج و ترمز رو برای توقف کامل بگیرم.که چون پاشنه پام رو زمینه،پام به طرف جلو سر میخوره.و مجبورم برای تسلط روی کلاج،پامو به طرف عقب بکرونم(با اینکه پام رو کلاجه به سمت عقب بکشونمش که خیلی هم سخته).
مشکل کجاست؟
ممنون از راهنماییتون.
سلام.
دقیقا میدونم چی میگید عزیز چون خودم هم تا 3 4 ماهه اول پاشنه پام روی زمین بود که بعد از دو یا سه بار نیم کلاچ تقریبا کف پام میررسد به وسطای کلاچ و در این صورت باید ماشین رو خلاص میکردم و دوباره پام رو تنظیم میکردم که توی ترافیک خیلی آزار دهندس کم کم عادت کنید که پاشنه پا رو هوا باشه و برای فشار دادن کلاچ پاتون هیچ تکیه گاهی نداشته باشه اولاش کمی سخته و شاید گاهی ماشین خاموش بشه ولی بعد از یک هفته دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد و راححت توی ترافیک حرکت میکنید..
موفق باشید.
mohamad skystar
10-11-2012, 12:58
جای این تاپیک در بخش فنی و تخصصی بوده به زودی منتقل میشه و تاپیک باز میشه.
amir1230
12-11-2012, 11:35
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند.
خوشحال میشم تجربه دیگر دوستان هم بدونم.
mohsenkezim0677
12-11-2012, 19:56
سلام اگه پاتو رو هوا نگه داری راحتری و خسته هم نمیشی
پا باید رو هوا باسه کامل وگرنه تو ترافیک پدره پات در میاد
اون اوایل که آدم نیم کلاج می گیره با مچ پا تنظیم می کنی که این کار دقتش زیاده اما نمی شه همیشه این کار رو کرد پای آدم درد می گیره
بعدا کم کم دستت میاد تا از زانو تنظیم کنی و کلا پا روی هوا باشه اولش سخته اما تنها راهه چون غیر از این تو ترافیک سینگین پا درد می گیری
navid.zz68
24-11-2012, 23:16
هر جور راحتی:sq_14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.