ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک تخصصی ال ای دی شارپ LC-4xLE8300x

صفحه ها : 1 [2]

dollar
22-10-2013, 13:58
با سلام
دوستان ی سوال
راسش من از روز اول ی مشکلی که برای دستگام پیش اومد این بود که گوشه سمت چپ پنلش ی ردیف پیکسلاش از بالا تا پایین بعضی وقتا خاموش میشه که با زدن ضربه به قاب پنل دوباره پیکسلا روشن میشه
می خاستم بدونم این مشکل از کجا می تونه باشه ؟ و اگه احیانا برای چن ساعت یا چن روز پیکسلا به اون صورت خاموش بمونن مشکلی پیش نمیاد؟ کلا جای نگرانی هست یا نه؟
با تشکر

dollar
23-10-2013, 10:28
دوستان من به جواب این سوال واقعا نیاز دارم

omidh81
23-10-2013, 11:22
با سلام
دوستان ی سوال
راسش من از روز اول ی مشکلی که برای دستگام پیش اومد این بود که گوشه سمت چپ پنلش ی ردیف پیکسلاش از بالا تا پایین بعضی وقتا خاموش میشه که با زدن ضربه به قاب پنل دوباره پیکسلا روشن میشه
می خاستم بدونم این مشکل از کجا می تونه باشه ؟ و اگه احیانا برای چن ساعت یا چن روز پیکسلا به اون صورت خاموش بمونن مشکلی پیش نمیاد؟ کلا جای نگرانی هست یا نه؟
با تشکر

سلام
دستگاهتون بايد تعميركار ماهربازديد بشه
بهتر است هر چه سريعتير به نمايندگي مجاز نشان بدي البته اگه گارانتيشو تموم نشده باشد

dollar
23-10-2013, 14:10
اخه ظاهرا که مشکلی نداره .با ی فشار معمولا درست میشه .اگه بدونم حدودا از چیه خودم شاید بتونم درستش کنم. بله ضمانت داره ولی کو رعایت کننده؟

omidh81
26-10-2013, 20:21
با برنامه wild media server لپ تاپ به تلویرون وصل شدم
زيرنويس پخش نميشه
چرا براي ديده هر فيلم بايد برنامه رو بست و باز كرد تا بشه پخش كرد؟

aban366
27-11-2013, 00:34
سلام
دوستان برا گرفتن کانالهای دیجیتال با این تلویزون نیاز به چه انتنی دارم ؟
انتن سر خود یا یه سیم کفایت میکنی یا باید انتن هوایی گردان ها بگیرم؟و
این که چطوری باید نصبش کنم و سرچ کنم؟

aha7120
06-12-2013, 00:08
سلام
دوستان برا گرفتن کانالهای دیجیتال با این تلویزون نیاز به چه انتنی دارم ؟
انتن سر خود یا یه سیم کفایت میکنی یا باید انتن هوایی گردان ها بگیرم؟و
این که چطوری باید نصبش کنم و سرچ کنم؟
بسته به محل زنگیتون داره ،من در تهران از یک آنتن هوایی UHF معمولی آنتن کار استفاده میکنم که قبلا (10 سال پیش )نصبش کردم و الان قسمت اعظمش هنوز بالا نصب .

bob1977
10-12-2013, 23:09
سلام من با برنامه ps3 media server اخرین ورژنش یعنی 1.90.1 به تلویزیون کانکت شدم زیرنویسا رو هم با کلی ور رفتن تونستم پخش کنم فقط هر کاری کردم عکسا رو نشون نمیده.منظورم عکسای دوربینه عکسای دیگه رو تست نکردم.

kingsat
01-04-2014, 19:55
سلام کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانگل وایفایی که این تی وی ساپورت کنه رو خرید یا اسم مدلش چی هست که ازونور تهیه بشه
یه سوال دیگه اینکه آیا اساسا این مدل تی وی dlna ساپورت میکنه یا نه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

aha7120
04-04-2014, 23:08
سلام کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانگل وایفایی که این تی وی ساپورت کنه رو خرید یا اسم مدلش چی هست که ازونور تهیه بشه
یه سوال دیگه اینکه آیا اساسا این مدل تی وی dlna ساپورت میکنه یا نه؟

