ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جرم گیری دندان ! آری یا خیر ؟

کاربر شماره ی یک
08-11-2012, 06:21
من تا الان دندون هام رو جرم گیری نکردم ، خوبه یا نه ! لطفا تجربیات خودتون رو بزارید اگه جرم گیری کردید !
برای دندان ضرری نداره ؟

شاهزاده خانوم
08-11-2012, 18:07
من رفتم دکتر گفت نکنید به مینای دندون اسیب میزنه

B3HZ@D
08-11-2012, 18:55
راستش من توی یک مجله خونده بودم که گفته بود هر شش ماه به شش ماه باید دندان ها رو جرم گیری کنیم !
ولی فکر نکنم ضرری داشته باشه.

raana
08-11-2012, 19:10
جرم گیری به هیچ وجه به مینای دندون آسیب نمی رسونه.
در صورتی که دندون جرم گیری نشه اون جرم ها به زیر لثه می ره و سفت می شه و باعث التهاب و خونریزی لثه و در نهایت کار به جراحیه لثه می کشه.
و در موارد حاد باعث فاسد شدن لثه و لق شدن دندون ها می شه.

و بهتره که بعد از جرم گیری از مسواک برقی استفاده کنید تا روی دندون جرم نبنده.
چون من الان 4 ساله از مسواک برقی استفاده می کنم دکتر که رفتم گفت نیاز به جرم گیری نداری.

Ice Pain
12-11-2012, 19:04
اون روزای اول بعد از جرمگیری یه جوریه... رد شدن جریان باد از میان دندونهات رو هم احساس میکنی‌ .... :)

کاربر شماره ی یک
13-11-2012, 03:51
مشکل اینجاست که حتی گفته های پزشکها هم تناقض داره با هم دیگه ! اما من از اکثر اونایی که این کار رو برای اولین بار کردن پرسیدم ، گفتن خوب نیست ، انجام نده ! اما به نظرم بستگی به دندون هم داره ، اما نمیدونم چطور!

Ice Pain
13-11-2012, 13:18
مشکل اینجاست که حتی گفته های پزشکها هم تناقض داره با هم دیگه ! اما من از اکثر اونایی که این کار رو برای اولین بار کردن پرسیدم ، گفتن خوب نیست ، انجام نده ! اما به نظرم بستگی به دندون هم داره ، اما نمیدونم چطور!

اگه دندونات واقعا جرم داره برو پیش یک دندانپزشک خوب و جرمگیری کن‌ من چند سال پیش جرمگیری کردم