ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوتا پاور سوزوندم

farhad200
01-11-2012, 21:34
پاور قبلى که سوخت قبلش يه بار روشن ميشد ويه بار روشن نميشد و در مواقعى که سىستم بيکاره بعد از چندين ساعت سيستم خاموش ميشد و ديگه روشن نميشد و مثلا بهد چند ساعت برميگشتم ميديدم برق وارد سيستم شده و ميتونم روشنش کنم ....الان اين پاور جديده همون مدل که گارانتى بهم داده بازم اينجورى شده
i7 2600k
asus p8p67 deluxe
gtx 580 asus dcuii
power green 1235w
ram 8g
caise haf x

EXTREME
01-11-2012, 23:28
یا کلا پاور مشکل داشته یا مشکل از نوسان برق خونه است یا اگه از محافظ برق استفاده میکنید مشکل از محافظ برق است

Life24
02-11-2012, 09:40
سلام
محافظ برق استفاده نمی کنی؟
ببین برق زیادی تو بدنه کیس نیست؟ از یک پریز دیگه و برق مستقیم تست کن.

farhad200
02-11-2012, 11:03
یا کلا پاور مشکل داشته یا مشکل از نوسان برق خونه است یا اگه از محافظ برق استفاده میکنید مشکل از محافظ برق است
گفتم که پاور قبلى سوخت اين پاور جديده که گارانتى بهم داده هم اينجورى شده
وقتى دارم با سيستم کار ميکنم مشکلى نداره اما وقتى دو روز روشن ميمونه.....مثلا صبح بيدار ميشم ميبينم خاموش شده و ديگه روشن نميشه

EXTREME
02-11-2012, 11:09
گفتم که پاور قبلى سوخت اين پاور جديده که گارانتى بهم داده هم اينجورى شده
وقتى دارم با سيستم کار ميکنم مشکلى نداره اما وقتى دو روز روشن ميمونه.....مثلا صبح بيدار ميشم ميبينم خاموش شده و ديگه روشن نميشه

خوب منم علتشو بهتون گفتم از چی میتونه باشه
خراب شدن پاور بیشتر از نوسان برق و خرابی محافظ برق میتونه باشه و گرما

farhad200
02-11-2012, 11:38
خوب منم علتشو بهتون گفتم از چی میتونه باشه
خراب شدن پاور بیشتر از نوسان برق و خرابی محافظ برق میتونه باشه و گرما

پس چرا موقعی که پای سیستم نشستم اینجوری نمیشه...فقط موقعی خاموش میشه که سیستم ساعتها بیکار میمونه و کسی پای سیستم نیست...میام میبینم خاموش شده

farhad200
02-11-2012, 11:54
پاور رو به این صورت تو کیس قرار دادم...یه فن داره که زیر قرار گرفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
02-11-2012, 12:37
پاور رو درست گذاشتین تو کیس مشکلی نداره
کیستون برق نداره یا الکتریسیته ساکن

farhad200
02-11-2012, 12:47
پاور رو درست گذاشتین تو کیس مشکلی نداره
کیستون برق نداره یا الکتریسیته ساکن

يعنى چى؟متوجه نميشم

EXTREME
02-11-2012, 13:16
يعنى چى؟متوجه نميشم

کیستون دست میزنید بهش برق نداره ؟

Life24
02-11-2012, 13:49
سلام
من خودم اسیر همین مشکل شدم .
فازمتر بزنید به بدنه کیس . مطمئنن برق داره و اگر داشت حتما ارت کنید سیستم رو . و از یک پریز دیگر و بدون محافظ تست کنید.

falah20
02-11-2012, 14:00
نه برق نداره...منظورت ارت هست/؟

djhl
02-11-2012, 18:43
سلام
من خودم اسیر همین مشکل شدم .
فازمتر بزنید به بدنه کیس . مطمئنن برق داره و اگر داشت حتما ارت کنید سیستم رو . و از یک پریز دیگر و بدون محافظ تست کنید.
من هم همین مشکل را دارم و دو تا پاور گرین راسوزوندم و الان ترمال تک گذاشتم میترسم این هم بسوزه خواهشا بیشتر توضیح بدید که چیکار کردید که مشکلتون حل شده ارت کردن یعنی چه ؟

farhad200
02-11-2012, 20:08
اره دوستان...لطفا توضىح بديد چطور بايد ارت کرد....با تشکر

EXTREME
02-11-2012, 20:18
اره دوستان...لطفا توضىح بديد چطور بايد ارت کرد....با تشکر

