مشاهده نسخه کامل
: جرم گیری دندان ! آری یا خیر ؟
کاربر شماره ی یک
08-11-2012, 06:21
من تا الان دندون هام رو جرم گیری نکردم ، خوبه یا نه ! لطفا تجربیات خودتون رو بزارید اگه جرم گیری کردید !
برای دندان ضرری نداره ؟
شاهزاده خانوم
08-11-2012, 18:07
من رفتم دکتر گفت نکنید به مینای دندون اسیب میزنه
راستش من توی یک مجله خونده بودم که گفته بود هر شش ماه به شش ماه باید دندان ها رو جرم گیری کنیم !
ولی فکر نکنم ضرری داشته باشه.
جرم گیری به هیچ وجه به مینای دندون آسیب نمی رسونه.
در صورتی که دندون جرم گیری نشه اون جرم ها به زیر لثه می ره و سفت می شه و باعث التهاب و خونریزی لثه و در نهایت کار به جراحیه لثه می کشه.
و در موارد حاد باعث فاسد شدن لثه و لق شدن دندون ها می شه.
و بهتره که بعد از جرم گیری از مسواک برقی استفاده کنید تا روی دندون جرم نبنده.
چون من الان 4 ساله از مسواک برقی استفاده می کنم دکتر که رفتم گفت نیاز به جرم گیری نداری.
Ice Pain
12-11-2012, 19:04
اون روزای اول بعد از جرمگیری یه جوریه... رد شدن جریان باد از میان دندونهات رو هم احساس میکنی .... :)
کاربر شماره ی یک
13-11-2012, 03:51
مشکل اینجاست که حتی گفته های پزشکها هم تناقض داره با هم دیگه ! اما من از اکثر اونایی که این کار رو برای اولین بار کردن پرسیدم ، گفتن خوب نیست ، انجام نده ! اما به نظرم بستگی به دندون هم داره ، اما نمیدونم چطور!
Ice Pain
13-11-2012, 13:18
مشکل اینجاست که حتی گفته های پزشکها هم تناقض داره با هم دیگه ! اما من از اکثر اونایی که این کار رو برای اولین بار کردن پرسیدم ، گفتن خوب نیست ، انجام نده ! اما به نظرم بستگی به دندون هم داره ، اما نمیدونم چطور!
اگه دندونات واقعا جرم داره برو پیش یک دندانپزشک خوب و جرمگیری کن من چند سال پیش جرمگیری کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.