مشاهده نسخه کامل
: نحوه اتصال wifi گوشي به اينترنت pc بدون استفاده از مودم wireless !؟!
danialtava
01-11-2012, 02:58
سلام
من با یک مودم معمولی از adsl برای pc خونه استفاده میکنم.
حالا میخوام از طریق wifi گوشیم از اینترنت همون خط استفاده کنم،
آیا میتونم یک کارت وایرلس بخرم و از اون به عنوان اکسس یا فرستنده استفاده کنم تا بتونم اینترنت adsl خونه رو share،wifi يا يه كاري كنم كه روی گوشی استفاده کنم؟نمیخوام مودم جدید بخرم اگه کارم با کارت وایرلس راه میوفته لطفا بگید
اگه نميشه آيا راه ديگه ارزون تر (غير از خريد مودم wireless) هم وجود داره؟
ali_n2011
01-11-2012, 11:45
سلام
من با یک مودم معمولی از adsl برای pc خونه استفاده میکنم.
حالا میخوام از طریق wifi گوشیم از اینترنت همون خط استفاده کنم،
آیا میتونم یک کارت وایرلس بخرم و از اون به عنوان اکسس یا فرستنده استفاده کنم تا بتونم اینترنت adsl خونه رو share،wifi يا يه كاري كنم كه روی گوشی استفاده کنم؟نمیخوام مودم جدید بخرم اگه کارم با کارت وایرلس راه میوفته لطفا بگید
اگه نميشه آيا راه ديگه ارزون تر (غير از خريد مودم wireless) هم وجود داره؟
از برنامه connectivity استفاده کن اکثر سایتهای دانلود نسخه جددشو گذاشتن من اینترنت لپ تاپو به راحتی با s3 به اشتراک می زارم
شـیـفــو
01-11-2012, 11:55
من هم دقیقا همچین درخواستی داشتم اما تو قسمت گوشی ها تایپیک زدم به جایی نرسیدم .
از برنامه connectivity استفاده کن اکثر سایتهای دانلود نسخه جددشو گذاشتن من اینترنت لپ تاپو به راحتی با s3 به اشتراک می زارم
لطفا یکم بیشتر توضیح میدین .
danialtava
01-11-2012, 14:40
من ميخوام روي كامپيوتر خونه اين كارو بكنم لپ تاپ كه خودش واير داره و مشكلي نيست
اگه توضيح كامل بده ممنون ميشم
من ميخوام روي كامپيوتر خونه اين كارو بكنم لپ تاپ كه خودش واير داره و مشكلي نيست
اگه توضيح كامل بده ممنون ميشم
کارت وایرلس رو میخری و نصب کردی برنامه دان شده رو اجرا و در اونجا کانکشنی که اینترنت هست رو انتخاب و در تب دوم کانکشن یا همون کارت وایرلس رو انتخاب میکنی همین دیگه برات یه کانکشن جدید میسازه که هردو کارت شبکه و اینترنت رو شیرکرده و دیگه شما راحت میتونید با گوشی تون پیداش کنید همین
danialtava
01-11-2012, 15:01
کارت وایرلس رو میخری و نصب کردی برنامه دان شده رو اجرا و در اونجا کانکشنی که اینترنت هست رو انتخاب و در تب دوم کانکشن یا همون کارت وایرلس رو انتخاب میکنی همین دیگه برات یه کانکشن جدید میسازه که هردو کارت شبکه و اینترنت رو شیرکرده و دیگه شما راحت میتونید با گوشی تون پیداش کنید همین
ممنون از پاسختون :40: :11:
تست شد جوابشو ميدم
:3:
danialtava
01-11-2012, 15:19
آقا يه مسئله ديگه
شبكه وايرلس USB يا PCI؟سرعت؟ميخوام كه سرعت اينترنتم عالي باشه و تغيير نكنه و حدودا كل خونمون رو ساپورت كنه و اينكه پي سي داخل اطاقه و ديوار يكي دوتا مزاحم داريم :sq_25:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.