زمانی اینکارو میکنن که کیس برق داشته باشه یک سیم رسانا از کیس وصل میکنید به زمین که برق تخلیه بشه

djhl
02-11-2012, 22:23
زمانی اینکارو میکنن که کیس برق داشته باشه یک سیم رسانا از کیس وصل میکنید به زمین که برق تخلیه بشه
میشه یک عکس یا واضح تر توضیح بدید
مثلا یعنی یک سیم برق را به کجای کیس و زمین هم از چه جنسی باشه کف خونه ما سرامیکه

Life24
02-11-2012, 23:20
من هم همین مشکل را دارم و دو تا پاور گرین راسوزوندم و الان ترمال تک گذاشتم میترسم این هم بسوزه خواهشا بیشتر توضیح بدید که چیکار کردید که مشکلتون حل شده ارت کردن یعنی چه ؟
سلام
والا ما در کمال نا باوری برق شدیدی در بدنه کیس وجود داشت به طوریکه جرات نمی کردم موس و کیبورد و بزنم تو کیس.
خلاصه همه کاری کردیم آخر سر فهمیدیم از محافظ برق بود!!!
رفتم محافظ جدید خریدم و مشکل حل شد. هر کاری هم کردیم در کیس برق وجود داشت (بعد از تعویض محافظ دیگر با دست زیاد برق نداشت اما با فازمتر برق در بدنه موجود بود.)

من خودم ارت کردن بلد نبودم اما یکی از دوستان گفت یک سیم پشت کیس بزن و بعد لوله اب متصل کن.
من هم یک سیم زدم پشت پیج کیس بعد هم اون سر سیم هم دور لوله آب پیچوندم و با چسب برق محکم کردمش.
الان با فازمتر که به بدنه میزنم دیگه چراغ فازمتر روشن نیست و برقی ندارد.
تا الان که سالم هست .

djhl
02-11-2012, 23:41
سلام
والا ما در کمال نا باوری برق شدیدی در بدنه کیس وجود داشت به طوریکه جرات نمی کردم موس و کیبورد و بزنم تو کیس.
خلاصه همه کاری کردیم آخر سر فهمیدیم از محافظ برق بود!!!
رفتم محافظ جدید خریدم و مشکل حل شد. هر کاری هم کردیم در کیس برق وجود داشت (بعد از تعویض محافظ دیگر با دست زیاد برق نداشت اما با فازمتر برق در بدنه موجود بود.)

من خودم ارت کردن بلد نبودم اما یکی از دوستان گفت یک سیم پشت کیس بزن و بعد لوله اب متصل کن.
من هم یک سیم زدم پشت پیج کیس بعد هم اون سر سیم هم دور لوله آب پیچوندم و با چسب برق محکم کردمش.
الان با فازمتر که به بدنه میزنم دیگه چراغ فازمتر روشن نیست و برقی ندارد.
تا الان که سالم هست .
از کجا فهمیدی محافظ برقت خرابه چطور بفهمم که محافظم خرابه

EXTREME
03-11-2012, 00:37
از کجا فهمیدی محافظ برقت خرابه چطور بفهمم که محافظم خرابه

کیس رو میزنی به برق مستقیم و یک پریز دیگه اگه جواب داد میفهمی مشکل از محافظ برق بوده
اگه کیس برق داشته باشه سیم رسانا رو وصل میکنی به یکی از پیچ های کیس از اون ور وصل میشه به زمین مثلا یک میخ به دیوار وصل کن دیوار هم به زمین وصله و سیم رو بپیچ دور اون

farhad200
07-11-2012, 14:10
مشکلم هنوز حل نشده...کسی راه حلی نداره؟
چطور میتونم از سلامت مین بورد هم مطمئن شم؟
با این نرم افزار ها هم نشون نمیده....گارانتی هم که ببرم فایده نداره...چون تا روشن بشه میگه اقا این سالمه و مشکلی نداره.. حرف منو که باور نمیکنن اگه بگم سیستم خود به خود خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه بعضی وقتا

EXTREME
07-11-2012, 14:40
مشکلم هنوز حل نشده...کسی راه حلی نداره؟
چطور میتونم از سلامت مین بورد هم مطمئن شم؟
با این نرم افزار ها هم نشون نمیده....گارانتی هم که ببرم فایده نداره...چون تا روشن بشه میگه اقا این سالمه و مشکلی نداره.. حرف منو که باور نمیکنن اگه بگم سیستم خود به خود خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه بعضی وقتا

