مشاهده نسخه کامل
: مشکل مودم tp link بعد از اپدیت فریمور
imanasgharpour
02-11-2012, 00:14
سلام!
والا بنده یه مودمtp-link td 8817 داشتم که ی چندسالی برام کارمیکرد.تااینکه 4 روز پیش بنده تصمیم ب اپدیت کردن فریمور این بیچاره افتادم.بعد ازتوی سایت رسمیش نسخه جدیدشو دان کردم و از طریق ادمین روی دستاه ریختم درحال اپدیت شدن وقتی به 100% رسید صفحه فقط رفرش میشد و تغییری نمیکرد چراغهای مودم هم روشن مونده بودن من چند دقیقه منتظر موندم (بیشش از ده دقیقه) و بعد دیدم تغییر نمیکنه مودم رو خاموش کردم.بعد ک روشن کردم دیگه خبری از چراغ لن و ای دی اس ال و اینترنت نبود چندباری مودم رو ریستارت کردم ک افاقه نکرد گویا مودم دچار فراموشی شده. حالا میخاستم بدونم آیا راهی برای بازگرداندن این زبون بسته وجود داره یا ن.
باتشکر از شمایی ک نوشته های بنده رو مطالعه فرمودید.:sq_5:
سلام!
والا بنده یه مودمtp-link td 8817 داشتم که ی چندسالی برام کارمیکرد.تااینکه 4 روز پیش بنده تصمیم ب اپدیت کردن فریمور این بیچاره افتادم.بعد ازتوی سایت رسمیش نسخه جدیدشو دان کردم و از طریق ادمین روی دستاه ریختم درحال اپدیت شدن وقتی به 100% رسید صفحه فقط رفرش میشد و تغییری نمیکرد چراغهای مودم هم روشن مونده بودن من چند دقیقه منتظر موندم (بیشش از ده دقیقه) و بعد دیدم تغییر نمیکنه مودم رو خاموش کردم.بعد ک روشن کردم دیگه خبری از چراغ لن و ای دی اس ال و اینترنت نبود چندباری مودم رو ریستارت کردم ک افاقه نکرد گویا مودم دچار فراموشی شده. حالا میخاستم بدونم آیا راهی برای بازگرداندن این زبون بسته وجود داره یا ن.
باتشکر از شمایی ک نوشته های بنده رو مطالعه فرمودید.:sq_5:
فریم ویرش پریده باید بدید تعمیرگاه درست کنن
اگه با ریست سخت افزاری هم نشه باید بدید بیرون
imanasgharpour
02-11-2012, 12:47
درسته حق با شماس.بردم جایی بنده خدا از منم کمتر اطلاعات داشت اگر اشتبا نکنم چندتا چیز از خودم یاد گرف بیچاره!
اما نرم افزار جانبی چیزی نداره چون اگه بخاد تعمیر بشه نرم افزاریه دیگه
imanasgharpour
06-11-2012, 02:15
سلام. کسی جوابی نداش واسه حل این مشکل دوستان. بعید میدونم راهی نباشه چون مشکل نرم افزاری هست
سلام. کسی جوابی نداش واسه حل این مشکل دوستان. بعید میدونم راهی نباشه چون مشکل نرم افزاری هست
مشکل نرم افزاری نیست اگه بود میشد حل کرد
imanasgharpour
08-11-2012, 17:16
پس مشکل چیه!!!!؟
من از نرم افزار این مشکلو بوجود اوردم نسوزوندمش ک عزیزم درسته.میشه توجیهم کنی؟
پس مشکل چیه!!!!؟
من از نرم افزار این مشکلو بوجود اوردم نسوزوندمش ک عزیزم درسته.میشه توجیهم کنی؟
دوست من فریم ویر پریده باید ببرید بیرون درست کنن
مثل اینه که بایوس مین رو آپدیت کنید وسطش قطع کنید بایوس میپره باید ببرید بیرون با پروگرمر درست کنن
هرکاری که نرم افزاری باشه که دلیل نمیشه نرم افزاری حلش کرد
imanasgharpour
10-11-2012, 23:12
اوکی پس راهی نیست.مرسی لطف کردا رفیق
سلام آقای ایمان منم دقیقا مشکل شمارو دارم میخواستم بدونم راهی پیدا کردین؟ یا نه؟
چون گارانتی مودم منم گذشته ...البته یه مدل ریست پیدا کردم که چراغ lan رو میاره اما پاور چشمک زن میشه و بازم صفحه مودم نمیاد... از طرفی وقتی ip ست میکنم ping ندارم اما وقتی رو اتوماتیک میذارم یه ip عجیب میگیره که همون ip پینگ داره اما باز صفحه باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
imanasgharpour
10-02-2015, 02:50
سلام
راستش ن اصن دیگه سمتشم نرفتم انقد دچار مشغله هسنم که دیگه این فراموشم شده رسما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.