مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری : پاک شدن اطلاعات هارد به علت کانورت شدن از بیسیک به دینامیک
سلام دوستان - نیاز به کمک فوری شما دارم- یه جامپر روی هارد 1 ترابایت (از نوع وسترن دیجیتال اینترنال) رو جابجا کردم و بعد از بالا اومدن ویندوز چند تا گزینه نکست اومد همه رو زدم و هاردم که 1 درایو بیشتر نداشت غیب شد، توی دیسک منیجمنت به دینامیک تبدیل شده بود- گزینه ی کانورت به بیسیک رو زدم بازم بالا نیومد، متوجه شدم که اسم نداره, گزینه نیو ولوم رو زدم ولی نزاشتم فرمت کنه ولی نزدیک به 900 گیگ اطلاعات پریده- درایو هنوز فرمت نشده.
راهی برای برگشت هست؟
باید ریکاوری کنید راه دیگه ای نیست روی اون حجم اطلاعاتی نریزین که احتمال ریکاوری کم میشه با نرم افزار power data recovery اطلاعات رو ریکاوری کنید
با یه نرم افزار دیگه خواستم ریکاوری کنم پارتیژن رو شناسایی نمیکرد چون در حالت raw هست
با یه نرم افزار دیگه خواستم ریکاوری کنم پارتیژن رو شناسایی نمیکرد چون در حالت raw هست
در حالت raw اگه هست فقط از نرم افزار easuss data recovery استفاده کنید که مشکلتون حل مشه
در حالت raw اگه هست فقط از نرم افزار easuss data recovery استفاده کنید که مشکلتون حل مشه
دانلود کردم جواب نداد- ترتیب فایلا خیلی مهمه اگه به هم بریزن زیاد فایده نداره
ata.royalfalcon
05-11-2012, 14:07
دانلود کردم جواب نداد- ترتیب فایلا خیلی مهمه اگه به هم بریزن زیاد فایده نداره
البته نرم افزار easeus data recovery wizard professional كه دوستمون پيشنهاد دادن كاملاً مناسب براي همين كار هست (ريكاوري فايلها از پارتيشنهاي raw شده) ، در هر حال اگر جواب نداد نرم افزار minitool power data recovery رو هم امتحان كنيد . پس از اجراي برنامه گزينه Damaged Partition Recovery رو انتخاب كنيد . البته آموزش كلي برنامه در اين لينك هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نرم افزار easeus data recovery wizard professional كه دوستمون پيشنهاد دادن كاملاً مناسب براي همين كار هست (ريكاوري فايلها از پارتيشنهاي raw شده) ، در هر حال اگر جواب نداد نرم افزار minitool power data recovery رو هم امتحان كنيد . پس از اجراي برنامه گزينه Damaged Partition Recovery رو انتخاب كنيد . البته آموزش كلي برنامه در اين لينك هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو تا رو استفاده کردم هیچ فایلی پیدا نکردن-
هر دو تا رو استفاده کردم هیچ فایلی پیدا نکردن-
یک عکس از disk managment بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.