من فک نکنم مشکل از مینتون باشه اگه مین ایراد داشته باشه با یک پاور سالم هم باید مشکل داشته باشین مشکل فکر کنم از همون مواردی است که گفتم

farhad200
07-11-2012, 15:41
من فک نکنم مشکل از مینتون باشه اگه مین ایراد داشته باشه با یک پاور سالم هم باید مشکل داشته باشین مشکل فکر کنم از همون مواردی است که گفتم
من که گفتم با این پاور جدیده هم این مشکل رو دارم...ا

farhad200
07-11-2012, 15:44
من که گفتم با این پاور جدیده هم این مشکل رو دارم...ا

EXTREME
07-11-2012, 15:48
شما مگه مشکلتون اینطوری نیست که پاور جدید رو گذاشتین تا یک مدت خوب بوده و بعدش این مشکل ایجاد شده ؟
اگه از همون اول که پاور نو رو گذاشتین همین مشکل رو دارین بله میتونه از مین هم باشه

djhl
07-11-2012, 16:15
دوست عزیز فرهاد جان منم دقیقا مشکل شما را داشتم به این سوال های من جواب بده شاید بتونیم حلش کنیم.
1-چه مدته که سیستمت را خریدی ؟
2-بعد از چه مدت اولین پاور را خراب کردی ؟
3-ایا از همون اولی که سیستم خریدی از کیس با طراحی معکوس استفاده میکردی یا نه اول کیست معمولی بوده بعد رفتی معکوس خریدی ؟
4-مشخصات دقیق سیستمت را دقیقا بگو و از کلیه لوازمی که استفاده میکنی از جمله موس و کیبرد و کولر سی پی یو ؟
5-تعداد فن ها و اندازه اون ها و ایا led داره فن هات یا نه ؟
6-ایا از اول اینجور بوده یا بعد از تغیرات اینجور شده (که مثلا خودت یک چیزی خودسرانه به کیست اضافه کرده باشی مثلا اضافه کردن رم یا ......)یا نه کلا سیستمت دست نخورده هست ؟
7-ایا همیشه از یک محافظ برق استفاده میکردی یا مدام در حال تغییر اون بودی ؟

در اخر یک نکته را بهت بگم کلا پاور گرین به تازگی آشغال شده و این مشکلات را برای من هم به وجود اورده گارانتیش هم مفت نمی ارزه چون اگر پاورت را بردی گارانتی و اون ها هم برات سریع عوض کردند بدون که کلاه بزرگی رفته سرت چون اون ها پاور نو به شما نمیدهند و یک پاور بدون هولوگرام و توی پلاستیک سلفونی به ظاهر نو و به قول خودشون نو به تو میدهند ولی بدون که این پاوری که بهت میدهند پاور تعمیری هست و کلا مفت نمی ارزه.و وقتی خراب شد نباید بره گارانتی راست باید بره تو سطل زباله
شما کلا پاورت را عوض کن و ترمال تک بخر (90% مشکلت حل میشه )اگه مشکلت حل شد که هیچی اگر حل نشد کیست را ببر همون جایی که خریدی و قضایا را بگو.
و بیشتر از این با پاور گرین به سیستم خودت ضرر نزن چون این پاور سمه 100 % مطمئنم مشکل شما از مارک پاورتون هست
شما هرگز با امتحان یک مارک پاور نمیتونی به نتیجه برسی 100 تا پاور گرین هم تست کنی فایده نداره چون فقط بحث توان مصرفی نیست بحث سر اینه که ایا این پاور با مدل مادربورد شما سازگار هست یا نه که میتونی به سایت سازنده مین بردت بری و ببینی چه پاوری با مین شما سازگاره و در زیر تست شرکت سازنده مین بردت ok خورده یا نه
منم 3 تا پاور گرین را سوزوندم و الان ترمال تک گذاشتم هنوز که مشکلی برام به وجود نیومده.ولی اگر بازم پاورم خراب شد راست میرم سراغ مین و چند مورد دیگه ) مشکل من و شما یکی هست و زودتر به کمک هم میتونیم به نتیجه برسیم.بهتره جوابت را sms کنی سریع تر کمکت میکنم.
این ها پاور هایی هست که از زیر دست مدل مین شما جان سالم بدر برده و از asus ok را گرفته P8P67_DELUXe.
Be quiet
AcBel
AMA
Antec
ASUS
Bubalus
AXE
CMT COMMANDER
CoolerMaster
Coolive
Corsair
CWT
Delta
EnerMAX
FSP
Gigabyte
GreatWall
GoldenField
HECHUAN
Huntkey
I-cute
OCZ
SAMA
Seasonic
Seventeam
SHARKOON
Silverstone
Snake
Tagan
Thermaltake
TOPower
Zippy
که تو این مدل ها ترمال تک در بازار ایران هست
ولی گرین از زیر تست رد شده.

