ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با فایل ها در سی شارپ

Nathan Drake
09-11-2012, 09:39
با سلام.
من مدتیه با زبان سی شارپ آشنا شدم و اطلاعات زیادی از این زبان ندارم.
میخواستم اگر از دوستان کسی در رابطه با کار با فایل ها سررشته داره کمی من رو راهنمایی کنه.
میخواستم با کلاس های Binary Writer , Binary Reader و FileStream آشنا بشم.
آیا توی کار با فایل ها فقط از این کلاس ها استفاده میشه؟

szh_1367
09-11-2012, 10:50
با سلام.
من مدتیه با زبان سی شارپ آشنا شدم و اطلاعات زیادی از این زبان ندارم.
میخواستم اگر از دوستان کسی در رابطه با کار با فایل ها سررشته داره کمی من رو راهنمایی کنه.
میخواستم با کلاس های Binary Writer , Binary Reader و FileStream آشنا بشم.
آیا توی کار با فایل ها فقط از این کلاس ها استفاده میشه؟

برای کار با فایل ها کلاس های مختلفی وجود دارد

برای اشنایی با باینری دیدر اینجــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اشنایی با باینری رایتر اینجــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اشنایی با فایل استریم اینجــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در رفرنس های بالا به دیگر کلاس های استفاده شده برای کار با فایل اشاره شده که میتوانید به انها نیز مراجعه کنید

Nathan Drake
09-11-2012, 14:08
برای کار با فایل ها کلاس های مختلفی وجود دارد

برای اشنایی با باینری دیدر اینجــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اشنایی با باینری رایتر اینجــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اشنایی با فایل استریم اینجــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در رفرنس های بالا به دیگر کلاس های استفاده شده برای کار با فایل اشاره شده که میتوانید به انها نیز مراجعه کنید
خیلی ممنون.
یک سوال دیگه هم داشتم. مهم ترین کلاس های System.io چه کلاس هایی هستند؟

szh_1367
09-11-2012, 18:19
خیلی ممنون.
یک سوال دیگه هم داشتم. مهم ترین کلاس های System.io چه کلاس هایی هستند؟

نمیدونم یعنی نمیتونم بگم این کلاس مهم هست یا دیگری چون هر کدوم در جای خودشون کارا و مهم هستن