PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت نشدن درایو

unknown47
05-11-2012, 22:22
سلام
من میخواستم ویندوز 7 نصب کنم و به دلایلی میخواستم تمام درایو هامو فرمت کنم
موقع ستاپ ویندوز تونستم تمام درایوامو فرمت کنم جز خود درایو اصلیِ ویندوزم
حالا ویندوزم نصب کردم ولی درایو D اصن نه باز میشه نه فرمت میشه!
ممنون میشم کمکم کنید

jafarian
06-11-2012, 00:00
اگر که اروربخصوصی وقتی که روی همین درایو d که کلیک میکنید دریافت میکنید عکسش کامل اینجا قراربدین درضمن منوی run اجرا کنید بعدشم داخلش دستور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تایپ اینتر کنید بعدشم داخل کادری که باز میشه یک عکس کامل از همون کادر اینجا قراربدین مورد اولم فراموش نشه اگر که با کلیک کردن روی درایو اروربخصوصی دریافت میکنید:20:

unknown47
06-11-2012, 00:50
بفرمایید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
07-11-2012, 16:44
ازاین دو تا روش پایین استفاده کنید:20:

روش اول

dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم داخل همون صفحه اول دکمه های shift + f10 همزمان بزنید بعدش یک صفحه شبیه صفحه داس باز میشه که شکلش پایین قراردادم بعد به ترتیب دستورات شکل پایین داخلش وارد اینتر کنید فقط بجای شماره 3 که زیرش با خط سبزمشخص کردم شما باید شماره درایو خودتون خط زیری بدین که از من چون 2 بوده تایپ کردم خط پایینش

که مربوط به درایو e میشه اگر که از شما 1 بود باید تایپ کنید

بعدشم اینتر کنید بعدم دکمه exit بزنید وارد ویندوز بشین منوی run اجرا داخلش دستور

تایپ اینتر کنید داخل کادری که باز میشه روی همین درایو خودتون که پاک شده بصورت سبزرنگ مشخص کلیک راست طبق شماره 8 گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعدشم طبق ویزاربرای ساخت درایو پیش برین

یا که ازبرنامه mini tools برای ساخت همین درایوی که پاک کردین میتونید استفاده کنید برنامه رو از پایین دانلود روی سیدی رایت بصورت بوت بالا بیاین بعدشم طبق شکل بترتیب اون درایو خودتون که پاک شده رو با استفاده از گزینه create از نوع بسازین.

mini tools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش دوم

که پیشنهاد میشه اول از این روش برین برای این روش طبق تاپیک پایین پست 4 پیش برین همین مشکل شمارو داشتن درایو این دوستمونم Unallocated مثل یکی شما.

افزودن به فضای هارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

unknown47
07-11-2012, 21:47
مشکلم حل شد و فرمتش کردم با استفاده از نرم افزار paragon partition.
حالا باز با این حال هاردم که فرمت کردم همچین اروری میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بردمش پیش تعمیر کار گفت هاردت سوخته!
حالا موندم چیکار کنم

jafarian
08-11-2012, 00:20
مشکلم حل شد و فرمتش کردم با استفاده از نرم افزار paragon partition.
حالا باز با این حال هاردم که فرمت کردم همچین اروری میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بردمش پیش تعمیر کار گفت هاردت سوخته!
حالا موندم چیکار کنم

داخل این متن که گفته شده ازاطلاعات داخل هارد بک آپ بگیرین که به احتمال زیاد هارد شما مشکل پیداکرده اگر که خواستین میتونید این پیغام غیر فعال کنید ازطریق پنجره Local group policy شما این دوتا روش پایین برین

روش اول

منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید داخل صفحه ای که باز میشه این دستور

با موس کپی بگیرین بعدشم با موس اون قسمت paste اینتر کنید بعد یک پیغام داده میشه که شما باید کلید Y ازصفحه کلید فشار بدین بعد سیستم ریست کنید بالا که اومد بزارین عمل چک دیسک روی هارد انجام بگیره که اگر موردی باشه فیکس بشه

روش دوم

برنامه HDDScan از پایین دانلود کنید بعدشم هارد خودتون با این برنامه اسکن کنید که اگر موردی باشه نمایش داده شود آموزش برنامه هم در قسمت دوم.

HDDScan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برنامه تست هارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])