مشاهده نسخه کامل
: کمک درمورد شناسایی باس رم 1333در ویندوز 7
shayan3785
03-11-2012, 22:44
با سلام خدمت اساتید محترم : من 8 گیگ (4*2) رم اپیسر با باس 1333 دارم ولی برنامه cpu-z و همچنین برنامه کنترل سنتر amd باس اون رو 667 میشناسه ! لطفا از دوستان اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه برای شناسایی تمام ظرفیت باس رمها چکار باید بکنم ؟ ممنون
مادر بورد : msi -a75 -g35
سی پی یو : llano a4-3400
رم : apacer 8gig 1333
گرافیک : sapphier hd 7770
با سلام خدمت اساتید محترم : من 8 گیگ (4*2) رم اپیسر با باس 1333 دارم ولی برنامه cpu-z و همچنین برنامه کنترل سنتر amd باس اون رو 667 میشناسه ! لطفا از دوستان اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه برای شناسایی تمام ظرفیت باس رمها چکار باید بکنم ؟ ممنون
مادر بورد : msi -a75 -g35
سی پی یو : llano a4-3400
رم : apacer 8gig 1333
گرافیک : sapphier hd 7770
اون باید در 2 ضرب بشه که میشه همون 1333 و درسته
از تو بایوس هم فرکانس فعلی رم رو میتونید با عدد واقعیش ببینید
shayan3785
03-11-2012, 23:01
سلام خیلی ممنون از پاسختون : لطفا این عکس ها رو هم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خیلی ممنون از پاسختون : لطفا این عکس ها رو هم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله همونطور که گفتم در 2 ضرب بشه درست میشه
shayan3785
03-11-2012, 23:15
میشه راهنمایی کنید این ضرب در 2 چه جوری محاسبه میشه ؟چون خیلی جاها دوستان عنوان کرده اند که باید در چنین مواقعی به صورت دستی از بایوس مادربورد فرکانسهای اصلی رو شناسوند و این یک محدودیت شناسایی باس هست که باید در محیط بایوس و افزایش ولتاژ به صورت دستی اقدام کرد
میشه راهنمایی کنید این ضرب در 2 چه جوری محاسبه میشه ؟چون خیلی جاها دوستان عنوان کرده اند که باید در چنین مواقعی به صورت دستی از بایوس مادربورد فرکانسهای اصلی رو شناسوند و این یک محدودیت شناسایی باس هست که باید در محیط بایوس و افزایش ولتاژ به صورت دستی اقدام کرد
دوست من در ddr به بعد عدد draf frecance در cpu-z باید در 2 ضرب بشه که فرکانس فعلی رم شما رو بده که همون 1333 است و نیازی به ست کردن فرکانس در بایوس نیست که درسته
اون زمانی است که فرکانس رم ها بالاتره محدود میشه به فرکانس کنترلر حافظه و باید از بایوس فرکانس رم رو دست کاری کنی تا به فرکانس خود رم برسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.