ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به همفکری دوستان در خصوص UX و UI دیزاین هام...

senaps
07-11-2012, 22:53
سلام رفقا.....

دوستان برای نشون دادن نظرات کاربران، نیاز دارم که نام نویسنده، تاریخ و متن کامنت رو نشون بدم که هر کدوم یه تکست بلاک میخوان...
همه‌ی اینا هم میرن تو چی؟!(استک پنل؟ یا یه استایل که شامل گریدی میشه که این چیزا رو تیکه بندی کرده و تو سطر و ستون هاش نشون داده میشه؟)

حالا مسئله‌ی من تکرار کردن اینهاست....(یعنی به ازای هر کامنت، این چند کنترل دوباره کنار هم قرار بگیرن با همون چینش!!) باید داخل چه کنترلی قرار بگیرن؟! و ایا این کنترل رو میشه اسکرول بارش رو اختصاصی کرد؟! مثلا اسکرول بارش رو به شکل اسکرول بار مدل بلند 4 و زون و سایر برنامه‌های مدل جدید! در بیاریم....

درسته که باید بایند بشن... ولی اطلاعات از 3 جدول مختلف میاد!(شایدم 4 تا!!!)....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل دوستان چیه؟
حرکت ساده‌تری هم هست که من داشته باشم؟!؟؟

این اسکروله رو برای گرید ویو هم میتونم ویرایش بکنم نه؟

بیشتر منظور دردسر هستش که اگر راه حل بهتر و بهینه تر و ابتدایی!! تری هست بهم معرفی بکنن دوستان؟

بعدش.....

هدفم اینه که یه استایل برای یه تکست بلاک بنویسم.....
یه تکست باکس بذارم رو فرم که کاربر هر بار متنی رو داخلش نوشت و بعد اینتر زد،، یه تکست بلاک با استایل نوشته شده توسط بنده(ظاهر) و متنش که تکست های داخل تکست باکس هستش، در یه جای خاص در فرم(یه رپ پنل!) اضافه بشه...
1- میشه دوستان در خصوص این اضافه شدن خودکار داخل رپ پنل توضیح بدن که چطوری هستش؟!
و بعد، در مورد ذخیره کردن در دیتابیس.....
یه دگمه‌ی ذخیره‌ی نهایی برای فرم بذارم و که بعد از زدنش، همه‌ی دیتای کنترل های مختلف و تکست بلاک ها به دیتابیس فرستاده بشه یا هر بار که اینتر توسط کاربر زده میشه، تگ ها ذخیره بشن؟!
کلا حالت بهتر و سریعتر! کدومه؟!

2- بعد، احتمالا به هر تکست بلاک، یه ضربدر هم برای حذفش در استایل اضافه بکنم... کد نویسی جدا میخواد این قسمت؟! منظورم اینه که تو همون استایل باید درست بشه دیگه نه؟؟

3- برای ذخیره کردن، برنامه‌ام اینه که موقع زدن دگمه‌ی ذخیره، با یه حلقه‌ی فور‌ایچ همه‌ی تکست بلاک ها رو بخونم و تکستشون رو به دیتابیس بفرستم... این کار درسته؟ اشتباهه؟

szh_1367
08-11-2012, 13:17
سلام رفقا.....

دوستان برای نشون دادن نظرات کاربران، نیاز دارم که نام نویسنده، تاریخ و متن کامنت رو نشون بدم که هر کدوم یه تکست بلاک میخوان...
همه‌ی اینا هم میرن تو چی؟!(استک پنل؟ یا یه استایل که شامل گریدی میشه که این چیزا رو تیکه بندی کرده و تو سطر و ستون هاش نشون داده میشه؟)

حالا مسئله‌ی من تکرار کردن اینهاست....(یعنی به ازای هر کامنت، این چند کنترل دوباره کنار هم قرار بگیرن با همون چینش!!) باید داخل چه کنترلی قرار بگیرن؟! و ایا این کنترل رو میشه اسکرول بارش رو اختصاصی کرد؟! مثلا اسکرول بارش رو به شکل اسکرول بار مدل بلند 4 و زون و سایر برنامه‌های مدل جدید! در بیاریم....

درسته که باید بایند بشن... ولی اطلاعات از 3 جدول مختلف میاد!(شایدم 4 تا!!!)....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل دوستان چیه؟
حرکت ساده‌تری هم هست که من داشته باشم؟!؟؟

این اسکروله رو برای گرید ویو هم میتونم ویرایش بکنم نه؟

بیشتر منظور دردسر هستش که اگر راه حل بهتر و بهینه تر و ابتدایی!! تری هست بهم معرفی بکنن دوستان؟

بعدش.....

