ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاخیر در اجرای برنامه ها

B3HZ@D
03-11-2012, 21:46
درود
یک مدتیه که ویندوز من دچار مشکل عجیبی شده و هر وقت میخوام فایلی رو اجرا کنم با تاخیر 10 تا 15 ثاینه ای این کار انجام میشه !
مثلا وقتی مدیا پلیر یا دیکشنری یا هر فایل دیگه ای رو اجرا میکنم باید حدودا 15 ثانیه صبر کنم تا فایل مورد نظر اجرا بشه.
اگه دوستان میدونند مشکل از چیه ممنون میشم راهنمای کنند.

jafarian
04-11-2012, 01:00
این روشها رو تست کنیدببینید مثمر ثمر یا که نه اگر که این مشکل تازه برای شما به وجود اومده:20:

روش اول

برنامه O&O Defrag ازپایین دانلود نصب رجیسترش کنید بعد کلیه درایوهای خودتون با این برنامه متد 4 کلا دیفرگ کنید بعد تست کنید ببینید بازم به همون صورته یا که نه

O&O Defrag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش دوم

برنامه Vit Registry Fix از پایین دانلود نصبش کنید بعدشم رجیستری سیستم با این برنامه فیکس کنید بعدشم optomize کنید بعد از نوع تست کنید

Vit Registry Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش سوم

منوی run اجرا داخلش دستور msconfig وارد اینتر کنید بعدش تنظیمات طبق شکل انجام بدین از آخرم تایید اکی سیستم ریستارت کنید در ضمن آنتی ویروس روی سیستم اگر براتون مقدرو بود پاک کنید برای تست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش چهارم

ویندوز خودتون طبق فایل پایین که قراردادم یکدور repair کنید بعد از نوع تست کنید

repair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B3HZ@D
04-11-2012, 01:26
ممنون بابت توضیحات کامل و فوق العاده.
من قبلا هارد سیستم رو کلا جزء به جزء دیفرگ کردم و از برنامه Ashampoo HDD Control استفاده کردم . برای رجیستری هم از Tuneup استفاده میکنم.
ولی چیزی که من رو به شک انداخته اینه که این مشکل بعد از نصب آخرین نسخه IDM بوجود اومد . یعنی من این نسخه آخری رو دانلود و کرک کردم و سیستم اینطوری شد !
ممکنه مشکل از اون باشه ؟!

jafarian
05-11-2012, 00:11
ممنون بابت توضیحات کامل و فوق العاده.
من قبلا هارد سیستم رو کلا جزء به جزء دیفرگ کردم و از برنامه Ashampoo HDD Control استفاده کردم . برای رجیستری هم از Tuneup استفاده میکنم.
ولی چیزی که من رو به شک انداخته اینه که این مشکل بعد از نصب آخرین نسخه IDM بوجود اومد . یعنی من این نسخه آخری رو دانلود و کرک کردم و سیستم اینطوری شد !
ممکنه مشکل از اون باشه ؟!

اگر که به اینصورتی که شما میگین ابتدا از restore ویندوز کمک بگیرین ویندوز خودتون به قبل از نصب این برنامه restore کنید بعدشم از نوع تست کنید اگر که نشد از همون روش repair که گفتم استفاده کنیدالبته قبلش با اینکه خودتون اشاره کردین از برنامه هایی قبلا برای ترمیم رجیستری دیفرگ کردن هارد استفاده کرده بودین این دو تا برنامه ای که منم معرفی کردم استفاده کنید بعدشش از حالت restore با repair استفاده کنیداگر بازم نشد بگین که روش دیگه رو بگم.