ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد عدد 6 رقمی

mohammad1314
09-11-2012, 01:46
سلام من در برنامم یک لست باکس دارم و یک کمبو باکس. میخوام به تعداد اسم هام در لیست باکس ، در کمبو باکس عدد های تصادفی 6 رقمی ایجاد بشه . اگه میشه راهنماییم کنین . لطفا بگین کد رو در کدوم کنترل مینویسین.

szh_1367
09-11-2012, 10:58
سلام من در برنامم یک لست باکس دارم و یک کمبو باکس. میخوام به تعداد اسم هام در لیست باکس ، در کمبو باکس عدد های تصادفی 6 رقمی ایجاد بشه . اگه میشه راهنماییم کنین . لطفا بگین کد رو در کدوم کنترل مینویسین.

سلام

یک باتن در صفحه قرار دهید سپس رویداد کلیک باتن رو ایجاد کنید سپس تعداد لیست خود رو بدست بیاورید و در انتها به تعداد لازم عدد وارد کامبوباکس کنید

ساده ترین حالت برای ایجاد عدد هم به شکل زیر است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad1314
09-11-2012, 15:23
من تونستم عدد 6 رقمی تصادفی ایجاد کنم اما نمیدونم چه طور به تعداد ایتم های لیست باکس در کمبو باکس عدد 6 رقمی باشه و میخوام اگر در حین برنامه به تعداد ایتم های لیست باکس اضافه شد ، تعداد عدد های کمبوباکس هم اضافه شه.
راستش من کارم رو با vb.net تازه شروع کردم و تجربه ی زیادی از اون ندارم . اگه میشه بیشتر راهنماییم کنین.

szh_1367
09-11-2012, 20:19
من تونستم عدد 6 رقمی تصادفی ایجاد کنم اما نمیدونم چه طور به تعداد ایتم های لیست باکس در کمبو باکس عدد 6 رقمی باشه و میخوام اگر در حین برنامه به تعداد ایتم های لیست باکس اضافه شد ، تعداد عدد های کمبوباکس هم اضافه شه.
راستش من کارم رو با vb.net تازه شروع کردم و تجربه ی زیادی از اون ندارم . اگه میشه بیشتر راهنماییم کنین.

با درستور listbox.items.count تعدا عناصر در لیست باکس بدست می اید شما این تعداد رو بزار در حلقه و هر زمان که خواستی فراخوانی کنید فکر نمی کنم مشکل باشه کمی سعی کنید