farhad200
08-11-2012, 03:07
دوست عزیز فرهاد جان منم دقیقا مشکل شما را داشتم به این سوال های من جواب بده شاید بتونیم حلش کنیم.
1-چه مدته که سیستمت را خریدی ؟
2-بعد از چه مدت اولین پاور را خراب کردی ؟
3-ایا از همون اولی که سیستم خریدی از کیس با طراحی معکوس استفاده میکردی یا نه اول کیست معمولی بوده بعد رفتی معکوس خریدی ؟
4-مشخصات دقیق سیستمت را دقیقا بگو و از کلیه لوازمی که استفاده میکنی از جمله موس و کیبرد و کولر سی پی یو ؟
5-تعداد فن ها و اندازه اون ها و ایا led داره فن هات یا نه ؟
6-ایا از اول اینجور بوده یا بعد از تغیرات اینجور شده (که مثلا خودت یک چیزی خودسرانه به کیست اضافه کرده باشی مثلا اضافه کردن رم یا ......)یا نه کلا سیستمت دست نخورده هست ؟
7-ایا همیشه از یک محافظ برق استفاده میکردی یا مدام در حال تغییر اون بودی ؟

در اخر یک نکته را بهت بگم کلا پاور گرین به تازگی آشغال شده و این مشکلات را برای من هم به وجود اورده گارانتیش هم مفت نمی ارزه چون اگر پاورت را بردی گارانتی و اون ها هم برات سریع عوض کردند بدون که کلاه بزرگی رفته سرت چون اون ها پاور نو به شما نمیدهند و یک پاور بدون هولوگرام و توی پلاستیک سلفونی به ظاهر نو و به قول خودشون نو به تو میدهند ولی بدون که این پاوری که بهت میدهند پاور تعمیری هست و کلا مفت نمی ارزه.و وقتی خراب شد نباید بره گارانتی راست باید بره تو سطل زباله
شما کلا پاورت را عوض کن و ترمال تک بخر (90% مشکلت حل میشه )اگه مشکلت حل شد که هیچی اگر حل نشد کیست را ببر همون جایی که خریدی و قضایا را بگو.
و بیشتر از این با پاور گرین به سیستم خودت ضرر نزن چون این پاور سمه 100 % مطمئنم مشکل شما از مارک پاورتون هست
شما هرگز با امتحان یک مارک پاور نمیتونی به نتیجه برسی 100 تا پاور گرین هم تست کنی فایده نداره چون فقط بحث توان مصرفی نیست بحث سر اینه که ایا این پاور با مدل مادربورد شما سازگار هست یا نه که میتونی به سایت سازنده مین بردت بری و ببینی چه پاوری با مین شما سازگاره و در زیر تست شرکت سازنده مین بردت ok خورده یا نه
منم 3 تا پاور گرین را سوزوندم و الان ترمال تک گذاشتم هنوز که مشکلی برام به وجود نیومده.ولی اگر بازم پاورم خراب شد راست میرم سراغ مین و چند مورد دیگه (شما با این شماره با من در ارتباط باش09361756597) مشکل من و شما یکی هست و زودتر به کمک هم میتونیم به نتیجه برسیم.بهتره جوابت را sms کنی سریع تر کمکت میکنم.
این ها پاور هایی هست که از زیر دست مدل مین شما جان سالم بدر برده و از asus ok را گرفته P8P67_DELUXe.
Be quiet
AcBel
AMA
Antec
ASUS
Bubalus
AXE
CMT COMMANDER
CoolerMaster
Coolive
Corsair
CWT
Delta
EnerMAX
FSP
Gigabyte
GreatWall
GoldenField
HECHUAN
Huntkey
I-cute
OCZ
SAMA
Seasonic
Seventeam
SHARKOON
Silverstone
Snake
Tagan
Thermaltake
TOPower
Zippy
که تو این مدل ها ترمال تک در بازار ایران هست
ولی گرین از زیر تست رد شده.
1-چه مدته که سیستمت را خریدی ؟ یکسال
2-بعد از چه مدت اولین پاور را خراب کردی ؟ یکسال
3-ایا از همون اولی که سیستم خریدی از کیس با طراحی معکوس استفاده میکردی یا نه اول کیست معمولی بوده بعد رفتی معکوس خریدی ؟ نه همه رو یکدفعه با هم خریدم
4-مشخصات دقیق سیستمت را دقیقا بگو و از کلیه لوازمی که استفاده میکنی از جمله موس و کیبرد و کولر سی پی یو ؟ i72600k........p8p67 asus.....asus gtx 580 direct cuii.......
+ram corsair 8gig..........creative sound blaster x-fi fatality.........hdd black caviar....ssd adata 128 gig....keyboard logetech g19 gaming....mouse logetech g.....power 1235 green....case coolermaster haf x
5-تعداد فن ها و اندازه اون ها و ایا led داره فن هات یا نه ؟ توی کیس 3 تا فن هست که یکیشون ال ای دی داره و بزرگ هستن
6-ایا از اول اینجور بوده یا بعد از تغیرات اینجور شده (که مثلا خودت یک چیزی خودسرانه به کیست اضافه کرده باشی مثلا اضافه کردن رم یا ......)یا نه کلا سیستمت دست نخورده هست ؟فقط کارت صدا اضافه کردم
7-ایا همیشه از یک محافظ برق استفاده میکردی یا مدام در حال تغییر اون بودی ؟ همیشه محافظ برق داشتم

