ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : %%% بازی آنلاین Apache_Air_Assault نبرد هوایی با گرافیک عالی %%%

Clorado
07-11-2012, 20:06
سلام به همه
امروز بعد از چند وقتی که دنبال یه بازی اکشن هوایی برای آنلاین بازی کردن بودم این بازی فوق العاده و زیبا رو پیدا کردم که اینجا براتون معرفی می کنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل بازی فشرده شده و تمام فایل های اضافی (مثل ویدئو ها و آموزش ها ) برداشته شده تا راحتتر بشه دانلودش کرد. البته اینو بگم که حجم کم بازی دلیل بر گرافیک پایین و بی روح بودن بازی نیست بلکه برعکس بازی به طور حیرت آوری گرافیک فوق العاده ای رو داره که واقعا آدمو مجذوب خودش می کنه.

میدان نبردها هم داخل خاک عراق اتفاق میوفته

من لینک بازی رو می زارم تا دوستان دیگه ای هم که علاقه مند بودن دانلود کنند و باهم بازی کنیم
من با اینترنت 128 معمولی بدون کوچکترین مشکلی بازی می کنم به شما هم پیشنهاد می کنم حداقل یه بار این بازی رو تجربه کنید

دانلود بازی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا یادم نرفته بگم حتما بازی رو patch کنید (داخل فایل هست ) تا هر سه دقیقه یه بار از بازی خارج نشید

migmig3000
07-11-2012, 21:29
ویرایش....

Arrowtic
07-11-2012, 21:31
دوستانی که به این سبک علاقه مندن بدونن که این بازی یکی از بهترینای سبک خودشه و در اصل پولیهو قیمتشم 50 دلاره که این دوستمون لطف کردن نسخه کرک شده رو گویا برای دانلود گذاشتن.

haniehjan
07-11-2012, 22:11
اجرا نمیشه که .

بازی خرابه

migmig3000
07-11-2012, 23:00
ویرایش....

Alex merccer
08-11-2012, 05:17
دوستان دانلود نکنید
من بعد از اینکه دیدم دو نفر مشکل داشتند در اجرای بازی و کسی هم که بازی رو معرفی کرده دیروز ثبت نام کرده ، هیچ لینکی از سایت اصلی بازی نداده و این اولین پستشه شک کردم بنابراین رفتم تو نت سرچ کردم و دیدم ورژن اصلی بازی که حدود 50 دلار هم قیمتشه 2.14 گیگابایت حجم داره این هم لینک صفحه خودتون می تونید ببینید سمت راست صفحه حجمشو زده:
فکر نمی کنم از این مقدار 99% فیلم و ویدئو آموزشی باشه بنابراین حدسی که در مورد این فایل 17 مگابایتی می زنم اینه که احتمالا کی لاگری چیزیه به کسایی هم که دانلود کردن توصیه می کنم به هیچ عنوان تا وقتی مطمئن نشدید اثری از این کی لاگر روی کامپیوترتون نمونده از اینترنت بانک و همچنین ایمیل هاتون و هر چیز با ارزش اینترنتی که پسورد داره استفاده نکنید ( پاک کردن فایل ها معنیش این نیست که کی لاگر رو هم پاک کردین) یا اگر هم استفاده کردین سریعا پسوردتون رو عوض کنین
بقیه دوستان هم یک چک بکنن اگه حرفم درست بود به پیکوفایل هم بگم فایل رو بردارند
مدیر انجمن هم لطف کنه و سریع تر این لینکو برداره تا افراد بیشتری دانلود نکنن

migmig3000
08-11-2012, 10:20
فکر کنم کیلاگر باشه چون پسوردهای ذخیره شده توی مرورگر رو هم پاک کرد که مجبور بشیم پسورد رو دوباره وارد کنیم و بتونه پسورد ها رو بدست بیاره. حالا با این کارش میخواست چی رو ثابت کنه معلوم نیست.شایدم عقده هکر شدن داره : دی

parmidapapi
18-11-2012, 08:35
سلام کسی بازی shaiya رو بلده لطفن بهم چت بده تو یاهو خاهش میکنم فقط یه مشکل دارم در راه انداختنش parmidapapi@yahoo.com