مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن سیستم
Masoud-Studio
01-11-2012, 23:15
سلام دوستان
چند روز پیش یک هارد معیوب به سیستمم وصل کردم و کارمپیوتر رو روشن کردم
برق توی سیستم اومد ولی نه بوق سلامت زده شد نه تصویری اورد نه هیچ چیز دیگه ! فقط برق میاد تو سیستم و پاور شروع به کار میکنه و فن سی پی یو شروع به چرخش میکنه
هارد رو جدا کردم و با هارد خودم که هیچ مشکلی نداشت سیستم رو دوباره روشن کردم که باز به همون صورت بود ...
کارت گرافیک هیچ مشکلی نداره ( از لحاظ تصویر ) گرافیک آن برد هم دارم با اون هم تست کردم
اسپیکر توی خود کیس هم مشکلی نداره ( از لحاظ زدن بوق ) ( رم رو در اوردم تا ببینم بوق ممتد بخاطر نداشتن رم میزنه یا نه ، که دیدم بله اسپیکر کار میکنه )
نمیدونم مشکل سیستم از کجاست ! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مشکل تصویر ندادن علت های زیادی داره و به هارد مربوط نیست
اول از همه با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید وبا یک باتری مین دیگه تست کنید سیستم رو
درست نشد اسلات رم رو تمیز کنید و جای رم رو عوض کنید و با یک رم دیگه تست کنید
گرافیک که تست شده
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
فن سی پی یو رو چک کنید
در آخر مشکل میتونه از مین باشه
اتصال کابل atx روی مین رو هم چک کنید
Masoud-Studio
02-11-2012, 00:13
مشکل تصویر ندادن نیس !
مشکل اینه که هاردی که وصل کرده بود به سیستم آسیب وارد کرده و هارد خودم رو هم دچار مشکل کرده ... ( اول نمیدونستم هارد معیوب هست ، فکر میکردم خودم به مادربورد یا سی پی یو آسیب رسوندم ! ) چون دیگه سیستمم بالا نیومد هارد خودم رو به یه سیستم دیگه وصل کردم و اون سیستم هم باز همین مشکل رو پیدا کرد ! متوجه شدم اون هارد اولی معیوب هست و این آسیب رو وارد کرده ! سیستم دوم هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از وصل کردن هارد مثل سیستم خودم دیگه هیچ بوقی نزد ... نه تصویر نه چیزی ...
من تا حالا ندیدم که هارد به سیستم آسیب بزنه
حالا اون موارد رو تست کنید ببینید به نتیجه میرسین یا نه
Masoud-Studio
02-11-2012, 02:27
کلی تشکر !
مشکل سیستم دوم حل شد با برداشتن باتری
اما سیستم خودم چون خیلی به خاطرش ناراحت بودم زیاد دست کاریش کردم و هی خاموش روشن خاموش روشن که در نهایت یه عیب دیگه هم به هم زد امروز
عیب اون یکیش اینه که 3 تا بوق ممتد میزنه ! رم روشه ! با رم این سیستم دومی هم تست کردم ولی باز بوق ممتد میزنه
این عیب رو چه جور بر طرف کنم ؟
کلی تشکر !
مشکل سیستم دوم حل شد با برداشتن باتری
اما سیستم خودم چون خیلی به خاطرش ناراحت بودم زیاد دست کاریش کردم و هی خاموش روشن خاموش روشن که در نهایت یه عیب دیگه هم به هم زد امروز
عیب اون یکیش اینه که 3 تا بوق ممتد میزنه ! رم روشه ! با رم این سیستم دومی هم تست کردم ولی باز بوق ممتد میزنه
این عیب رو چه جور بر طرف کنم ؟
3تا بوق میزنه و قطع میشه دیگه ؟ دیگه بوق نمیزنه ؟
Masoud-Studio
02-11-2012, 16:59
3تا بوق میزنه و قطع میشه دیگه ؟ دیگه بوق نمیزنه ؟
بله 3 تا بوق کمی طولانی میزنه فقط
این بوق نمیتونه از رم باشه بوق رم ادامه داره و قطع نمیشه این بوق بیشتر شبیه بوق گرافیک است
Masoud-Studio
02-11-2012, 18:11
کارت گرافیک رو جدا کردم و فیشش رو به گرافیک آن برد زدم ولی هنوز 3 تا بوق ممتد زده میشه
اسلات گرافیک رو تمیز کردم کارت گرافیک رو هم همین طور ، وصل کردم بازم بوق زده میشه ...