djhl
08-11-2012, 09:15
1-چه مدته که سیستمت را خریدی ؟ یکسال
2-بعد از چه مدت اولین پاور را خراب کردی ؟ یکسال
3-ایا از همون اولی که سیستم خریدی از کیس با طراحی معکوس استفاده میکردی یا نه اول کیست معمولی بوده بعد رفتی معکوس خریدی ؟ نه همه رو یکدفعه با هم خریدم
4-مشخصات دقیق سیستمت را دقیقا بگو و از کلیه لوازمی که استفاده میکنی از جمله موس و کیبرد و کولر سی پی یو ؟ i72600k........p8p67 asus.....asus gtx 580 direct cuii.......
+ram corsair 8gig..........creative sound blaster x-fi fatality.........hdd black caviar....ssd adata 128 gig....keyboard logetech g19 gaming....mouse logetech g.....power 1235 green....case coolermaster haf x
5-تعداد فن ها و اندازه اون ها و ایا led داره فن هات یا نه ؟ توی کیس 3 تا فن هست که یکیشون ال ای دی داره و بزرگ هستن
6-ایا از اول اینجور بوده یا بعد از تغیرات اینجور شده (که مثلا خودت یک چیزی خودسرانه به کیست اضافه کرده باشی مثلا اضافه کردن رم یا ......)یا نه کلا سیستمت دست نخورده هست ؟فقط کارت صدا اضافه کردم
7-ایا همیشه از یک محافظ برق استفاده میکردی یا مدام در حال تغییر اون بودی ؟ همیشه محافظ برق داشتم

به جان خودم دیگه مطمئن شدم شما پاورت را عوض کن و ترمال تک بگیر مطمئن باش درست میشه
(بهت توصیه میکنم یک سرویس کامل بکنی کیس را
1-بایوست را clear cmos کن یا دیفالت یا باتری را در بیار به مدت 20 ثانیه برعکس باتری را در جای خودش نگه دار یعنی طرف مثبت باتری را بزن به جاباتری مین بردت تا دیفالت بشه بعد بذار سر جاش کیس را بدون باتری روشن نکن بذار سر جاش
2-اگر وارد هستی کلیه قطعات را از کیس بریز بیرون و کیس را تمیز کن و عاری از هرگونه ذره اضافه (مطمئن شو پیچی چیزی تو کیست رها نشده باشه و باعث اتصالی بشه) و از اول با دقت تمام خودت سیستمت را اسمبل کن(کیس معکوس بد نیست ولی من اصلا قبولش ندارم)
3-خمیر کولر cpu و همچنین خمیر گرافیک را کاملا تمیز کن و یک خمیر معمولی بگیر و انگشت دستت را توی کیسه فریزر فرو کن و بزن توی خمیر و اون را روی سطح cpu و گرافیک پخش کن لایه خیلی خیلی خیلی نازک نازک مثل کاغذ که تمام سطح یک دست سفید بشه که وقتی فن را روش میذاری به اطراف پخش نشه
4-حتما محافظ برقت را عوض کن حتما حتما (البته محافظ برق های موجود در ایران به درد نمیخوره سعی کن از بین این محافظ برق های اشغال بهترینشو انتخاب کنی)
5-اگر cpu شما کولر داره نیازی به فن های اضافه نیست فقط فن پشت کیس کافی هست فن جلوی کیس و کنار در بغل کیس را باز کن بنداز کنار(فن پشت کولینگ را انجام میده باد را از جلو کیس و از در بغل کیس میگیره و میده از پشت به بیرون نیازی به فن اضافه نیست)
6-شما به یک پاور با توان 700 وات نیاز دارید.
600 وات به پایین :sq_7:

