ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر با این قیمت ها بهترین راهکار برای ذخیره و بک آپ گیری از اطلاعات با حجم زیاد چیه ؟

Undisclosed
02-11-2012, 00:29
سلام به همه

خب دوستان که در جریان قیمت هارد و سایر قطعات هستن و نیازی به توضیح وجود نداره در این زمینه.

به نظر شما برای اطلاعات با حجم زیاد الان بهترین راهکار چیه ؟

نظر خود من روی بلوری هست، چون حتی اگه بخوایم از هر دیسک بلوری دو نسخه هم داشته باشیم (برای بک آپ) باز خیلی بیشتر از هارد میصرفه به خصوص اینکه مجبور نیستیم یه دفعه کلی پول بابت یه هارد بدیم.

دوستانی هم که از قیمت و کیفیت بلوری خام و همینطور رایترش خبر دارن لطفا یه قیمتی به ما بدن. ممنون

osmaan
02-11-2012, 08:53
میتونی یه بار نگاهشون کنی و بعد پاک کنی به طوری که تو حافظه بلند مدت مغزت بمونه! شوخی کردم
فکر کنم دی وی دی به صرفه تر باشه چون هم رایترش ارزون هست هم دیسک ها

Undisclosed
03-11-2012, 16:36
خب رایتر که یه بار آدم پول میده استفاده میکنه ولی dvd به کارم نمیاد حجمش خیلی کمه، dvd9 هم به صرفه نیست در مقایسه با بلوری.

Agame.Arash
03-11-2012, 16:53
اگه اطلاعاتت زیاده خداییش هیچ راهی جز هارد نداری برادر !:sq_25:
دیسک های مختلف هم اعصابتو خورد می کنن هم زود خراب میشن...:sq_10:
کلا همه قبل این که هارد بگیرن فک می کنن چیزه چرتیه ...:sq_19:
ولی خداییش بعد یه مدت می فهمی خیلی به درد می خوره...:sq_1:
اگه بودجت کمه خب از دوستی آشنایی که داری دست دو بخر:sq_24:
اگه خیلی عجله داری می تونی یه مدل ارزون usb2 بخری:sq_24:
اگه هم عجله نداری بزار شاید قیمتا اومد پایین !!!:sq_22:
تازه اگه نیومد پایینم امسال 2012 هستش و دنیا قراره یه چن ماه دیگه تموم شه پس زیاد خودشو ناراحت نکن که تو اون دنیا این همه فیلم و سریال که دان می کنی به کارت نمیاد ...:sq_2:

parvaz12369
03-11-2012, 16:59
سلام بهترین بکابکیر چه

Agame.Arash
03-11-2012, 17:06
سلام بهترین بکابکیر چه

علیک سلام مرد ...:sq_25:
والا اینجا جاش نبود باید بری بخش نرم افزار ولی اگه واسه هارد منظورته خود سیگیت یه نرم افزار به درد بخور تو هارداش چپونده ...:sq_24:
فک کنم برا بقیه هاردا هم بجوابه !:sq_15:

Undisclosed
03-11-2012, 20:58
اگه اطلاعاتت زیاده خداییش هیچ راهی جز هارد نداری برادر !:sq_25:
دیسک های مختلف هم اعصابتو خورد می کنن هم زود خراب میشن...:sq_10:
کلا همه قبل این که هارد بگیرن فک می کنن چیزه چرتیه ...:sq_19:
ولی خداییش بعد یه مدت می فهمی خیلی به درد می خوره...:sq_1:
اگه بودجت کمه خب از دوستی آشنایی که داری دست دو بخر:sq_24:
اگه خیلی عجله داری می تونی یه مدل ارزون usb2 بخری:sq_24:
اگه هم عجله نداری بزار شاید قیمتا اومد پایین !!!:sq_22:
تازه اگه نیومد پایینم امسال 2012 هستش و دنیا قراره یه چن ماه دیگه تموم شه پس زیاد خودشو ناراحت نکن که تو اون دنیا این همه فیلم و سریال که دان می کنی به کارت نمیاد ...:sq_2:

خب اون که معلومه هیچی بهتر از هارد نیست منتها الان هیچی هم گرون تر از هارد نیست ! :sq_19:

خود من هم قبلا هارد میگرفتم مرتب ولی قیمتا آن شد که شد ! :sq_10:

والا بودجه هر چقدر هم که باشه با این قیمت نمیصرفه هارد حتی دست دو بخره آدم ! :sq_3:

اگه کیفیت بلوری خام که میگیرم خوب باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ، به عنوان یه راه حل موقت تا زمانیکه قیمت هارد معقول بشه (خدا میدونه کی) میخوام اطلاعاتم رو بزنم رو بلوری. :sq_24:

شما نگران نباش سال 2012 هیچ اتفاقی نمیفته، اطلاعات من هم فقط فیلم و سریال نیست کلی دیتا مهم دیگه هم دارم.

سلام بهترین بکابکیر چه

این چیه آخه وسط تاپیک مردم زدی ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]