قبلا کارت گرافیک سوزونده بودم اصلا همچین بوقی زده نمیشد با گرافیک آن برد هم کار میکردم بازم بوق نمیزد ( پس از کارت گرافیک نمیتونه باشه )
کارت گرافیک رو جدا کردم و فیشش رو به گرافیک آن برد زدم ولی هنوز 3 تا بوق ممتد زده میشه
اسلات گرافیک رو تمیز کردم کارت گرافیک رو هم همین طور ، وصل کردم بازم بوق زده میشه ...
قبلا کارت گرافیک سوزونده بودم اصلا همچین بوقی زده نمیشد با گرافیک آن برد هم کار میکردم بازم بوق نمیزد ( پس از کارت گرافیک نمیتونه باشه )
بهتره قطعات رو همه تست کنید اگه با برداشتن باتری مین درست نشد و باتری مین هم سالم بود با یک گرافیک دیگه و یک رم دیگه تست کنید اگه جواب نداد با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید تا معلوم بشه مشکل از کجاست
Masoud-Studio
02-11-2012, 21:14
بوق های ممتد طولانی مربوط به پردازنده میشن...
سی پی یو رو دوباره سر جاش قرار دادم الان دیگه هیچ بوقی زده نمیشه ... هیچ بوقی !
بوق های ممتد طولانی مربوط به پردازنده میشن...
سی پی یو رو دوباره سر جاش قرار دادم الان دیگه هیچ بوقی زده نمیشه ... هیچ بوقی !
الان سیستم هنوزم تصویر نمیده ؟
Masoud-Studio
03-11-2012, 10:17
الان سیستم هنوزم تصویر نمیده ؟
نه تصویر نیست
شما رم و گرافیک و باتری مین رو چک کردین و نتیجه نداد
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و فن سی پی یو رو هم چک کنید
درست نشد مین مشکل داره
مشکل تصویر ندادن رو میشه راحت با تست قطعه فهمید
Masoud-Studio
18-11-2012, 20:51
مجداد سلام
قسمتی از مادربردم مثله اینکه کات لاین شده بود موقع تمیز کردن و با چشم دیده نمیشد فرستادم گارانتی و مشکلش حل شد مدتی باهاش کار کردم و هیچ مشکلی نبود تا اینکه دیشب کیس دیگه ای رو جای گزین کیسم کردم تا کارهامو انجام بدم وقتی که کیس خودم رو باز وصل کردم مشکل به هم زده بود :
سه بوق ممتد رم میزنه ! با اینکه حتی رم هم روش هست !
رم ها رو در اوردم تا بوق هارو مقایسه کنم که بدون رم هم دقیقا همون بوق ها هست ! وقتی که باتری مین رو در میارم و روشن میکنم ( حتی بدون رم ) هیچ بوقی زده نمیشه !
نمیدونم این دفعه مشکل دیگه از چیه !
الان سیستم تصویر نمیده ؟ بوق رم معمولا پشت سرهم هست و قطع نمیشه این سه بوق اگه دو بوق کوتاه و یک بلند است مربوط به گرافیک است در غیراینصورت از طرف مین است
بهتره با قطعات سالم سیستم چک بشه رم گرافیک پاور بایوس مین رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه چک کنید درست نشد مین باز داره مشکل ایجاد میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.