ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف ویندوز

majid_n
03-11-2012, 17:55
سلام

اشتباهی ویندوز دیگه ای غیر از اصلی رو درایو دی نصب کردم چه جوری می تونم پاکش کنم؟

ممنون از راهنماییتون

omid-p30
03-11-2012, 17:59
سلام

اشتباهی ویندوز دیگه ای غیر از اصلی رو درایو دی نصب کردم چه جوری می تونم پاکش کنم؟

ممنون از راهنماییتون

با ویندوز اصلی بالا بیایید و اگر اطلاعاتی روی درایو d ندارید اون رو فرمت کنید.

jafarian
04-11-2012, 00:20
سلام

ممنون از راهنماییتون

اگر که سیستم شما حاوی دو تا ویندوز باشه میتونید سیری ویندوز داخل دستگاه قراربدین عمل فرمت انجام بدین منظور اون یکی ویندوز که مورد نیازتون نیست پاک کنید یا که ازطریق اون یکی ویندوز بالا بیاین به دیسک منجمنت سیستم برین اون اون یکی پارتیشن که ویندوز دیگه روش نصب هست روش کلیک راست گزینه delete volume انتخاب کنید بعد که کلا پاک شد پارتیشن از نوع روش کلیک راست ازنوع اون پارتیشن درست کنید طبق ویزارد

بعد از پاک کردن ویندوز سیستم شما اگر که حاوی دو تا ویندوز باشه همونطور که اشاره کردم باید اون یکی منوی بوت با برنامه easybcd پاک کنید به اینصورت که این برنامه رو نصب کنید داخل این یکی ویندوز بعد از حذف اون ویندوز طبق شکل وقتی اجراش کردین طبق شماره 1 به سربرگ مورد نظر برین طبق شماره 2 اون یکی ویندوز انتخاب کنید طبق شماره 3 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شماره 4 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید کار به اتمام میرسه:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

easybcd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

majid_n
05-11-2012, 07:04
سلام

این کارو کردم اما نتونستم . درایو دی رو فورمت کردم اما جلوی نصب وین رو نتونستم بگیرم.

jafarian
05-11-2012, 23:57
سلام

این کارو کردم اما نتونستم . درایو دی رو فورمت کردم اما جلوی نصب وین رو نتونستم بگیرم.

منظورتون برای فرمت درایو d پیغام بخصوصی میده شما بابرنامه minitools که تاپیک پایین معرفی کردم بصورت شکلم توضیح دادم اقدام به پاک کردن اون درایو کنید بعدشم اون درایو از نوع درست کنید بعدم روش ویندوز از نوع نصب کنید.

پاک نشدن ویندوز قبلی و نصب نشدن جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])