سلام ،لیست و مدلش در دفترچه وجودداره ولی راحتتر اینه که به سرویس مادیران زنگ بزنی در صفحه های قبل بررسی شده.

alih6
17-05-2014, 00:42
با سلام نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه به هرحال میپرسم یه ال ایدی شارپ46 مدل le835mدارم که تا چند روزپیش ازش استفاده میکردم تصویرش حرف نداشت واقعا ازش لذت میبردم با هرمدل تی وی که بگی مقایسش کردم یه سروگردن بالاتر بودحدود 2ساله که دارمش اون شب خاموشش کردم صبح که ازخواب بیدارشدم متوجه شدم که رسیورم وال ان بی هردو سوختن تی وی رو روشن کردم روشن شد ظاهرن مشکل نداشت بعد یکی دو ساعت متوجه شدم که ورودی های hdکار نمیکنن آوردم ریستش کردم که رفت روی استندبای 1دقیقه دکمه های لمسش با اون علامت هرمی جلوش روشن میشه وچند ثانیه خاموش سه بار این کار انجام میشه بعد 3بار دکمه های لمسی خاموش و علامت هرمی 3تا چشمک میزنه 2ثانیه مکس وتا بینهایت این کارادامه داره .ازبانه خریدمش .حالا بنظر شما آیا باید ازطریق منو مخفی باید وارد بشم یا باید فلش {ایپرام}بشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید درآخرازکلیه تعمیرکارهای شهرمون پرسیدم کسی اطلاعی در این باره نداشت .فاصلم تا تهران 600 تاست برام خیلی سخته که ببرمش اونجا.:n03:

pooria-ir
18-05-2014, 13:07
با سلام نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه به هرحال میپرسم یه ال ایدی شارپ46 مدل le835mدارم که تا چند روزپیش ازش استفاده میکردم تصویرش حرف نداشت واقعا ازش لذت میبردم با هرمدل تی وی که بگی مقایسش کردم یه سروگردن بالاتر بودحدود 2ساله که دارمش اون شب خاموشش کردم صبح که ازخواب بیدارشدم متوجه شدم که رسیورم وال ان بی هردو سوختن تی وی رو روشن کردم روشن شد ظاهرن مشکل نداشت بعد یکی دو ساعت متوجه شدم که ورودی های hdکار نمیکنن آوردم ریستش کردم که رفت روی استندبای 1دقیقه دکمه های لمسش با اون علامت هرمی جلوش روشن میشه وچند ثانیه خاموش سه بار این کار انجام میشه بعد 3بار دکمه های لمسی خاموش و علامت هرمی 3تا چشمک میزنه 2ثانیه مکس وتا بینهایت این کارادامه داره .ازبانه خریدمش .حالا بنظر شما آیا باید ازطریق منو مخفی باید وارد بشم یا باید فلش {ایپرام}بشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید درآخرازکلیه تعمیرکارهای شهرمون پرسیدم کسی اطلاعی در این باره نداشت .فاصلم تا تهران 600 تاست برام خیلی سخته که ببرمش اونجا.:n03:

با ماديران تماس بگير،راهنماييت ميكنن
نگو از بانه خريدم

aban366
23-06-2014, 07:07
سلام
دوستان این time shife برای recordeهستش چجوری کار میکنه؟نه تو کانالهای دیجیتال نه انالوگ کار نمیکنه میشه راهنمایی کنین قدم به قدم چیجوری فعالش کنم و کار کنم باهاش

matinpour
23-06-2014, 11:14
سلام
دوستان این time shife برای recordeهستش چجوری کار میکنه؟نه تو کانالهای دیجیتال نه انالوگ کار نمیکنه میشه راهنمایی کنین قدم به قدم چیجوری فعالش کنم و کار کنم باهاش

