ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال ایتم های لیست باکس

mohammad1314
09-11-2012, 15:30
سلام.
من میخوام با زذن یک دکمه در برنامه ، تم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ام آیتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) های listbox1 به listbox2 منتقل بشن .
ممنون میشم راهنماییم کنین.

mohammad2407
09-11-2012, 15:33
با چه زبانی ؟

سی شارپ یا وی بی و..........

mohammad1314
09-11-2012, 15:43
با زبان vb.net میخواستم بنویسم.

szh_1367
09-11-2012, 20:16
سلام.
من میخوام با زذن یک دکمه در برنامه ، تم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ام آیتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) های listbox1 به listbox2 منتقل بشن .
ممنون میشم راهنماییم کنین.

من وی بی کد نمیزنم ولی حالت کل اینجوری هست به شکل ساده و قابل فهم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senaps
10-11-2012, 00:18
سلام....
باز اینجا هم میشد از حلقه‌ی فوریچ استفاده کرد..... کلا با این نوع حلقه‌ها حال نمی‌کنین یا اینجا کاربرد حلقه‌ی فور معمولی بهتره یا وی‌بی فور‌یچ نداره یا چی؟!
اخه منم زیاد با اون مدل حلقه حال نمی‌کنم ولی فک کنم باید ازش استفاده بکنم....

szh_1367
10-11-2012, 21:39
سلام....
باز اینجا هم میشد از حلقه‌ی فوریچ استفاده کرد..... کلا با این نوع حلقه‌ها حال نمی‌کنین یا اینجا کاربرد حلقه‌ی فور معمولی بهتره یا وی‌بی فور‌یچ نداره یا چی؟!
اخه منم زیاد با اون مدل حلقه حال نمی‌کنم ولی فک کنم باید ازش استفاده بکنم....

داخل اون تاپیک هم عرض کردم که من همیشه سعی میکنم ساده ترین حالتی رو در نظر بگیرم که مخاطب میتواند با کد ارتباط برقرار بکند

به این دلیل که از اولین کلاس برنامه نویسی تا اخرین کلاس از حلقه for استفاده میشود و کلمه for برای بیشتر دوستان اشنا تر است از این کد استفاده شده

حال اگر فرد این قابلیت رو داشته باشه که این کد رو درک کند میتواند به سادگی foreach رو جایگزین for کند

این تجربه من هست شاید از نظر دیگران اشتباه باشه ولی من به همه نظرات احترام میگذارم

senaps
11-11-2012, 12:29
اهان.... نه بابا من ترسیدم! فک کردم شاید این فوریچ بهینه نیست برا اینجور حرکات یا یه دلیلی داره که شما استفاده نمیکنی گفتم منم یاد بگیرم که عقب نمونم!