700 تا 900 وات :sq_2:

900 وات به بالا :sq_10:

farhad200
08-11-2012, 14:14
به جان خودم دیگه مطمئن شدم شما پاورت را عوض کن و ترمال تک بگیر مطمئن باش درست میشه
(بهت توصیه میکنم یک سرویس کامل بکنی کیس را
1-بایوست را clear cmos کن یا دیفالت یا باتری را در بیار به مدت 20 ثانیه برعکس باتری را در جای خودش نگه دار یعنی طرف مثبت باتری را بزن به جاباتری مین بردت تا دیفالت بشه بعد بذار سر جاش کیس را بدون باتری روشن نکن بذار سر جاش
2-اگر وارد هستی کلیه قطعات را از کیس بریز بیرون و کیس را تمیز کن و عاری از هرگونه ذره اضافه (مطمئن شو پیچی چیزی تو کیست رها نشده باشه و باعث اتصالی بشه) و از اول با دقت تمام خودت سیستمت را اسمبل کن(کیس معکوس بد نیست ولی من اصلا قبولش ندارم)
3-خمیر کولر cpu و همچنین خمیر گرافیک را کاملا تمیز کن و یک خمیر معمولی بگیر و انگشت دستت را توی کیسه فریزر فرو کن و بزن توی خمیر و اون را روی سطح cpu و گرافیک پخش کن لایه خیلی خیلی خیلی نازک نازک مثل کاغذ که تمام سطح یک دست سفید بشه که وقتی فن را روش میذاری به اطراف پخش نشه
4-حتما محافظ برقت را عوض کن حتما حتما (البته محافظ برق های موجود در ایران به درد نمیخوره سعی کن از بین این محافظ برق های اشغال بهترینشو انتخاب کنی)
5-اگر cpu شما کولر داره نیازی به فن های اضافه نیست فقط فن پشت کیس کافی هست فن جلوی کیس و کنار در بغل کیس را باز کن بنداز کنار(فن پشت کولینگ را انجام میده باد را از جلو کیس و از در بغل کیس میگیره و میده از پشت به بیرون نیازی به فن اضافه نیست)
6-شما به یک پاور با توان 700 وات نیاز دارید.
600 وات به پایین :sq_7:

700 تا 900 وات :sq_2:

900 وات به بالا :sq_10:
داداش بابت وقت و زحمتی که کشیدی یک دنیا ممنون
راستی اینو هم بگم که
این پاور جدیده که یک هفتس اوردمش هم همین بلا سرش اومده دوست عزیز...
هرچی که هست اتصال بین مین بورد و پاور رو دچار اختلال میکنه... چون موقعی که خاموش میشه اصلا به طور کل برقی تو سیستم وارد نمیشه انگار پریز برق رو کشیدی باشی بیرون ...و هرکاری میکنم برق وارد سیستم نمیشه و خاموشه همش...مثلا امروز صبح ساعت 8 خاموش شده بود و کلا برقی تو سیستم نبود...هرکاری هم کردم روشن نشد...الان که ساعت 2 هست اومد م دیدم برق وارد سیستم شده و سیستم رو میتونم روشن کنم
حالا اگه بازم برم یه پاور نو دیگه بیارم واسش بازم بعد سه چهار روز همین بلا سرش میاد

djhl
08-11-2012, 15:41
داداش بابت وقت و زحمتی که کشیدی یک دنیا ممنون
راستی اینو هم بگم که
این پاور جدیده که یک هفتس اوردمش هم همین بلا سرش اومده دوست عزیز...
هرچی که هست اتصال بین مین بورد و پاور رو دچار اختلال میکنه... چون موقعی که خاموش میشه اصلا به طور کل برقی تو سیستم وارد نمیشه انگار پریز برق رو کشیدی باشی بیرون ...و هرکاری میکنم برق وارد سیستم نمیشه و خاموشه همش...مثلا امروز صبح ساعت 8 خاموش شده بود و کلا برقی تو سیستم نبود...هرکاری هم کردم روشن نشد...الان که ساعت 2 هست اومد م دیدم برق وارد سیستم شده و سیستم رو میتونم روشن کنم
حالا اگه بازم برم یه پاور نو دیگه بیارم واسش بازم بعد سه چهار روز همین بلا سرش میاد
مثل اینکه شما متنی را که من نوشتم نخوندی
شما با یک پاور دیگه (گرین نباشه ) امتحان کن درست میشه
خواهر سیستمت را داری با پاور گرین میگایی

farhad200
08-11-2012, 15:44
این پاور رو کجا میتونم بفروشم؟

djhl
08-11-2012, 15:47
شما با یک پاور دیگه (گرین نباشه ) امتحان کن درست میشه
خواهر سیستمت را داری با پاور گرین میگایی