دوست عزیز
time shife برای ضبط برنامه های تلویزیونی بالاخص کانال دیجیتال بر اساس برنامه زمان بندی و در حالت عادی بصورت فوری استفاده می شود و اگر این قابلیت در تلویزیون شما باشد بسته به اینکه روی هارد داخلی یاهارد خارجی ویافلش متفاوت است اگر از هارد خارجی و یا فلش استفاده می کنید معمولا باید اول آنرا بسته به سازگاری سیستم فرمت کنید که اینکار را با کامپیوتر و یا خود تلویزیون انجام می دهید و سپس در موقع پخش برنامه مورد نظرتان از روی کنترول دکمه ضبط را به این منظور فشار و برنامه ضبط آغاز می شود

aban366
24-06-2014, 08:45
دوست عزیز
time shife برای ضبط برنامه های تلویزیونی بالاخص کانال دیجیتال بر اساس برنامه زمان بندی و در حالت عادی بصورت فوری استفاده می شود و اگر این قابلیت در تلویزیون شما باشد بسته به اینکه روی هارد داخلی یاهارد خارجی ویافلش متفاوت است اگر از هارد خارجی و یا فلش استفاده می کنید معمولا باید اول آنرا بسته به سازگاری سیستم فرمت کنید که اینکار را با کامپیوتر و یا خود تلویزیون انجام می دهید و سپس در موقع پخش برنامه مورد نظرتان از روی کنترول دکمه ضبط را به این منظور فشار و برنامه ضبط آغاز می شود
ممنون والا مدا من همین مدل سه بعدی و تایم شیفتم داره اما فلش هم میزارم نمیشه ضبط کردش
این اکوس لینک چی هستش؟

matinpour
24-06-2014, 11:03
ممنون والا مدا من همین مدل سه بعدی و تایم شیفتم داره اما فلش هم میزارم نمیشه ضبط کردش
این اکوس لینک چی هستش؟

دوست عزیز
باید از فلش گیگ و سرعت بالا و هارد استفاده کنید فلشهای معمولی ممکن است جواب ندهد .
در باره اکوس لینک این عمل کرد به شما اجاز می دهد تا دستگاه های خارجی که بوسیله کابل hdmi به تلویزیونتان مرتبط است را با کنترول تلویزیون کنترول و از همه دستگاه ها استفاده کنید
بدین صورت که مثلا شما یک دی وی دی را با کابل hdmi و یک سیستم اوپتیکال به یک دستگاه صوتی مانند آمپلی فایر ساز گار و سپس از دستگاه آمپلی فایر با یک کابل hdmi به تلویزیون ست می کنید

• برای اتصال TV به AQUOS تجهیزات LINK سازگار، استفاده از کابل های تجاری در دسترس است.
• نقطه کنترل از راه دور نسبت به تلویزیون، به دستگاه متصل HDMI.
• سر و صدای فیلم ممکن است بسته به نوع کابل HDMI استفاده شود رخ دهد. اطمینان حاصل کنید که به استفاده از یک کابل HDMI-ED هستید
• تا 3 قطعه از تجهیزات ضبط HDMI و AV استروژن amplifi را می توان با استفاده از این سیستم متصل کنید.
• این عملیات به تجهیزات HDMI به عنوان منبع ورودی فعلی انتخاب شده تاثیر می گذارد. اگر تجهیزات عمل نمی کند،تجهیزات و منبع ورودی متناسب را با استفاده از INPUT آن را انتخاب کنید.
AQUOS دستگاه LINK سازگار متصل می تواند بدون تغییر تنظیمات از واحد کنترل از راه دور عمل کند .
دکمه OPTION تنها زمانی که AQUOS LINK استفاده می شود کار می کند.
یک دکمه پخش در حالی که تلویزیون در حالت آماده به کار است، به طور خودکار روشن و برگشت پخش تصویر از منبع HDMI می کند.
یک دکمه ضبط را فشار دهید REC در حالی که شما در حال مشاهده پخش با AQUOS ضبط LINK سازگار را دریافت می کنید.LINK AQUOS به طور خودکار دستگاه متصل HDMI را تشخیص و ضبط شروع می شود
سیکنال کنترل از راه دور AQUOS LINK را به طور خودکار به دستگاه متصل HDMI تشخیص و شما می توانید تلویزیون و دستگاه های که اگر از یک کنترل از راه دور همگانی استفاده میکنید
کنترل سیستم صوتی LINK سازگار با AQUOS تنظیم ولوم AQUOS سیستم صوتی LINK-سازگار است.

