مشاهده نسخه کامل
: از بین رفتن بوت لودر
سلام دوستان
رو چند تا درایوم چند تا ویندوز نصب داشتم یک 7 و یک XP که الان 8 رو نصب کردم بعد پاک کردن الان دیگه بوت لدر نمیاد و مستقیم میره تو 7 .
میخواستم بدونم چطوری میتونم دوباره بوت رو درست کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی اطلاعات دارم رو اون ویندوزام .
ممنون
jafarian
03-11-2012, 01:15
الان شما کدوم منوی بوت ندارین اگر که ویندوز 8 ندارین منوی بوتش dvd ویندوز 8 داخل دستگاه بزارین به قسمت advanced options برین بعدشم automatic repair انتخاب کنید ویندوز خودتون repair کنید به احتمال زیاد منوی بوت برگرده البته از روش تاپیک پایینم پست 2 به وسیله دستوراتی که گفته شده میتونید برین فقط وقتی به وسیله بوت بالا اومدین داخل صفحه اول دکمه های shift+f10 بزنید بعدشم داخل کادری که باز میشه از این دستورات داخل تاپیک پایین استفاده کنید ازبرنامه Visual BCD هم میتونید استفاده کنید:20:
بالا نیامدن ویندوز7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از حوابتون .
الان اگه من بخوام ویندوز 8رو کلا پاک کنم دیگه بوت برنمیگرده ؟ یا با اون روش دومی که گفتید میتونم بعد از پاک کردن 8 برگردونم بوت رو ؟
jafarian
10-11-2012, 00:04
ممنون از حوابتون .
الان اگه من بخوام ویندوز 8رو کلا پاک کنم دیگه بوت برنمیگرده ؟ یا با اون روش دومی که گفتید میتونم بعد از پاک کردن 8 برگردونم بوت رو ؟
اگرکه بوت شما الان درسته برای پاک ویندوز 8 باید از داخل ویندوز 7 با استفاده از پنجره disk management اقدام کنید که داخل سایت پایینم بصورت شکل گفته شده چکاری کنید روی درایو حاوی ویندوز 8 باید کلیک راست بعدشم گزینه delete volume انتخاب کنید بعدم روی همون پارتیشن که پاک شد کلیک راست گزینهExtend Volume انتخاب کنید طبق ویزارد پارتیشن بعد بسازید برای پاک کردن منوی بوتم از داخل خود ویندوز با استفاده از دستور msconfig بعدشم رفتن به سربرگ بوت میتونید منوی بوت ویندوز 8 پاک کنید.
How to Delete "Windows 8" in your Dual Boot with Windows 7 or Vista ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed774
15-11-2012, 21:11
شما برنامه EasyBCD رو نصب کن حتما مشکلت رو حل میکنه .
برای آموزش و لینک دانلود هم یه سرچ کوچولو تو گوگل بزن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.