ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرکت اهسته موس در بازی با گرافیک geforce gt 520

mirzaqasem
09-11-2012, 13:38
سلام
من رو سیستم کارت گرافیک nvidia 8500 GT 512mb ram رو داشتم .رفتم کارت گرافیک جدید گرفتم که همون GT 520 DDR3 2gig ram هست.اما وقتی گرافیکش رو بالا میبرم در بازی هایی مثل کرایسیس 2 یا world of tank موس نیم ثانیه ای دیر جابجا میشه .و خود بازی مشکلی نداره.
مادربوردم گیگابایت هست و DDR2 Express که میگن DDR3 رو هم پشتیبانی میکنه.درایو کارت جدید هم راحت نصب میشه. CPU هم 2 هسته ای 2.4 هست.

ممنون میشم راهنماییم کنید

EXTREME
09-11-2012, 13:49
این همون افت فریم است با پایین آوردن تنظیمات گرافیکی بازی این مشکل حل میشه ؟
با نرم افزار FRAPS ببینید چقدر فریم میگیرین تو بازی

mirzaqasem
09-11-2012, 18:48
سلام.دستت درد نکنه Extrme.
یه بحث دیگه ای هم که هست اینه که با یک کارت گرافیک پایین تر که ddr2 هست ما این مشکل رو نداریم.البته بله اگه تنظیمات بازی رو پایین بیاریم مشکل حل میشه.
ولی خب کارته قوی گرفتم که طبق اظهارات خود شرکت ها بازی های بالاتر از این رو هم پشتیبانی میکنه
ولی طبق گفته ی شما از نرم افزاری که گفتید هم استفاده می کنم و خبرش رو هم بهتون میدم
خیلی ممنون یا حق

EXTREME
09-11-2012, 18:58
ولی gt520 کارت زیاد قو.ی نیست و نمیتونید رو تنظیمات بالا بازی کنید و باید تنظیمات رو پایین بیارین و فریم ریت بالاتری بگیرید و روونتر بشه بازی
برای یک گرافیک خوب الان باید حداقل 350 تومن پول بدین
برای گرافیک های رده پایین تر باید قید یک سری چیزارو بزنید

mirzaqasem
10-11-2012, 23:51
دوباره سلام. از نرم افزاری که پیشنهاد کردید استفاده کردم.
برای کارت جدید یا همون gt520 بین 10 تا 12 تا رو بدترین حالت و برای کارت  DDR2 ای که دارم بین 20 تا 30 در حالت متوسط و بین 16 تا 19 رو بهترین حالت بود.

از یه مرکز کامپیوتری که سیستم رو از اونجا خریده بودم پرسیدم گفت:

برای بازی به کارت گرافیکی احتیاج داری که memory bus اش بالای  Bits  128 باشه.یعنی هرچی بالاتر بهتر

کارت gt520 مموری باسش 64 بیت هست و کار DDR2 ای که دارم 128 بیت بوده.برای همین با کارت DDR2 که قدیمی هست بهتر می تونستم بازی کنم.

از شما هم اقای EXTREME خیلی سپاسگذارم که راهنماییم کردید.