مثل اینکه متنی را که من نوشتم نخوندی
منم 3 تا پاور گرین را سوزوندم و الان ترمال تک گذاشتم هنوز که مشکلی برام به وجود نیومده.ولی اگر بازم پاورم خراب شد راست میرم سراغ مین و چند مورد دیگه ) مشکل من و شما یکی هست و زودتر به کمک هم میتونیم به نتیجه برسیم.بهتره جوابت را sms کنی سریع تر کمکت میکنم.

djhl
08-11-2012, 16:02
این پاور رو کجا میتونم بفروشم؟
من خودم 3 تا پاور گرین سوزوندم و چهارمی را که بهم دادند بابت گارانتی خواستم بفروشم کسی نمیخرید و همه میگفتند این ها تعمیری هست ....
اره یک برند بودند
اولیش که 6 ماه رفت gp430a green
بردم گارانتی گفتند سوخته برام عوض کردند
دومی را گذاشتم 1 ساعت صبح باهاش کار کردم سیستم را خاموش کردم شب که اومدم دیدم دیگه روشن نمیشه یعنی وقتی سیستم خاموش بوده پاور سوخته
بردم گارانتی سومی هم دادند همین جور شد سوخت و چهارمی را بهم دادند که دیگه این را نگذاشتم و رفتم ترمال تک خریدم و الان 2 هفته هست که هیچ مشکلی ندارم

farhad200
08-11-2012, 16:05
الان با این مشخصات گرافیک و سیستمم چه پاوری بخرم به نظرت؟

djhl
08-11-2012, 16:11
الان با این مشخصات گرافیک و سیستمم چه پاوری بخرم به نظرت؟
توان مصرفی سیستمت تو 100% لود 550 وات هست اگر پاور active pfc باشه 80 % بهت خروجی میده
پس شما به یک پاور 650 الی 700 وات نیاز داری
من رفتم سوال داشتی sms بده

Life24
08-11-2012, 21:55
سلام
من خودم پاور گرین گرفتم تازگی ها و منم راضی نیستم. و فعلا عوض کردم و باید ببنیم چطور کار میکنه
اما درسته پاور مشکل داره اما نه در این حد که این بنده خدا این مشکل براش پیش بیاد اونم تو هر چند روز یک بار

djhl
09-11-2012, 11:09
سلام
من خودم پاور گرین گرفتم تازگی ها و منم راضی نیستم. و فعلا عوض کردم و باید ببنیم چطور کار میکنه
اما درسته پاور مشکل داره اما نه در این حد که این بنده خدا این مشکل براش پیش بیاد اونم تو هر چند روز یک بار
اصلا شرکت های سازنده مین برد پاور گرین را پشم هم حساب نمیکنند و اصلا قبول ندارند.
توی همه تست های شرکت های سازنده مین برد رد شده........میدونی یکی ازدلایلشون چیه دلیلشون اینه که پاور گرین تا وقتی که سالمه که هیچی داره کار میکنه ولی وقتی که خراب شد یک ضرر اساسی به سخت افزار از جمله گرافیک و هارد وارد میکنه بهترین پاور ها از هر نظر این ها هستند
Be quiet
AcBel
AMA
Antec
ASUS
Bubalus
AXE
CMT COMMANDER
CoolerMaster
Coolive
Corsair
CWT
Delta
EnerMAX
FSP
Gigabyte
GreatWall
GoldenField
HECHUAN
Huntkey
I-cute
OCZ
SAMA
Seasonic
Seventeam
SHARKOON
Silverstone
Snake
Tagan
Thermaltake
TOPower
Zippy

narimaneflc@iv
09-11-2012, 12:17
منم مشکل برق دادن بدنه کیس رو دارم این مشکل از اونجا شروع شد که پاور پرفکت ضعیفمو با یه roka 250 عوض کردم
حالا هم کل جاهای کیس برق میده تمام اهنای کیس فاز متر هم روشن میشه هیچ محافظی هم تا حالا به کامپیوترم وصل نکردم
همه جا برق میده تمام سوکتا روی هارد
مشکل چیه ؟

