مشاهده نسخه کامل
: مشكل نمايش داده نشدن نام درايوها در my computer
باسلام من يه مشكلي دارم بعداز نصب ويندوز 7 در قسمت My computer نام درايوها رو نمايش نميده و فقط Local disk رو مينويسه درصورتي كه من براي تمام درايو ها اسم گذاشتم مثلا Film يا Picture اما در قسمت Disk managment اسم درايوها رو نشون ميده ومشكلي نداره
كسي ميتونه راهنمايي كنه مشكل از كجاست
jafarian
08-11-2012, 14:08
طبق سایت پایین که بصورت شکل نمایش داده شده برین:20:
روش اول
به فلدر آپشن برین اونجا طبق شکل چکمارک گزینه مورد نظرخورده شده باشه
روش دوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید داخل کادری که باز میشه به مسیر پایین برین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم روی گزینه
ازپنجره سمت راست دبل کلیک کنید درکادر vaule data عدد 0 تایپ کنید اکی کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید
How to Show / Hide / Move Drive Letters in Windows Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش سوم
منوی run اجرا داخلش دستور
تایپ اینتر کنیدداخل کادری که باز میشه latter درایو خودتون تغییر بدین بصورت شکل توضیح داده شده بطور مثال D رو بزارین اسمش Q .
طبق سایت پایین که بصورت شکل نمایش داده شده برین:20:
روش اول
به فلدر آپشن برین اونجا طبق شکل چکمارک گزینه مورد نظرخورده شده باشه
روش دوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید داخل کادری که باز میشه به مسیر پایین برین
بعدشم روی گزینه
ازپنجره سمت راست دبل کلیک کنید درکادر vaule data عدد 0 تایپ کنید اکی کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید
How to Show / Hide / Move Drive Letters in Windows Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش سوم
منوی run اجرا داخلش دستور
تایپ اینتر کنیدداخل کادری که باز میشه latter درایو خودتون تغییر بدین بصورت شکل توضیح داده شده بطور مثال D رو بزارین اسمش Q .
آقا دست شما درد نكنه حالا ميرم تستش كنم ببينم درس ميشه يانه
اما يه نكته اينكه منظورمن از نام درايو ها نه اينكه :C يا :D رو نشون نميده بلكه بجاي اينكه بنويسه C:\win_7 مينويسه C:\LocalDisk درواقع Label مشكل داره نه Volume Drive
درضمن من هيچ تصويري نميبينم درمتن راهنمايي شما
jafarian
09-11-2012, 23:57
آقا دست شما درد نكنه حالا ميرم تستش كنم ببينم درس ميشه يانه
اما يه نكته اينكه منظورمن از نام درايو ها نه اينكه :C يا :D رو نشون نميده بلكه بجاي اينكه بنويسه C:\win_7 مينويسه C:\LocalDisk درواقع Label مشكل داره نه Volume Drive
درضمن من هيچ تصويري نميبينم درمتن راهنمايي شما
اگر برای تغییر نام درایو شما بخواین اقدام کنید طبق تاپیک پایین پست شماره 14 برین که با استفاده از پنجره powershell 'گفته شده چکاری کنید مراحل کار برای ویندوز 7 با 8 به یکصورت.
تغییرنام درایو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر برای تغییر نام درایو شما بخواین اقدام کنید طبق تاپیک پایین پست شماره 14 برین که با استفاده از پنجره powershell 'گفته شده چکاری کنید مراحل کار برای ویندوز 7 با 8 به یکصورت.
تغییرنام درایو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنونم بابت جواب وراهنمایی متاسفانه هیچکدام از راهها جواب من نیست یعنی همه راه حلها برای تغییر ولوم درایوه (Volume drive ) یعنی D را تبدیل به G یا Q یا F یا درایو دیگر کردن نه لیبل که منظور من تغییر لیبل Volume Label است یعنی نام پارتیشن عوض شود به نام دلخواه
jafarian
15-11-2012, 00:56
ممنونم بابت جواب وراهنمایی متاسفانه هیچکدام از راهها جواب من نیست یعنی همه راه حلها برای تغییر ولوم درایوه (Volume drive ) یعنی D را تبدیل به G یا Q یا F یا درایو دیگر کردن نه لیبل که منظور من تغییر لیبل Volume Label است یعنی نام پارتیشن عوض شود به نام دلخواه
برای شما تنها یک روش میمونه اونم استفاده از فایل autorun که پایین قراردادم این فایل دانلود روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم طبق شکل پایین اجراش کنید بجای M که من تصویر اسمش قراردادم شما لیبل درایو مورد نظر خودتون اون قسمت وارد کنید بطور مثال P30 بعدشم از منوی File روی گزینه save کلیک کنید بعد همین فایل به داخل همون درایوی که لیبلش تغییر نمیکنه paste کنید سیستم ریستارت کنیدکارتموم میشه.
autorun
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما Show hidden files کنین
و از توی درایواتون فایل autorun.inf رو پاک کنین
آقایون دستتون دردنکنه با راهنمایی شما مشکلم حل شد آره یه پوشه autorun روی هردرایوداشتم اونا رو جذف کردم مشکل حل شد . این پوشه برای جلوگیری از ویروس اتوران گذاشته بودم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.