ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پرینتر HP P2014 با فونت نستعلیق

farhad_persona
09-11-2012, 12:21
سلام و عرض ادب و احترام به همه اساتید بزرگوار
وقتی با فونت نستعلیق با این پرینتر پرينت میگيرم كلمات شكسته ميشن،يعني حروف به صورت جداگانه چاپ ميشه مثلا كلمه بسمه تعالي به صورت(ب س م ه ت عال ي) چاپ ميشه...چيكارش كنم؟؟؟
آخرین درایور رو براش گرفتیم مشکلش حل نشد . به PDF هم نمیتونم تبدیل کنم چون همه چی اونجا با ورد هست

آقا خیلی حیاتی هست چون من سرباز هستم و مسئولم میگه اگر نمیتونی این مشکل رو حل کنی میفرستمت جای دیگه .

m_2t_ab
09-11-2012, 20:13
سلام و عرض ادب و احترام به همه اساتید بزرگوار
وقتی با فونت نستعلیق با این پرینتر پرينت میگيرم كلمات شكسته ميشن،يعني حروف به صورت جداگانه چاپ ميشه مثلا كلمه بسمه تعالي به صورت(ب س م ه ت عال ي) چاپ ميشه...چيكارش كنم؟؟؟
آخرین درایور رو براش گرفتیم مشکلش حل نشد . به PDF هم نمیتونم تبدیل کنم چون همه چی اونجا با ورد هست

آقا خیلی حیاتی هست چون من سرباز هستم و مسئولم میگه اگر نمیتونی این مشکل رو حل کنی میفرستمت جای دیگه .

من فکر می کنم بهترین کار همون تبدیل به PDF باشه.
چرا نمی تونید به PDF تبدیل کنید؟
موفق باشید

farhad_persona
09-11-2012, 21:09
من فکر می کنم بهترین کار همون تبدیل به PDF باشه.
چرا نمی تونید به PDF تبدیل کنید؟
موفق باشید

نه همچین امکانی وجود نداره. ما هر روز تعداد زیادی لوح تقدیر میزنیم که روی ورد هست و اگر بخوام همه رو مدام تبدیل کنم کلی وقتم گرفته میشه

m_2t_ab
10-11-2012, 00:04
خوب اگر با راههای دیگه نشه چاره ای نیست دیگه.
یه پیشنهاد:
دو نسخه از فونت نستعلیق هست، شما هردو رو امتحان کردید؟

ضمنا یه بار با PDF امتحان کنید، اگر جواب داد، میشه راه هایی برای افزیش سرعت کار پیدا کرد.
موفق باشید

K1lou
10-11-2012, 09:21
با سلام
من هم این مشکل رو با همین پرینتر دارم و فکر نمی کنم راهی برای حلش باشه شاید به خاطر سرعت بالای پرینت کردنش باشه

farhad_persona
10-11-2012, 15:43
من فکر کنم راه حل وجود داشته باشه چون سربازی که قبل از من بوده بدون مشکل پرینت میگرفته حالا چیکار میکرده نمیدونم . متاسفانه بهش دسترسی نداریم

m_2t_ab
10-11-2012, 19:37
اگر قبلا این اتفاق می افتاده اول اون نسخه دیگه فونت رو امتحان کنید. بعد اگر باز هم درست نشد سعی کنید با سعی و خطا و به اصطلاح سیخکاری تو تنظیمات پرینتر کاری بکنید،‌ در مرحله بعد تعویض ویندوز و ورد شاید پاسخ بده.
موفق باشید

farhad_persona
10-11-2012, 19:50
والا ویندوز رو هم عوض کردیم و به جای ورد 2007 ورد 2010 ریختیم ولی باز هم همون مشکل هست

farhad_persona
12-11-2012, 19:25
.................نبود؟ کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟ این سرهنگه منو میفرسته خدمات

m_2t_ab
13-11-2012, 03:35
دوست عزیز برای بار سوم می پرسم!!!
شما هر دونسخه فونت رو امتحان کردید؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نسخه قبلیشو هم یا دارید و یا خودتون پیدا کنید.
ضمنا نرم افزار هایی مثل میرعماد هم می تونن نستعلیق بنویسن تو ورد.
موفق باشید

farhad_persona
13-11-2012, 21:04
بله عزیز همه نسخه ها رو امتحان کردم. فکر کنم تو تنظیمات پرینتر باید دست کاری کنم.

h_khozooei
06-02-2013, 17:47
مطمئن نیستم ولی سعی کن که تو تنظیمات پرینتر این اپشن ها رو فعال و یا غیر فعال کنی احتمال داره درست شه
Advanced Printing features
Print optimization
Ret