ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم فراخوانی CSS ها

NaT0
05-11-2012, 01:08
سلام به دوستان گرامی
من یه اسکریپت گالری عکس نصب کردم ولی صفحه اولم نمیدونم چرا کالملا خرابه یعنی انگار هیچ CSS رو نمتونه فراخوانی کنه .
من با فایرباگ آدرسو چک کردم ولی این آدرس رو تو هیچ یک از فایل ها پیدا نکردم چون اصلا از کد نویسی بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم .
کلا فراخوانی رو کدوم فایل انجام میده یعنی HTML رو با CSS هماهنگ میکنه . ؟؟
index.php ممکه باشه .
آدرس سایتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آدرس یه سایت با همین اسکریپت و همون آدرس CSS ولی درسته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NaT0
05-11-2012, 01:44
دوستان من متوجه شدم مشکا از کجاست ولی راه حلش رو نمیدونم .
CSS ها از ااین آدرس باید فراخوانی بشن <link rel="stylesheet" href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" type="text/css">
اما نمیشن .
حتی از یه سایتی آدرس CSS اونو گذاشتم قالب درست شد تقریبا

neopersia
05-11-2012, 10:41
سلام
فایلی رو که به عنوان css آدرس میدید اصلاً css نیست
فکر نمیکنم بدون دسترسی به سرور بشه مشکل رو پیدا کرد. باید خودتون که دسترسی دارید چک کنید و آدرس فایل css رو درست کنید

NaT0
05-11-2012, 14:08
با اینکه از کد نویسی چیزی نمیدونم اما دیشب فهمیدم تمام مشکل از همین قسمت هست حتی تو همین انجمن هم یکی قالب درست کرده بود و با سی اس اس هاش مچ نبود همین کد رو بهش پیشنهاد کرده بودن . حتی من آدرس رو به اینشکل
link rel="stylesheet" href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" type="text/css">

به این مدل تقیر دادم سایت کاملا قالبش درست شد یعنی از پوشه سی اس اس اون سایت به درستی استفاده کرد .==>

<link rel="stylesheet" href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" type="text/css">

نمیدونم چرا قسمت آخر یعنی لود CSS رو نمیتونه پیدا کنه تو هاست من .
شاید CHmod 0755 کافی نیست اما کردم 777 بازم آدرس نمیده .

با فایر باگ firebug (فایر فاکس) چک کردم دقیقا پوشه CSS نمیتونه پیدا کنه ولی دنمیدونم علت چیه ؟؟