amirakbari00
14-07-2014, 11:57
دوستان هنوز راه مناسبی برای پخش زیر نویس پیدا نکردید ؟

fun30t
20-07-2014, 05:41
دوستان هنوز راه مناسبی برای پخش زیر نویس پیدا نکردید ؟

منم همین راه حل رو میخوام اگر دوستان دارن بگن

matinpour
20-07-2014, 09:55
منم همین راه حل رو میخوام اگر دوستان دارن بگن

دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود

روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

abd4
25-07-2014, 11:52
سلام
من ميخواستم يه تلويزيون ٤٦ شارپ بگيرم مدل ٨٣٠٠با٨٤٠٠ فرقش فقط رو قاب هست
لطفاراهنمايي كنيد ؟
و سيستم سه بعدي الان ارزش داره هزينه كنم استفاده ميشه ؟

pooria-ir
25-07-2014, 12:11
سلام
دوستان اين اسم شبكه ها كه ميفته گوشه بالا سمت راست،نميشه كاري كرد كه هميشه اونجا نباشه؟؟
خيلي رو اعصابه

abd4
25-07-2014, 13:00
سلام
من ميخواستم يه تلويزيون ٤٦ شارپ بگيرم مدل ٨٣٠٠با٨٤٠٠ فرقش فقط رو قاب هست
لطفاراهنمايي كنيد ؟
و سيستم سه بعدي الان ارزش داره هزينه كنم استفاده ميشه ؟
Kasi hast rahnamaa kone ?

aban366
08-08-2014, 18:38
چقدر دیگه اینجا خلوت شده قبلا خیلی بهتر بودا بچهها کلی زحمت میکشیدن برا نشون دادن زیرنویس برا این تی وی
اخرشم ما نفهمیدیم راهی داره یا نداره بشه زیرنویس رو نشون داد یا نه؟
راستی این دستگاههای سینما خانگی اگه بخریم و فیلم رو با فلش با زیرنویس همنام از طریق اون پخش کنیم که دیگه زیرنویس رو نشون میده انشاله؟

omidh81
09-08-2014, 07:37
چقدر دیگه اینجا خلوت شده قبلا خیلی بهتر بودا بچهها کلی زحمت میکشیدن برا نشون دادن زیرنویس برا این تی وی
راستی این دستگاههای سینما خانگی اگه بخریم و فیلم رو با فلش با زیرنویس همنام از طریق اون پخش کنیم که دیگه زیرنویس رو نشون میده انشاله؟

سلام دوست عزيز
من يه دستگاه پخش كننده WD TV player Live دارم زيرنويس پخش ميكنه
هارد يا فلش وHDMIو WLan بهش ميخورن
اينم لينك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 سال پيش خريدم حدود 130 تومن بوده
موفق باشيد

pooria-ir
11-08-2014, 12:56
سلام
دوستان اين اسم شبكه ها كه ميفته گوشه بالا سمت راست،نميشه كاري كرد كه هميشه اونجا نباشه؟؟
خيلي رو اعصابه

ما را هم دريابيد

aban366
11-08-2014, 12:57
تو تنظیمات هستش بادم نیست کجاست ولی یه قسمت هست که شماره شبکهها رو میشه برداشت یا گذاشت دیده بشن

pooria-ir
11-08-2014, 12:58
تو تنظیمات هستش بادم نیست کجاست ولی یه قسمت هست که شماره شبکهها رو میشه برداشت یا گذاشت دیده بشن

