ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت کردن بایوس لپ تاپ

l2eza.d
07-11-2012, 10:06
دوستان ، کسی تا حالا بایوس لپ تاپش رو آپدیت کرده ؟ چه سودی داره ، من asus n56vz دارم و ورژن بایوسم 202 هستش که توی سایت asus ورژن 211 هم اومده ، می خواستم ببنیم این کار ضمانتنامه رو باطل می کنه ؟ اصلا چه خطراتی داره ؟
اگه می تونید یه آموزش قرار بدین برای این کار ، ممنونم.

biostar
07-11-2012, 13:41
گارانتی بطل نمیشه

اینکه چه مزیتی داره رو باید پیدا کنید ، همراه با هر ورژن جدید توضیحات و بهبود هایی که انجام شده به همراه باگ هایی که رفع شده اعلام میشه ، به عنوان یک changelog

اموزش هم نداره ، شما توسط نرم افزار مخصوص آپدیت بایوسی که ایسوس عرضه کرده این کار رو انجام بدین ، انتی ویروس رو غیر فعال کنید و باتری با شارژ بالای 60 درصد به نوت بوک متصل کنید
لپتاپ در حالت high performe باشه و هیچ کار دیگه ای در هین انجام آپدیت ، انجام نده (هیچ برنامه ای باز نباشه)

omid-p30
07-11-2012, 14:25
به عنوان مثال من Dell inspiron 1520 داشتم که بعد از نصب ویندوز 7 ، مرتب صفحه آبیش ظاهر شد. بعد از آپدیت کردن بایوس مشکلش کلا برطرف شد.

آپدیت کنید بهتره. به روز میشه لپتاپتون.

l2eza.d
07-11-2012, 17:33
ممنون ، ممکنه برروی دمای لپ تاپ هم تاثیر داشته باشه ؟
دمای لپ تاپمن در حالت idle روی 40 تا45 ه ولی توی گیم cpu و gpu حتی تا 85 درجه هم می رسه ،

biostar
07-11-2012, 22:41
ممنون ، ممکنه برروی دمای لپ تاپ هم تاثیر داشته باشه ؟
دمای لپ تاپمن در حالت idle روی 40 تا45 ه ولی توی گیم cpu و gpu حتی تا 85 درجه هم می رسه ،

ممکنه رو ولش کن

اینم بگم اگه به مشکل بخوری تو آپدیت بایوس، حداقل 100 تومن هزینه تعمیرشه (حداقل)

گفتم که با هر نسخه از بایوس تغییرات و بهبود ها بیان میشه

mk8800
05-05-2013, 11:41
دوست من تا جایی که ممکنه توی ویندوز بایوس رو آپدیت نکنید واقعا خطرناکه حتما فایل رو فلش بریزید و با نرم افزار خود مادر بورد که از توی ستاپ مادر بورد اجرا میشه آپدیت رو انجام بدید و این رو هم در نظر داشته باشید که اگر آپدیت ناقص انجام بشه دیگه سیستم کلا روشن نمیشه همین بلا سرم امده که میگم متاسفانه بیشتر لپتاپ ها هم امکان ریکاوری بایوس رو ندارن پس حواستون باشه که کارتون به تعمیرگاه میکشه...
خرج هم حداقل اگه ای سی رام بایوس مشکل نداشته باشه 20 30 تمن میشه باید بازش کنند ای سی رو از برد جدا کنند پروگرم کنند و دوباره لحیم کنند البته اگه پروگرمش امکان پذیر باشه . . .

aliiagh
13-01-2014, 02:31
من یکی که بی خیالش شدم . با این توصیف ها راستشو بگو ((((((((( میترسم ))))))))))))))))