ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق "آداپتور بلوتوث" با "مبدل usb به شبکه" چیست؟

ihnd4
02-11-2012, 17:05
سلام.
البته این سوال را شاید باید از مسئولین همان سایت کذا می پرسیدم، ولی گفتم شاید بحث تخصصی باشد.
فرق آداپتور بلوتوث (در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) با مبدل USB به شبکه (در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) چیست؟

توضیح اینکه دنبال دو قطعه usb می گردم که یکی اینترنت pc را برای موبایل یا تلویزیون share کند و دیگری اینترنت share شده را برای تلویزیون دریافت کند.(sony bravia ex710)
حالا تلویزیون اینجا زیاد مهم نیست، مهم همان دریافت اینترنت با موبایل است.

البته دو سه تاپیکی با همین مضمون دیدم و خواندم ولی مشکلی که آنها داشتند و مرا به جواب نرساندند این بود که در آنها دقیقا متوجه نشدم فرق این دو قطعه ای که در بالا نام بردم در چیست.

لازم به ذکر است که اکسس پوینت و روتر وایرلس و مودم وایرلس و قس علی هذا هم نمی خواهم بخرم. اگر بودجه داشتم می خریدم و اینجا سوال نمی پرسیدم. گران شده بودجه هم ندارم. نهایتا یکی از دو قطعه بالا را می خرم ولی فرقشان را هرچه کردم نفهمیدم.

با تشکر از پاسخ شما.

ihnd4
07-11-2012, 23:18
خب از آن جایی که چند روز از سوال من گذشت و کسی ماهی دست بنده نداد بنده شخصاً قلابم را برداشتم و به ماهیگیری رفتم.

ماحصل صیدم را برای دوستانی که وقت ماهیگیری ندارن یا مثل من (قبلاً ) بلد نیستن می گذارم که فرق این دو قطعه را متوجه بشن.

آداپتور بلوتوث قطعه ای ست که قابلیت ارسال و دریافت بلوتوث و کلیه اتصالات بلوتوثی را به سخت افزار شما (کامپیوتر یا حتی TV) اضافه میکنه. اصطلاحا بهش دانگل یو اس بی (USB Dongle) هم میگن. اینو مخصوصن میگم چون خودم خیلی دنبال این قطعه برای تلویزیونم گشتم و تازه الان متوجه شدم دقیقاً چی باید براش بخرم.

مبدل USB به شبکه وایرلس، اتصلات شبکه ای شما را (اعم از share کردن چند سخت افزار بین یکدیگر یا اشتراک شبکه اینترنت بین آنها) بدون نیاز به سخت افزارهای گران قیمت امکان پذیر می سازد.

حالا این وسط یک سوال دیگه برام پیش اومد که انتظار دارم این را دیگه اگر کسی اطلاع داره دریغ نکنه.
این مبدل های USB به شبکه، Send & receive هستند؟ یا توی مدل های مختلف فرق میکنه؟ چون من برای ارسال دیتا می خوام این را بخرم، دریافت باهاش ندارم.
مرسی از پاسخ هاتون.

minanms
26-11-2012, 21:47
مبدل USB به شبکه وایرلس چطور عمل ميكنه؟
مثلا اگر بخوايم اينترنت وايرلس رو براي كامپيوتر كه مثل لپ تاپ وايرلس نداره استفاده كنيم به كار برده ميشه؟

ihnd4
27-11-2012, 11:49
تا اونجا که من پرسیدم و کسی جواب نداد و خودم گشتم و فهمیدم فکر کنم انواع usb هایی که به صورت آداپتور عمل میکنن گیرنده ی شبکه های وایرلس و وای فای و از این قبیل هستند. به همین جهت شما می تونید برای کامپیوتر یا لپ تاپ از اونها استفاده کنید و شبکه وای فای یا بی سیم مورد نظر را دریافت کنید و از اینترنت روی pc یا لپ تاپ استفاده کنید.

ولی آیا اینکه میشه اینترنت pc را از طریق این usb برای وای فای موبایل ارسال کرد من هنوز به دنبال جوابم.
مرسی.

amin_g_p
27-11-2012, 12:06
تا اونجا که من پرسیدم و کسی جواب نداد و خودم گشتم و فهمیدم فکر کنم انواع usb هایی که به صورت آداپتور عمل میکنن گیرنده ی شبکه های وایرلس و وای فای و از این قبیل هستند. به همین جهت شما می تونید برای کامپیوتر یا لپ تاپ از اونها استفاده کنید و شبکه وای فای یا بی سیم مورد نظر را دریافت کنید و از اینترنت روی pc یا لپ تاپ استفاده کنید.

ولی آیا اینکه میشه اینترنت pc را از طریق این usb برای وای فای موبایل ارسال کرد من هنوز به دنبال جوابم.
مرسی.

اگر اشتباه نکنم آداپتور وایرلسی که قابلیت adhoc داشته باشه با سایر وسایل می تونید به شبکه ای که اون کامپیوتر وصله وصل بشید