ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استاز خفیف کلیه ها

emad91
07-11-2012, 11:06
در سونوگرافی که از کلیه انجام دادم همه ی موارد رو طبیعی زده بود و فقط نوشته بود استاز خفیف در سیستم پیلوکالیسیل هر دو کلیه دیده می شود
سونوگرافی از مثانه و پروستات هم انجام شد اون ها هم مشکلی نداشت
آزمایش ادرار کامل دادم همه ی موارد نرمال بود
خون در ادرار نبود
wbc=1-2
epithelical cell=1-2
نوشته شده بود
الان مشکل من چی هست ؟ خطرناکه ؟
یا نیاز به پیگیری دیگری نداره ؟

raana
07-11-2012, 15:29
تخلیه دیر هنگام مثانه می‌تواند از چند طریق به کلیه شما آسیب برساند. اول این که استازیا باقی‌ماندن ادرار در مثانه می‌تواند رشد باکتری‌ها و عفونت ادراری را تسهیل نماید. عفونت ادراری نیز منجر به آسیب کلیه خواهد شد. دوم این که استاز ادرار به تشکیل سنگ‌های ادراری نیز کمک می‌نماید و از این طریق نیز می‌تواند باعث عفونت یا آسیب‌های دیگر شود و در نهایت رفلاکس یا بازگشت ادرار از مثانه به حالب (که کلیه را به مثانه متصل می‌سازد)‌ عملکرد کلیه را مختل می‌سازد.

تعداد WBC در مردان به ميزان 1-2/hpf طبیعیه.
سلول هاي اپيتليال : اين سلول ها اگر به تعداد فراوان ديده شوند، نشان گر آلودگي ادرار بوده وهيچ ارزش ديگري ندارند.

منبع :پرشین طب

emad91
07-11-2012, 16:05
البته من زمانی که سونوگرافی کلیه می دادم چون سونو مثانه پر و خالی هم داشتم نزدیک 1 ساعت بود مثانه ام به شدت پر بود ممکنه بخاطر اون باشه؟

raana
07-11-2012, 17:27
نه به اون خاطر نیست.استاز به علت زیاد نگه داشتن ادرار به مدت طولانی.و این مشکل طی چند ماه یا چند سال به وجود اومده کار یه بار دو بار نیست.
قبل از سونو اگر مثانه زیاد پر بمونه باعث التهاب مثانه یا حالب می شه که طی چند روز خود به خود خوب میشه.
منم وقتی رفتم سونو مثانه ام حدود 1 ساعت و نیم به شدت پر بود در حدی که کلیه ام درد گرفت ولی وقتی رفتم سونو همه چیز سالم بود
و مشکلی نداشتم و درد کلیه بعد از 3-4 ساعت برطرف شد.
ولی به نظره من به متخصص اورولوژی مراجعه کنید تا وقتی مشکل جزئی هست با چند تا داروی معمولی حل بشه
چون خواهره من همین مشکل رو داشت و دارویی که دکتر داد مصرف نکرد
الان یه دو سالیه به طور مرتب عفونت ادراری داره و در نهایت الان چند ماهی هم هست یه سنگ 3 mm تو کلیه اش داره
حتما پیگیری کنید و نزارید مشکلتون جدی تر بشه.

emad91
07-11-2012, 18:52
اتفاقا من مدت هاست زیاد ادرارم رو معمولا نگه می دارم

raana
07-11-2012, 19:16
دوست عزیز آب زیاد بخورید.
و تا می تونید از مصرف نوشابه -چای غلیظ-ماء شعیر و به طور کل نوشیدنی های گازدار پرهیز کنید.