والا من پيدا نكردم همچين چيزي
اگر راهنماييم كنيد ممنون ميشم :)

bob1977
11-08-2014, 23:09
پوریا جان رو کنترل قسمت بالا سمت راست دکمه display رو یک یا چند بار بزن درست میشه

amirakbari00
12-08-2014, 21:07
دوستان متاسفانه فیلم های بیت ریت بالا هم پخش نمیکنه
می نویسه کیفیت بالا نمیتونم پخش کنم
راه حلی هست ؟

aha7120
13-08-2014, 22:00

نه دوست عزیز لااقل برای 8300 که هنوز راه بهتر از اون که بحث شد پیدا نشده. امید واریم بشه...
در مورد سینمای خانگی و بلوری ،اکثرا مشکل دارن ! قبل ازخرید یک فلش ببر تست کن من با شارپ، سامسونگ ،ال جی و سونی چند مدل از هرکدام تست کردم، یا نمایش ندادن یا مشکلاتی داشتن که از خرید منصرف شدم .البته این مربوط به چند وقت پیشه شما هم خودتون مجدد تست کنید ما راهم بی خبر نگذارید .متشکرم

aha7120
13-08-2014, 22:03
دوستان متاسفانه فیلم های بیت ریت بالا هم پخش نمیکنه
می نویسه کیفیت بالا نمیتونم پخش کنم
راه حلی هست ؟

منظور از بیت ریت بالا چه کیفیتی هست من آواتار سه بعدی به حجم 14 گیگابایت فایل mkv رو تونستم ببینم.اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.ممنونم

amirakbari00
14-08-2014, 09:44
منظور از بیت ریت بالا چه کیفیتی هست من آواتار سه بعدی به حجم 14 گیگابایت فایل mkv رو تونستم ببینم.اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.ممنونم
دقیقا همین فیلم آواتار که 14 گیگ هست رو پخش نمیکنه قک کنم بیت ریتش 12000 باشه

aha7120
16-08-2014, 19:33
با توجه به اینگه من توانستم با یک فلش 32 گیگ USB2 سریع، بدون مشکل ببینمش ،دو پیشنهاد :الف)از فلش سریعتر یا هارد دیسک استفاده کنید ب) فلش را به ورودی USB مخصوص هارد دیسک متصل کنید

aha7120
01-12-2014, 23:55
دقیقا همین فیلم آواتار که 14 گیگ هست رو پخش نمیکنه قک کنم بیت ریتش 12000 باشه

میدونم خیلی گذشته ولی دیدم جای یک نکته خالیه اونم اینکه: همونطور که میدونید MKV یک بسته صوتی تصویری است که حد اقل شامل یک فایل صوتی و یک تصویری می باشد. تلویزیون شارپ قادر به پخش برخی فرمت های صوتی مانند dts نیست بتابراین باید ابتدا با یک نرم افزار demuxer فایل صوتی و تصویری را جدا، سپس فایل صوتی را به صورت فایل قابل پخش مانند AC3 تبدیل وسپس دوباره با نرم افزار دیگری بنام Muxer به هم پیوند داد.

piz
17-01-2015, 13:08
دوستای عزیز خواستم ببینم که تلویزیون شارپ مدل
Sharp LC-46LE8400X LED TV دقیقا تفاوتش با این مدل چی و این مدل هم که 2014 هست مشکل زیرنویس داره یا نه ؟

