مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن خودکار کامپیوتر
hamedarian2009
03-11-2012, 15:42
با سلام
یک کامپیوتر قدیمی دارم که جدیداَ وقتی روشنش می کنم بعد یکی دو قیقه به صورت اتوماتیک خاموش میشه و هربار روشنش میکنم دوباره همینطور خاموش میشه.در کیسو باز کردم و همه چی رو قظع کردم به غیر کارت گرافیک و رم و هارد و سی پی یو و پاور و بازم دوباره خاموش شد.به نظر شما مشکل پاوره؟
خاموش شدن سیستم اگه ویندوز سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه میتونه از دمای قطعات و پاور و مین باشه
اتصالات پاور روی مین رو چک کنید کابل برق رو هم چک کنید
hamedarian2009
03-11-2012, 19:59
اولش دکمه DELETE رو میزنم و وارد اون صفحه تنظیمات هم میشم بازم بعد چند دقیقه خاموش میشه اون بخش ویندوز که اصلا هنوز سیستم عامل بارگزاری نشده پس مشکل از سیستم عامل نیست و سخت افزاریه .داخل کیس خیلی خاک بود مخصوصا تو فن cpu که تمیزش کردم .من خودم به پاور شک دارم چون reset نمیشه و کلا خاموش میشه
بله علاوه بر موارد بالا سیستم رو حتما خاک گیری کنید
hamedarian2009
04-11-2012, 13:51
کارت گرافیکشو وقتی درآوردم دیدم تمام خازن هاش باد کرده و خوشبختانه خودش گرافیک آنبرد داره و الان نیم ساعته روشنه و خاموش نشد.فکرکنم مشکلم حل شد
کارت گرافیکشو وقتی درآوردم دیدم تمام خازن هاش باد کرده و خوشبختانه خودش گرافیک آنبرد داره و الان نیم ساعته روشنه و خاموش نشد.فکرکنم مشکلم حل شد
همون باد کردن خازن یک علتش میتونه از دمای بالا باشه اگه خازن ها الکترولیتی باشه علت بعدی هم سوختن یک قسمت از برد و کشیدن جریان
میتونست این مشکل حتی در یک اتصالی در برد گرافیک باشه که باعث این مشکل میشده
hamedarian2009
04-11-2012, 21:40
با تشکر از شما
خاک بسیار زیادی روی فن cpu رو گرفته بود که منافذش بسته بود خاک گیریش کردم و تا چندروز دیگه نتیجه نهایی اینجا میام میگم اگه درست شد یا نه
پی سی ما هم همینطور شده در حالت سیف مود اوکی هستش ویندوز هم عوض کردم. وقتی در حالت عادی میاد بالا تا ماوس رو تکون میدم خاموش میشه. ولی در حالت سیف مود مشکلی نداره. پاور هم نو هستش.
مشکل از چی هستش؟؟؟
ممكنه تغييراتي دربايوس مين صورت گرفته ، ميشه تنظيماتي انجام داد تا اشاره به موس يا كيبورد سيستم خاموش شود اول ازهرچيز پي سي را ريستارد كنيد كليد del را بزنيد تا وارد ستاپ مادربورد شود وسيستم را با انتخاب load defualt ديفالت كنيد وبا f10ذخيره كنيد وخارج شويد ببينيد مشكل رفع شده يا خيراگر درست نشد اسكن ويروس كنيد وبا برنامه burn in test كامپيوتررا چك كنيد .
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت
بایوس رو دیفالت کردم از طریق برنامه ی که در درایور مادربرد بودش بایوس رو آپدیت کردم. به بدبختی ناد32 نصب کردم اسکن هم کردم ولی بازم به محضی که ماوس رو تکون میدادم کامپیتوتر خاموش میشه. پاور هم عوض کردم. در حالت سیف مود اصلآ خاموش نمیشه. فقط حالت نرمال این مشکل هستش.
باید چکار کرد؟
tehran12
11-01-2013, 22:36
سلام آقا مشکله سیستمت صد در صد داغ کردن cpu می باشد فن سی پیو رو بردار یکم سلکون بزن قضیت حل میشه مطمئن باش فقط اینجوری درست میشه:n09:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.