ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر اجرا کننده ی فایلها

Переклад не
05-11-2012, 19:43
سلام
دوستان من یه فایل rar رو اجرا کنندش که باید win rar یا win zip میبود رو به explorer تغییر دادم و دیگه اکیدا نمیشه به یه اجرا کننده ی دیگه تبدیلش کرد چون تو مشخصاتش اون قسمت تغییر کننده open with ناپدید شده.وقتی هم که فایل رو اجرا میکنیم explorer اجرا میشه و به صورت مکرر اجرا میشه و مجبورم سیستم رو log of کنم
چطوری میتونم اجرا کنندش رو تغییر بدم؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
ممنون

jafarian
06-11-2012, 00:04
فایل پایین دانلود کنید بعدشم روی دسکتاپ سیو از حالت فشرده خارجش کنید ابتدا روی فایلی به اسم exe کلیک کنید هرپیغامی که داد تایید اکی بعدم سیستم lof off کنید بعد برای اون یکی فایلم طبق همین روش برین بعدش از نوع تست کنید :20:

Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Переклад не
07-11-2012, 19:51
این فایل کارش فقط عوض کردن اجراکننده ی اکسپلورر هست؟ چون اون موردی که گفتم تو کامپیوتر من نیست.تو لبتاب یکی از رفقاست.آیا روشی یا برنامه ای نیست که با استفاده ازش به دلخواه بتونی اجرا کننده ی فایل های مختلف رو عوض کنی؟یادمه تو ویندوز xp یه همچین چیزی بود که حتی فرمت و آیکونlocal disk هارم میشد توش عوض کرد.
ممنون میشم

jafarian
08-11-2012, 00:10
این فایل کارش فقط عوض کردن اجراکننده ی اکسپلورر هست؟ چون اون موردی که گفتم تو کامپیوتر من نیست.تو لبتاب یکی از رفقاست.آیا روشی یا برنامه ای نیست که با استفاده ازش به دلخواه بتونی اجرا کننده ی فایل های مختلف رو عوض کنی؟یادمه تو ویندوز xp یه همچین چیزی بود که حتی فرمت و آیکونlocal disk هارم میشد توش عوض کرد.
ممنون میشم

اگر منظورتون این باشه که فایل فرمت rar بطور مثال بخواین بایک برنامه دیگه اجرا کنید از طرق خود ویندوز طبق شکل با رفتن به مسیر مورد نظر میتونید اینکار برای هرفرمتی که بخواین انجام بدین البته برنامهDefaultProgramsEditor هم در این زمینه هست که مربوط به همین کار میشه فقط.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Переклад не
08-11-2012, 08:41
اگر منظورتون این باشه که فایل فرمت rar بطور مثال بخواین بایک برنامه دیگه اجرا کنید از طرق خود ویندوز طبق شکل با رفتن به مسیر مورد نظر میتونید اینکار برای هرفرمتی که بخواین انجام بدین البته برنامهDefaultProgramsEditor هم در این زمینه هست که مربوط به همین کار میشه فقط.

آره دقیقا همین مد نظرم بود
متشکرم ازتون

SR72
04-03-2013, 08:56
سوال رو باید اینجا مطرح میکردم ..

سلام ...
تاحالا به این مشکل برنخورده بودم ... وقتی فرمت فایلی برای ویندوز تعریف نشده باشه آیکنش رو بصورت برگه ی سفید نشون میده و بعد از کلیک کردن روی فایل با گزینه open with و انتخاب default program یه منو میآد که از توی اون لیست میشه برنامه ی مناسب برای باز کردن فایل رو انتخاب کرد.
تا اینجاش درست ...
وقتی تیک گزینه ی always use the selected program to open these ....i رو بزنی ، برای بازکردن مجدد اینگونه فرمت ها نیازی به انتخاب دوباره ی برنامه ی مناسبش نیست و ویندوز اون رو پیشفرض قرار میده و شکل آیکن اینگونه فایل ها هم عوض میشه....

خب حالا سوال :

اگه بخایم آیکن فایل ها به همون شکل برگه سفید رنگ برگرده (به عبارتی کل این مراحل رو undo کنیم چی کار باشد کرد؟ ( فقط برای اون نوع فرمت از فایل ها ) راستش تو فکر regedit کردن هستم ولی نمیدونم دقیقا باید چی کار کرد ... ممنون میشم دوستانی که میدونن راهنمایی کنن

jafarian
12-03-2013, 01:09
سوال رو باید اینجا مطرح میکردم ..

سلام ...
تاحالا به این مشکل برنخورده بودم ... وقتی فرمت فایلی برای ویندوز تعریف نشده باشه آیکنش رو بصورت برگه ی سفید نشون میده و بعد از کلیک کردن روی فایل با گزینه open with و انتخاب default program یه منو میآد که از توی اون لیست میشه برنامه ی مناسب برای باز کردن فایل رو انتخاب کرد.
تا اینجاش درست ...
وقتی تیک گزینه ی always use the selected program to open these ....i رو بزنی ، برای بازکردن مجدد اینگونه فرمت ها نیازی به انتخاب دوباره ی برنامه ی مناسبش نیست و ویندوز اون رو پیشفرض قرار میده و شکل آیکن اینگونه فایل ها هم عوض میشه....

خب حالا سوال :

اگه بخایم آیکن فایل ها به همون شکل برگه سفید رنگ برگرده (به عبارتی کل این مراحل رو undo کنیم چی کار باشد کرد؟ ( فقط برای اون نوع فرمت از فایل ها ) راستش تو فکر regedit کردن هستم ولی نمیدونم دقیقا باید چی کار کرد ... ممنون میشم دوستانی که میدونن راهنمایی کنن

شما برای اینکه به حالت دیفالت بازگردانی کنید باید فایل فشرده پایین دانلود کنید از حالت فشرده خارجش کنید بعد که از حالت فشرده خارج شد حاوی یکسری فایل رجیستری که بطور مثال اگر برای فرمت Mkv بخواین به حالت اول برگردین باید روی فایل رجیستری به اسم Mkv دبل کلیک کنید هرپیغامی که داد تایید اکی سیستم آخر سرم ریستارت کنید برای مابقی فایلها هم به همین منوال عمل کنید.