PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهشاً كمك كنيد مشكل پرايد 131sx تا الان هيچ كس تنونسته بگه مشكل چيه كمكم كنيد

sh.k_5800
09-11-2012, 19:21
بنام خدا

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز

خواهشاً كمك كنيد:41:
از شما خواهش میکنم نگید طولانی هستش:46: چون خدایی مشکل دارم و خیلی تا الان خرج زیادی کردم
من یک پراید مدل 131sxسال 90 صفر از نمایندگی گرفتم که اوایل واقعاً خوب بود با شتاب عالی ولی بعد از گذشت 5 ماه با کارکرد 4000 تا ماشین به مشکل برخورد مشکل آن نداشتن شتاب خوب مثل قبل و مصرف بنزین زیاد که با کیلومتر 5500 تا به نمایندگی بردم که این کارها را انجام دادند تعویض روغن موتور + فیلتر هوا + تعویض روغن گیر بکس + فیلر گیری که با این کارا ماشین دوباره شتاب گرفت و خوب شد ولی بعد از یک هفته دوباره ماشین کم می آورد و وشتاب نداشت که دوباره بعد از یک ماه بردم این بار این کارا رو کرد پیاده و سوار کردن مجموع سیلندر اصلی + تنظیم سوپاپ + تنظیم موتور شامل تتنظیم فلتر هوا + تنظیم دلکو + تنظیم دور آرام = ولی باز همون طوری فرقی نکرد وقتی هم مراجعه میکنی جوابی نمیدن دیگه نمایندگی نبردم تا حلا دو جای مختلف و حرفه ای که کار تنظیم موتور هست بردم 3 بار هم دستگاه زدم ( دیاگ ) که گفتند هیچ مشکلی نداره نه ecuنه انژکتور هیچی _ یک جا که کار تخصصی تنظیم موتور انجام می داد بردم گفت شمع ها ایرانی هست یه دست شمع عوض کرد به نام valoe جعبه سبز رنگ داشت انداخت و یک با بار فیلر گیری کرد و دریچه گاز را باز کرد و یه مایع قرمز رنگ روی دریچه گاز می ریخت و میگفت گاز بده که بعد از آن ماشین آن چنان فرقی نکرد ولی باز بهتر شد از نظر شتاب ولی اگه دو نفر سوار میشدن باز کم میآورد بعد از یک هفته همین آش و همون کاسه یه مشکل جدید پیش اومد که صبح ها وقتی بی حکت بود ماشین دیر استارت میخورد و وقتی هم روشن مشد به حالت ریپ زدن بود که میرفت ماشین خاموش بشه که خودش خود به خود بدون اینگه پدال گاز رو فشار بدی گاز میگرفت ماشین گفتم شاید به خاطره باطری چون باطری صبا بود سبز رنگ هست ایرانی بردم یه باطری خشک مارک puma کره ای انداختم بازم خوب نشد – تو رو خدا ببخشید طولانی شد این بار یه جا بردم دیگه حرفه ای بودن چک کرد گفت این نوع شمعی که انداختی به درد پراید نمیخوره منظورش valoe بود این بار یه دست شمع دیگه انداخت که اسمش رو نمیدونم یه فیلتر هوا انداخت و خواست یه بار فیلر بزنه که دید فیلر شده دیگه انجام نداد دریچه گاز ( استپر) رو باز کرد یه اسپری زد و دوباره جا زد آقا این بار دیگه ماشین گاز که میدادی واقعاً گاز اصلی بود شتاب عالی بود مشکل استارت رو گفت از ایموبلایزر هست ولی من نمیدونم چرا بعد از یک هفته این ماشین همین مشکل کم آوردن و نداشتن شتاب = یعنی گاز میدی ولی ماشین شتاب نداره فقط داره گاز میخوره تسمه دینام هم عوض شده موتور لرزش داره و صدایی مثل زوزه که لای در میپیچه صدا میده در ضمن این ماشین مشکل ترمز داشت ترمز خالی میکرد من در کل لنت های عقب و جلو و همچنین پمپ ترمز که وسایل داخل آن عوض شد چون درگیر بود وقتی جک میزدی چرخ ها به زور میچرخید این باعث میشد جلوی شتاب رو بگیره که درست شد و بعد هم سیلندر دو چرخ جلو رو واشر هاش تعویض شد چون باد کرده بود خوب عقب و جلو نمیشد همه الان میخندن میگن این همه خرج کردی یه ماشین میشد بخری ولی آدم هی میگه الان این بار خوب میشه دیگه ولی هنوز مشکل داره خواهش میکنم کمک کنید راهنمایی کنید چون تا الان خیلی خرج کردم و هنوز مشکل دارم ممنون از اینکه لطف میکنید به من کمک میکنید

sh.k_5800
09-11-2012, 19:31
بچه ها ببخشید تاپیک رو اشتباه زدم. حواسم به قسمت فنی و تخصصی نبود. ناظران بی زحمت پاک کنن.:11: