p990
08-11-2012, 10:17
سلام
چند مورد که پایین لیست می کنم اگه کمک کنید ممنون:(من آماتور هستم و اگه چیزی رو اشتباه گفتم ببخشید)
1-دزدگیر(دزدگیری که فابریک 206 باشه نمی دونم چه مارکی خوبه من فقط مجیکار -تلماتیکس و ایزیکار به گوشم خورده )
یک دزدگیر تصویری باشه و نیاز به سیم کشی نداشته باشه .استارتر هم شنیدم که ایموبلایزر رو دچار مشکل میکنه
2-کروز کنترل
3-سنسور دنده عقب
-----این 2 مورد رو به نظر دوستان برم آپکونصب کنه بهتره یا از همین خدماتی های بیرون !!!
آخه همه میگن آپکو خیلی گرون میده و پول الکی میگیره .من بیشتر نگران گارانتی ماشین هستم ولی از یک طرف میبینم همه میرن از همین خدماتی ها متفرقه خرید میکنن!!!!
مثلا پرسدم پلاستیک کف صندوق چند!!گفت 10-20تومن ولی آپکو میده 54 تمون!!!
این موادی که میگم رو می خوام بخرم :اگه چی به ذهن تون میرسه بگید ممنون میشم:
پارکابی-عایق درب موتور-
4-روکش صندلی(آیا روکش های آپکو رو سایر خدماتی دارن؟)-قفل زاپاس بند-قفل ECUبادگیر شیشه
البته جاسویچی و خوشوبو کننده و براق کننده داشپورت رو هم می خوام بخرم!!!
5-خوشوبو کننده و براق کننده داشپورت چه مارکی خوبه؟
قفل فرمونئهم خریدم 30 تومن از این پهن ها!!!
اگه چیزی به ذهن دوستان میرسه کمک کنید !!1
ممون
چند مورد که پایین لیست می کنم اگه کمک کنید ممنون:(من آماتور هستم و اگه چیزی رو اشتباه گفتم ببخشید)
1-دزدگیر(دزدگیری که فابریک 206 باشه نمی دونم چه مارکی خوبه من فقط مجیکار -تلماتیکس و ایزیکار به گوشم خورده )
یک دزدگیر تصویری باشه و نیاز به سیم کشی نداشته باشه .استارتر هم شنیدم که ایموبلایزر رو دچار مشکل میکنه
2-کروز کنترل
3-سنسور دنده عقب
-----این 2 مورد رو به نظر دوستان برم آپکونصب کنه بهتره یا از همین خدماتی های بیرون !!!
آخه همه میگن آپکو خیلی گرون میده و پول الکی میگیره .من بیشتر نگران گارانتی ماشین هستم ولی از یک طرف میبینم همه میرن از همین خدماتی ها متفرقه خرید میکنن!!!!
مثلا پرسدم پلاستیک کف صندوق چند!!گفت 10-20تومن ولی آپکو میده 54 تمون!!!
این موادی که میگم رو می خوام بخرم :اگه چی به ذهن تون میرسه بگید ممنون میشم:
پارکابی-عایق درب موتور-
4-روکش صندلی(آیا روکش های آپکو رو سایر خدماتی دارن؟)-قفل زاپاس بند-قفل ECUبادگیر شیشه
البته جاسویچی و خوشوبو کننده و براق کننده داشپورت رو هم می خوام بخرم!!!
5-خوشوبو کننده و براق کننده داشپورت چه مارکی خوبه؟
قفل فرمونئهم خریدم 30 تومن از این پهن ها!!!
اگه چیزی به ذهن دوستان میرسه کمک کنید !!1
ممون