هدفم اینه که یه استایل برای یه تکست بلاک بنویسم.....
یه تکست باکس بذارم رو فرم که کاربر هر بار متنی رو داخلش نوشت و بعد اینتر زد،، یه تکست بلاک با استایل نوشته شده توسط بنده(ظاهر) و متنش که تکست های داخل تکست باکس هستش، در یه جای خاص در فرم(یه رپ پنل!) اضافه بشه...
1- میشه دوستان در خصوص این اضافه شدن خودکار داخل رپ پنل توضیح بدن که چطوری هستش؟!
و بعد، در مورد ذخیره کردن در دیتابیس.....
یه دگمه‌ی ذخیره‌ی نهایی برای فرم بذارم و که بعد از زدنش، همه‌ی دیتای کنترل های مختلف و تکست بلاک ها به دیتابیس فرستاده بشه یا هر بار که اینتر توسط کاربر زده میشه، تگ ها ذخیره بشن؟!
کلا حالت بهتر و سریعتر! کدومه؟!

2- بعد، احتمالا به هر تکست بلاک، یه ضربدر هم برای حذفش در استایل اضافه بکنم... کد نویسی جدا میخواد این قسمت؟! منظورم اینه که تو همون استایل باید درست بشه دیگه نه؟؟

3- برای ذخیره کردن، برنامه‌ام اینه که موقع زدن دگمه‌ی ذخیره، با یه حلقه‌ی فور‌ایچ همه‌ی تکست بلاک ها رو بخونم و تکستشون رو به دیتابیس بفرستم... این کار درسته؟ اشتباهه؟

سلام

به خوبی نمیتونم سوال شما رو درک کنم میتوانید نمونه ای قرار دهید شاید بهتر بتوانیم کمک کنیم

senaps
10-11-2012, 00:16
اخه بدبختی اینه که هنوز هیچ چیزی رو اماده نکردم!!! میخوام ببینم چه روشی بهتر و راحت تر پیاده میشه که از اون استفاده بکنم!!!

دقیقا کدوم قسمت رو میخواید که باز بکنم؟!

_H2_
10-11-2012, 12:33
سلام
نوع پروژه تان چیست؟ Web ؟ یا احتمالاً WPF/Silverlight ؟
برای نمایش فهرستی از کنترل های سفارشی در هر دو محیط میتوانید از همان ListBox به ظاهر ساده استفاده کنید!

senaps
10-11-2012, 12:45
wpf هستش....
ضمنا برای ارتباط فعلا دارم از لینک استفاده میکنم تا فیلم های مربوط به انتیتی دانلود بشه و انتیتی فریم ورک رو یاد بگیرم و استفاده بکنم...(فک کنم یه تاپیک مقایسه‌ای در مورد هایبرنیت و انتیتی داشته باشیم بد نباشه!! که بدونیم بریم سراغ کدوم بهتره!! هرچند الان دیگه هردو خیلی شبیه و نزدیک هستن!)...

_H2_
10-11-2012, 17:31
سلام
پس گمانم چیزی شبیه این مدنظرتان است؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد مذکور هم با ListBox و هم ListView کار خواهد کرد.

مقایسه‌ای در مورد هایبرنیت و انتیتی داشته باشیم بد نباشه!!
متاسفانه تجربه کار عملی با NHibernate را نداشتم ولی از بین سه روش ارائه شده مایکروسافت طبیعتاً Entity از همه جالب تر است.

senaps
11-11-2012, 14:17
اقا من نمیدونم چیکار کردم که این همش داره ارور میده که اقا ورژنت قدیمیه!!!
من دارم پک 1 رو با اخرین اپدیت هاش استفاده میکنم دیگه!!
اگر امکانش هست اون کدهای زمال رو اینجا بذارید!

_H2_
11-11-2012, 17:48
سلام
برنامه با VS2012 نوشته شده...
اگر VS2010 هم دارید، باز میتوانید هم فایلها را در پروژه جدیدی Include کنید و یا میتوانید سورس را Notepad مشاهده کنید...
(کلاً اگر هر گاه با این مشکلات ورژنی مواجه شدید)

بحرحال چشم، این هم چکیده سورس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senaps
11-11-2012, 21:44
بسیار عالی.... نه ترسیدم که نکنه قسمتی از سورس رو بهم نشون نده؟؟ ولی این دو فایل رو دیدم تو خود ویژوال اوستودیو... بسیار ممنون