ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فندک Zippo

Amir Hossein
05-11-2012, 19:09
سلام بچه ها

یه فندک زیپو بنزینی دارم که اصله ولی یه مشکلی داره
نمیدونم چرا توش که بنزین میریزم شعلش خیــــلی بلند میشه و دود خیلیــــلی زیادی میده
من قبلا هم فندک زیپو داشتم ولی این مشکل رو نداشت.حالا یه فکری به ذهنم رسیده...!
میخوام توش الکل بریزم:31:

فکر میکنید مشکلش چیه؟

bad_guy
05-11-2012, 21:31
الکل سفید بریز ولی زیاد تکرار نکن چون اصله به فتیله اش آسیب میرسه.
من طرح زیپو دارم همیشه با الکل پرش میکنم.

Alireza SM
05-11-2012, 21:33
الکل نریزین فندک رو خراب میکنه حتی بنزین های قلابی هم توش نریزین همیشه بنزین های اصل زیپو بخرین و بریزین. پدر من هم فندکش همینطور بود که با تیغ سلمونی قسمتی از فتیله رو برید و درستش کرد.

Amir Hossein
05-11-2012, 22:04
الکل نریزین فندک رو خراب میکنه حتی بنزین های قلابی هم توش نریزین همیشه بنزین های اصل زیپو بخرین و بریزین. پدر من هم فندکش همینطور بود که با تیغ سلمونی قسمتی از فتیله رو برید و درستش کرد.

یعنی این فیتیله ای که الان سوخته رو ببرم بکشم بالاتر تا نو تر بیرون بیاد؟

armin_punisher6
05-11-2012, 22:12
فتيله رو ميشه عوض كرد؟
در ضمن فقط بنزين مارك زيپو استفاده كنين.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amir Hossein
05-11-2012, 22:17
فتيله رو ميشه عوض كرد؟
در ضمن فقط بنزين مارك زيپو استفاده كنين.

باید بگردید
مغازه هایی هستند که این جور چیز ها رو بفروشند
ولی فیتیله ی نسوز اصل خیلی کم گیر میاد

Pami
05-11-2012, 22:40
فتیله فندک شما باید کوتاه بشه تا مشکل حل بشه
میتونید با ناخن گیر کوتاهش کنید ، اون بنزین Zippo که میخرید در واقع بنزین هواپیما هست و اکتان بالایی داره و به همین دلیل هم هست با یه جرقه سریع شعله ور میشه ، بنزین ماشین یا هر چیز دیگه ای بریزید به این راحتی ها آتیش نمیگیره با یه جرقه
اون فندک بنزین مخصوص خودش رو میخواد

Amir Hossein
05-11-2012, 23:52
اگه بنزین خود زیپو رو گیر نیارم با بنزین سوپر خوب کار میکنه؟

شـیـفــو
06-11-2012, 00:33
اگه تهران هستي ميتوني بري خيابون جمهوري/فردوسي - نادري ، اينقدر مغازه هاي اينكاره زيادن .
من دوسال پيش ميخواستم بخرم اما اينقدر گرون بودند سمتشون نرفتم .

armin_punisher6
27-11-2012, 20:50
چرا روي ظرف بنزينش هيچي راجع به اينكه بنزين هواپيماست ننوشته؟

Pami
27-11-2012, 21:00
لزومی نداره بنویسن که ! اکتان اون بنزین با بنزین هواپیما یکسان هست یعنی سرعت شعله ور شدنش یکسانه ، نه اینکه حالا از تو هواپیما در میارن این تو پر میکنن ! :دی

armin_punisher6
27-11-2012, 21:02
لزومی نداره بنویسن که ! اکتان اون بنزین با بنزین هواپیما یکسان هست یعنی سرعت شعله ور شدنش یکسانه ، نه اینکه حالا از تو هواپیما در میارن این تو پر میکنن ! :دی

ميدونم منظورم اينه واقعا همينطوريه؟چون شنيده بودم شايعست.

Abbas.V
28-11-2012, 00:47
سلام بچه ها

یه فندک زیپو بنزینی دارم که اصله ولی یه مشکلی داره
نمیدونم چرا توش که بنزین میریزم شعلش خیــــلی بلند میشه و دود خیلیــــلی زیادی میده
من قبلا هم فندک زیپو داشتم ولی این مشکل رو نداشت.حالا یه فکری به ذهنم رسیده...!
میخوام توش الکل بریزم:31:

فکر میکنید مشکلش چیه؟

1-فیتیلشو یکم بکش بیرون بعد اون قسمت بالاشو ببر با قیچی یا ناخن گیر که فیتیله تمیر بیاد بیرون .
2-تا جایی که میشه بکش پایین فیتیلرو (علت دود کردنش بلند بودن فیتیله هست )
3- بنزین زیپو بریز
4- روشن کن
5- زندگی کن :sq_24:

paralatos
28-11-2012, 00:56
بازار مروی و میلاد نور و گلدیس مغازه zippo فروشی هست

Ramin khuzestan
03-12-2012, 20:27
سلام
دوستان پسر دایی بنده یه فندک زیپو بهم داد اما نمیدونم اصل هست یا نه هرچند به احتمال 99.9% تقلبیه چون اگر اصل بود واسه خودش برمیداشت:sq_2:
راه تشخیص اصل از تقلبی چیه؟ یکم خط رو بدنه استیلش هم افتاده خط و خش رو با چی میشه برطرف کرد؟
زیر فندک نوشته A Zippo 03 Bradford.PA.MADE IN U.S.A
بغل فندک هم توی یه دایره یه شکل عقاب حک شده و بالاش نوشته UNITED STATES OF AMERICA
بالای سر عقاب هم به صورت خیلی ریز حک شده Zippo e pluribus unum

Pami
03-12-2012, 21:16
معمولا قاب فندک رو زیاد ملاک قرار نمیدن ، موتور داخلش هست که مهمه اصل باشه اینطور که من شنیدم
اگه میخواین بدونین اصله برید سایت زیپو دنبال همون مدل بگردید ببینید اصلا همچین طرحی داره یا نه

aramex021
15-11-2018, 18:04
اساسا سه چیز در فندک زیپو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید به صورت دوره ای تعویض یا شارژ شود. سوخت، فتیله و سنگ چخماق. بری شارژ سوخت فندک به چند نکته توجه کنید.
اول اینکه شما از هر بنزینی به جز سوخت باربیکیو می توانید استفاده کنید اما بنزین مناسب نوعی بنزین سبک شده است که به عنوان سوخت هواپیما نیز استفاده می شود. توصیه می‌کنیم سوخت مخصوص را از خود فروشگاه های زیپو تهیه کنید. این سوخت سبک تر است و عملکرد بهتری برای فندک رقم می زند.
برای پر کردن مخزن ابتدا درب کیس را باز کرده و فندک را از کیس بیرون بکشید. سپس به کمک یک جسم نوک تیز پد را بلند کنید تا پنبه‌های داخل مخزن دیده شود. سپس سوخت مخصوص را روی پنبه بپاشید. این کار را به اندازه ای ادامه دهید که پنبه کاملا خیس شود و تغییر رنگ دهد. سپس قسمت بیرونی پنبه را به جای خود برگردانید و مخزن را درون کیس قرار دهید.
توجه: اگر در حین ریختن سوخت مقداری از آن به بیرون مخزن پاشید حتما با یک دستمال مخزن را تمیز کنید. همچنین قبل از جاسازی مخزن در کیس دستان تان را به خوبی بشویید.