AGBAFMH
03-03-2015, 14:08
سلام
من تی وی Sharp LC-46LE8400X LED TV خریدم ... می خواستم بدونم روش جدیدی کشف نشده برای نشون دادن زیرنویس فارسی ........
یه موردی که هست . موقعی که یک تصویر سیاه پخش می شه پشت این زمینه سیاه ، نور هایی مثل هاله سفید زیر و سمت چپ تلویزیون دیده میشه ..... مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه حوصله کردین جواب بدین ....... متشکرم

bas ali
03-03-2015, 15:35
سلام
من تی وی Sharp LC-46LE8400X LED TV خریدم ... می خواستم بدونم روش جدیدی کشف نشده برای نشون دادن زیرنویس فارسی ........
یه موردی که هست . موقعی که یک تصویر سیاه پخش می شه پشت این زمینه سیاه ، نور هایی مثل هاله سفید زیر و سمت چپ تلویزیون دیده میشه ..... مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه حوصله کردین جواب بدین ....... متشکرم
ببخشید کیفیت تصویر این تلویزیون چطوره ؟ پنل ژاپنی هست ؟

aban366
03-03-2015, 15:44
علی جان کیفیت تصویر در مقایسه با سامسونگ و ال جی، در حد لالیگا با لیگ خلیج فارسه،من خونمون و خواهرم اینا سامسوگ و ال جی دارن،واقعا همشون قبول دارن در فیلمهای کیفیت اچ دی و فول اچ دی مال اونها هیچ حرفی برا گفتن نداره،از نظر صدا هم به خاطر موتور یاماها واقعا محشره بخصوص بیس های عالی داره
اما از نظر امکانات رفاهی و سرگرمی این تلویزیون هیچ حرفی پیش اونا نداره و بزرگترین مشکلش اینه که وقتی فیلم با زیرنویس رو یو اس پی وصل میکنی زیرنویس رو نشون نمیده،که من از مادران زنگ زدم گفتم هیچ راهی نیست و با اپدیت مشکل حل نمیشه چون سخت افزارش رو نداره
ولی در کل من از خریدم خیلی راضیم و واقعلا پنلش هم ژاپنیه و البته قیمتشم به نسبت سامسونگ و ال جی گرونتره

bas ali
03-03-2015, 15:50
علی جان کیفیت تصویر در مقایسه با سامسونگ و ال جی، در حد لالیگا با لیگ خلیج فارسه،من خونمون و خواهرم اینا سامسوگ و ال جی دارن،واقعا همشون قبول دارن در فیلمهای کیفیت اچ دی و فول اچ دی مال اونها هیچ حرفی برا گفتن نداره،از نظر صدا هم به خاطر موتور یاماها واقعا محشره بخصوص بیس های عالی داره
اما از نظر امکانات رفاهی و سرگرمی این تلویزیون هیچ حرفی پیش اونا نداره و بزرگترین مشکلش اینه که وقتی فیلم با زیرنویس رو یو اس پی وصل میکنی زیرنویس رو نشون نمیده،که من از مادران زنگ زدم گفتم هیچ راهی نیست و با اپدیت مشکل حل نمیشه چون سخت افزارش رو نداره
ولی در کل من از خریدم خیلی راضیم و واقعلا پنلش هم ژاپنیه و البته قیمتشم به نسبت سامسونگ و ال جی گرونتره

ممنون ازتون
البته شما میتونی مشکل پخش فیلم با زیرنویس رو با یک پخش کننده وسترن ویا گیرنده دیجیتال و یا رسی.وری که تمام فرمت ها رو ساپورت میکنه حل کنی . سایر اون امکانات هم که الکیه
توی تصاویر معمولی و کانالهای اس دی ما.ه.واره هم با کیفیت نشون میده ؟ چون من این تاپیک رو میخوندم ادعا شده بود که توی تصاویر اس دی بی کیفیت و ابرنگی نشون میده .البته 8300 رو گفته بودن

