ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل Sleep در ویندوز

Saeid1212
04-11-2012, 21:10
سلام به دوستان تازگی ها برای من مشکل جالبی پیش اومده. البته برای سیستم دیگه ای که همین ویندوز رو هم روش نصب کردم همین مشکل ایجاد شده. مشکل اینکه وقتی سیستمها به حالت Sleep میرن بعد چند دقیقه یا چند ثانبه دوباره روشن میشن و بعد از چند دقیقه دوباره به حالت Sleep میرن. البته اصلا این حالت روی نظم نیست و تصادفی پیش میاد در ضمن تمام برنامه های اضافی رو میبندم و اصلا کسی با موس یا کیبورد برخوردی نداره...!!! اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. یواش یواش دارم شک میکنم نکنه خونه روح داره...

jafarian
05-11-2012, 00:07
روشهای پایین برین:20:

روش اول

درایورگرافیک خودتون حتما بروز کنید

روش دوم

این فایل Hotfix پایین دانلود بعدشم اجراش کنید بزارین بصورت اتومات کارش انجام دهد بعدش ازنوع تست کنید

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Hotfix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش سوم

منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید power options بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تنظیمات طبق شکل انجام بدین گزینه مورد نظر disable کنید بعدم تایید اکی کنید بیاین بیرون ازنوع تست کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش چهارم

هرچی برنامه که به پورت usb وصل هست جدا کنید حتی موس و کیبرد اگر که usb بطور موقت ps2 وصل کنید بعدشم ازنوع تست کنید.