مشخصات
سی پی یو 5700
گرافیک 5450 اورکلاک شده
رم 4 گیگ دیدی ار 3
مادربورد : g41t-m16 الایت
هارد : 500 گیگ سیگیت

narimaneflc@iv
09-11-2012, 12:22
بدنه هارد هم برق میده

djhl
09-11-2012, 15:20
منم مشکل برق دادن بدنه کیس رو دارم این مشکل از اونجا شروع شد که پاور پرفکت ضعیفمو با یه roka 250 عوض کردم
حالا هم کل جاهای کیس برق میده تمام اهنای کیس فاز متر هم روشن میشه هیچ محافظی هم تا حالا به کامپیوترم وصل نکردم
همه جا برق میده تمام سوکتا روی هارد
مشکل چیه ؟

مشخصات
سی پی یو 5700
گرافیک 5450 اورکلاک شده
رم 4 گیگ دیدی ار 3
مادربورد : g41t-m16 الایت
هارد : 500 گیگ سیگیت
بهتر بود تاپیک جدید میزدید
خوب اول از همه سیستمت را با یک پاور دیگه تست کن تا مطمئن بشی برق تو بدنه پاور نباشه..
این کار را اگر کردی ولی بازم کیست برق توش بود
کل قطعات سیستمت را بریز بیرون از کیسو از نو ببند و از وجود نداشتن شی اضافه تو کیست مثل پیچ ازادی یا هر چیزی که باعث اتصالی بین مین بردت و کیست میشه مطمئن شو....
اگر جواب نداد سیستمت را ارت کن (یک میخ بکوب به دیوار و یک سیم رسانا به میخ وصل کن و بعد اون سر سیم را به یکی از پیچ های پشت کیست ببند تا برق تخلیه بشه..

narimaneflc@iv
09-11-2012, 17:44
بهتر بود تاپیک جدید میزدید
خوب اول از همه سیستمت را با یک پاور دیگه تست کن تا مطمئن بشی برق تو بدنه پاور نباشه..
این کار را اگر کردی ولی بازم کیست برق توش بود
کل قطعات سیستمت را بریز بیرون از کیسو از نو ببند و از وجود نداشتن شی اضافه تو کیست مثل پیچ ازادی یا هر چیزی که باعث اتصالی بین مین بردت و کیست میشه مطمئن شو....
اگر جواب نداد سیستمت را ارت کن (یک میخ بکوب به دیوار و یک سیم رسانا به میخ وصل کن و بعد اون سر سیم را به یکی از پیچ های پشت کیست ببند تا برق تخلیه بشه..

هم بدنه پاور برق داره هم سیم که از مانیتور میاد یعنی پور رو جدا هم کنم بازم همه جای کیس فازمتر روشن میکنه
ممنون امتحان میکنم خدا کنه جواب بده

VAHID
09-11-2012, 17:44
منم 2 تا پاور گرین پکوندم از من فن هاشون خراب شده بود و کامپیوتر قاطی میکرد
دوبار بردم نمایندگی تعویض کردن بار سوم هر کار کردم عوض نکردن منم دیگه
همونو انداختم رو سیستم فعلا کار میکنه.....

djhl
09-11-2012, 19:25
منم 2 تا پاور گرین پکوندم از من فن هاشون خراب شده بود و کامپیوتر قاطی میکرد
دوبار بردم نمایندگی تعویض کردن بار سوم هر کار کردم عوض نکردن منم دیگه
همونو انداختم رو سیستم فعلا کار میکنه.....
عوض کردنشون بخوره تو مغز سرشون
عوض هم که میکنند که فایده نداره پاور نو نیست تعمیری هست پیچوندند تو پلاستیک سلفون به قول خودشون نو میدند
بنداز پاورت را تو سطل اشغال و یک برند دیگه بخر

VAHID
09-11-2012, 22:47
عوض کردنشون بخوره تو مغز سرشون
عوض هم که میکنند که فایده نداره پاور نو نیست تعمیری هست پیچوندند تو پلاستیک سلفون به قول خودشون نو میدند
بنداز پاورت را تو سطل اشغال و یک برند دیگه بخر

الان مارک خوب چیه؟؟

djhl
10-11-2012, 08:20
الان مارک خوب چیه؟؟این ها برند های معتبری هستند که از بین این ها ترمال تک در بازار ایران موجود هست
Be quiet
AcBel
AMA
Antec
ASUS
Bubalus
AXE
CMT COMMANDER
CoolerMaster
Coolive
Corsair
CWT