aban366
03-03-2015, 16:06
اون پخش کننده ها فیلمهای فول اچ دی رو نمیتونن پخش کنن مگر این سینما خانگیهای بلو ری بتونن پخشش کنن،که باز مطمین نیستم زیرنویس رو نشون بدن
اما تو تصاویر اس دی ، من بازم شارپ رو به خاطر زنده تر بودن تصاویر میپسندم ولی از نظر کنتراست اول سامسونگ و دوم شارپ و سوم ال جی
تو کانالهای دیجیتال ایران تصاویر بدون لگ و مشکلی نشون میده و در این مورد گیرنده داخلیش خوب عمل میکنه
من 8300دارم و نمیدونم تفاوتش با 8400 در چی هستش
یه چیز جالب هم که مطمین نیستم ولی در مورد شارپ به عینه میبینم اینه به راحتی صفحش خش نمیگیره چون دخترم چندین و به وفور روش نقاشی کرده و ضربه زده،حالا سامسونگ و ال جی و نمیدونم شاید اونام همینجورین

AGBAFMH
14-03-2015, 21:26
سلام آقایون
کسانی که میخان تی وی بخرن و برای فیلم و بازی فقط می تونم بگم شارپ و دوم پاناسونیک و سوم سونی ............ من خودم شارپ مدل LC-4xLE8400xچهل و شش گرفتم ..... خیلی راضیم ... صداش واقعا متفاوت با ال جی و بقیه هست ..... کیفیت تصویرش هم فوقالعاده خوبه . و فقط به درد فیلم دیدن می خوره ......
.......................................
...................................... این مدلی که من خریدم یعنی 8400 زیرنویس اس ار تی رو پخش نمی کنه ولی اس یو بی رو صد در صد ساپورت می کنه و من هیچ مشکلی نداره ......... خوبیه اس یو بی هم اینه که شما هر فونتی که دلت میخاد رو میزاری برا زیرنویس تی وی هم مثل آدم پخشش می کنه ..... واقعا تلویزیون عالیه ...... من که فقط به خاطر فیلم فول اچ دی و بازی پلی 4 خریدمش ............ قیمت هم روی کارتونش زده 4/560/000 تیر ماه 93 .................. من که اسفند 93 خریدم 3/200/000 پلومپ خریدم نمایندگی هم اومد گارانتی کرد 24 ماه الحمدالله راضیم ....... تنها نکته ای که هست همین هاله های سفیدی هستش که روی بخشی از صفحه زمانی که سیاه مطلقه دیده میشه . اون هم که توی تی وی ال جی و سونی وجود داره و طبیعی هست ( خودم دیدم )......... اگه سوالی بود در خدمتم .......... این تلویزیون رو با یک ماه تحقیق و مطالعه صد ها صفحه از انجمن های مختلف تی وی و برندهای مختلف خریدم و الان می فهم کسی که میره مغازه پیش فروشنده میخره احتمالا میخاد صدا سیمای جمهوری اسلامی تو تی وی ببینه و نمی ره تحقیق بکنه ...... به نظرم دو دله هیچ تی وی نباشین معطلش نکنین اگه کیفیت تصویر و صدا براتون ملاکه
موشن فلو 240 هرتز هست و 600 هرتز نرم افزاری .....4 تا اچ دی ام آی و 3 تا یو اس بی ..... که جالبه اصلا موقع فیلم دیدن هنک نمیکنه برعکس ال جی منظورم فیلم ها با بیت ریت 12 هزار هستش از رو فلش ..... پنل ژاپنی و صدای یاماهای ژاپن ... کارخونش کرج هست ... وای فای هم داره .... سه بعدی عم واقعا جالبه و عمق خوبی داره ..... دو تا عینک اکتیو داره که باتری ساعتی می خوره...

