مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره وام خودرو
دوستان با اوضاع الان که شرکت ها طرح فروش نقدي ندارن، ميخوام بدونم ميشه اقدام کرده واسه وام خودرو از بانک ؟
راستش من الان قصد خريد ماشين ندارم ولي ميخواستم اگه بشه وامشو بگيرم و بزارم تو بانک تا دي و بهمن يه ماشين دست دوم بگيرم.(يعني ماشين صفر با وام بگيرم و بفروشم و بعد يه ماشين دست دوم بردارم).
ممنون ميشم از دوستاني که اطلاعات دارن راهنماييم کنند، چون ميخوام حتما تا عيد ماشين بگيرم.
يعني هيچکي اطلاعاتي نداررره ؟!
MehranVB
04-11-2012, 09:39
گرفتن وام خودرو شرایط خودش رو داره. شما باید فاکتور خرید ماشین رو به بانک بدید تا بتونید وام رو بگیرید. نمیتونید فقط پولش رو نقدی بگیرید و نگه دارید!
شما اولش گفتید وامو بگیرم و باهاش خودرو دست دوم بخرم؟
اگه این کارو بخایین بکنید که باید وام خودرو از بانک های مثل کشاوزی و رفاه بگیرید که باید 9 میلیون حداقل 6 ماه پول بخابونید یا بلعکش (درست یادم نیست )و بعدش وام بهتون میدن که اونم با پیش فاکتور و به خرید خودرو منجر میشه
یا اینکه آشنا داشته باشید پولشو و پیش فاکتور نقد کنید و خودرو تحویل نگیرید و...
تو قسمت دوم گفتید خودرو با وام بگیرید و بفروشید و خودرو دست دوم بگیرید ، خوب این راحته میتونید به نمایندگی سایپا یا ایران یا لیزینگشون مراجعه کنید و خودرو با وام ثبت نام کنید و....
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم؟
ممنون از جوابتون دوستان....ولي من جواب سوالمو نگرفتم،
ببينيد به من گفتن که وام خودرو رو زماني ميتونم استفاده کنم که ماشين رو از شرکت مثلا سايپا به صورت نقدي خريداري کنم، ولي الان که ميرم تو سايت شرکت سايپا ، فروش نقدي نداره و فقط پيش فروش داره.
ميخوام بدونم با اين شرايط آيا به من وام ميدن يا نه ؟
ببینید الان دقیقن نمیدونم ایران خودرو و سایپا شرایط فروش قسطی دارن یا نه (بدلیل گرون شدن ماشین و محدود کردن خط تولیدشون )اینو خودتون زحمت بکشید آمارشو در بیارید
ولی میتونید از لیزینگ ایران خوردو و سایپا آمارشو در بیار ، و نمایندگی ایران خودرو ، سایپا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل فروش قسطی سایپاست
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.