مشاهده نسخه کامل
: درخواست دفترچه راهنمای ال ای دی سامسونگ مدل es8880
david-ebi
07-11-2012, 22:09
از دوستان عزیزم میخواهم که اگر کسی دفترچه راهنمای ال ای دی سامسونگ مدل es8880 را دارد یا به شکل فایل pdf یا به هر شکل دیگه برای من ارائه کنه چون شدیدا به آن نیاز دارم.یا اگر آدرس سایتی که این دفترچه راهنما را دارد را هم بگویید بسیار ممنون میشوم.
smhsh121
08-11-2012, 11:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
david-ebi
12-11-2012, 03:31
دوست عزیزم User Manual و Quick Guide این مدل به زبان فارسی را از کجا میتوانم پیدا کنم؟
خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطفاً دفعه دیگه همچین فایل های فضایی درخواست نکنید . پدرم در اومد تا پیدا کردم .
david-ebi
12-11-2012, 19:03
دوست عزیزم shamika دیگه واجب شد یک تشکر بلند بالا ازت بکنم و خیلی هم شرمنده ام که تو زحمت انداختمت.مخصوصا حالا که همشهری هم در اومدیم دیگه چندصد بار تشکر فراوان.من چون نمایندگی صوتی تصویری سامسونگ در مشهد هستم(البته یکی از ده ها نمایندگی مشهد)اگر خواستی توسط پ.خ تماس بگیر تا اگر تو این زمینه کمکی از دستم برمی اومد واست بکنم.البته فکر کنم تو خودت خیلی اوستاتر و کارکشته تر از این حرفا باشی که مثل منی بتونه کمکت کنه.در پایان با شرمندگی فراوانتر ازت می خواستم اگر از دفترچه Quick Guide این مدل یعنی همونی که انگلیسیش 47 صفحه است و توش عکس ریموت کنترلهای این مدل را انداخته و دربارش توضیح داده هم به زبان فارسی آدرسی داری بازهم لطف کنی و آدرسش را بگذاری. به خدا خیلی شرمندتم.ایشا.. که از خجالتت در بیام.
دوست عزیزم shamika دیگه واجب شد یک تشکر بلند بالا ازت بکنم و خیلی هم شرمنده ام که تو زحمت انداختمت.مخصوصا حالا که همشهری هم در اومدیم دیگه چندصد بار تشکر فراوان.من چون نمایندگی صوتی تصویری سامسونگ در مشهد هستم(البته یکی از ده ها نمایندگی مشهد)اگر خواستی توسط پ.خ تماس بگیر تا اگر تو این زمینه کمکی از دستم برمی اومد واست بکنم.البته فکر کنم تو خودت خیلی اوستاتر و کارکشته تر از این حرفا باشی که مثل منی بتونه کمکت کنه.در پایان با شرمندگی فراوانتر ازت می خواستم اگر از دفترچه Quick Guide این مدل یعنی همونی که انگلیسیش 47 صفحه است و توش عکس ریموت کنترلهای این مدل را انداخته و دربارش توضیح داده هم به زبان فارسی آدرسی داری بازهم لطف کنی و آدرسش را بگذاری. به خدا خیلی شرمندتم.ایشا.. که از خجالتت در بیام.
خجالت میدین ، شما کارتون در این زمینه است من که حتی رشته کاریم هم در این زمینه نیست .
راستی شما کدوم نمایندگی هستید ؟ من با خیلی از نمایندگان صوت و تصویر مشهد آشنا هستم مخصوصاً راسته خیابون سعدی .
متأسفانه Quick Guide فقط به زبان های عربی ، انگلیسی و فرانسه موجود است .
david-ebi
16-11-2012, 02:44
دوستان عزیزم و مخصوصا دوست عزیزم shmika آیا در خصوص تعمیرات نرم افزاری و سخت افزاری تی وی های سامسونگ هم کتابی هست؟ویا فایل pdf ای وجود دارد که اجمالا یا مفصلا درباره عیوب متداول تی وی های سامسونگ و همچنین کدهای رمز مخصوص ورود به منوهای حرفه ای این تی وی ها توضیح داده باشه؟ببخشید اگه درخواستهای سخت و عجیب و غریب میکنم.
sunboyold
08-04-2013, 11:30
بابت دفترچه راهنما خیلی سپاس گذارم من که گشتم نبود به زحمت افتادین :n12:
matinpour
08-04-2013, 13:40
بابت دفترچه راهنما خیلی سپاس گذارم من که گشتم نبود به زحمت افتادین :n12:
دوست عزیز
ایمیلتان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم.
دوست عزیز لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
08-04-2013, 13:48
دوست عزیزم User Manual و Quick Guide این مدل به زبان فارسی را از کجا میتوانم پیدا کنم؟
دوست عزیز
ایمیلتان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم.
دوست عزیز لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.