AGBAFMH
14-03-2015, 21:32
آقایون محترم اگه کسی خواست با 8400 فیلم ببینه زیر نویس هاش رو با نرم افزار Subtitle Creator به فرمت SUB..IDX تبدیل کنه و با کپی اون توی پوشه هم نام با فیلم به تی وی وصل کنه ....... به همین راحتی .......... نرم افزار Subtitle Creator تو ویندوز اکس پی هر نوع فونتی رو جواب میده ولی اگه ویندوزتون مثل من سون هست فقط یه فونت پیدا کردم که توی این نرم افزار جواب میده و اون هم بهترین فونت برای تماشای فیلمه یعنی یکان+ .......یکان جدید منظورم هست که استاندارد شده ..... Yekan + .........

aban366
14-03-2015, 22:52
میشه لینک دانلود نرم افزار و فونت و یکم راهنمای قدم به قدم تبدیلش رو بزارین
من این نوع فونت رو هم تست کردم نشون نداد ولی نمیدونم فونت عوض کنم نشون میده یا نه

AGBAFMH
15-03-2015, 20:02
میشه لینک دانلود نرم افزار و فونت و یکم راهنمای قدم به قدم تبدیلش رو بزارین
من این نوع فونت رو هم تست کردم نشون نداد ولی نمیدونم فونت عوض کنم نشون میده یا نه

آقا شما 8400 گرفتی ؟ مشکل هاله سفید داره ؟

دانلود نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود فونت قابل پخش در نرم افزار مخصوص ویندوز هفت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونت یکان+

آموزش تبدیل زیرنویس Srt به فرمت idx/sub با نرم افزار Subtitle Creator
آموزش کار با نرم افزار:

1) برای تبدیل زیرنویس به فرمت idx/sub ابتدا زیرنویس srt رو از File - Open Text Subtitle باز می کنیم.

2) سپس بر روی قسمت پایین که زیرنویس ها هستند کلیک راست کرده و Select All Subtitle رو انتخاب می کنیم تا خطی از قلم نیوفته.

3) حالا به قسمت Format و بعد Change Font می رویم و در آنجا Font مورد نظرتون و اندازه شو انتخاب کنید.

4) بعد از انتخاب فونت در قسمت راست برنامه در Set Subtitle Color از قسمت Text رنگ زیرنویس خود را نیز تغییر دهید.

5) حالا برای Save به قسمت File و Save Vobsub as رفته و اسم زیرنویس رو انتخاب و جایی که زیرنویس رو می خواهید Save کنید انتخاب کنید.

6) در آخر هم در صفحه Choose Language Stream که می آید گزینه Persian رو انتخاب کنید

aban366
15-03-2015, 20:20
من دو ساله دارم 8300دارم،مشکل هاله هم ندارم،این تی وی به نظرم تو پخشهای فول اچ دی رو دست نداره ،حداقل از سامسونگ و ال جی خیلی بهتره،ولی تو کانال تی وی چه دیجیتال چه انالوگ یکم تنظیم کردن رنگش و ست کردن صدا با اون سخته،حداقل بعد دو سال هنوز نتونستم یه حالت استیبل پیدا کنم براش و تو حالت استاندارد نگاه میکنم

blackpuosh
29-08-2016, 12:04
سلام به همگی..
عاقا ما هم این مدل شارپ رو داریم چهارساله استفاده می‌کنیم و خداییش راضی هستیم..!!
فقط جدیداً یه مشکلی پیش اومده..
چندروز پیش که تی‌وی رو روشن کردیم، پیغام داد مبنی بر اینکه برنامه‌های EPG تغییر کرده و دوباره تلوزیون رو باید از اول نصب کنید.. منم زدم رو سرچ خودکار .... ولی وقتی سرچ تموم شد، یکسری از شبکه‌ها رو دیگه نشون نمیده...!!!!:n03::n35:
بنظرتون باید چکارش کنم..؟؟!!!؟؟

blackpuosh
29-08-2016, 12:17
اینم بگم که سیگنال و قدرت فرکانس همه شبکه‌ها رو هم چک کردم و همه‌شون فوله فول هستن.. ینی قدرت سیگنال و فرکانس و کیفیت کاملاً پره پر هست.. ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم بعضی از شبکه‌هارو نشون نمیده...!!!:n35:

حتی فرکانسها و لیست همه شبکه‌ها رو هم میاره‌ها... ولی وقتی روی چندتا از شبکه‌ها که میرم، إروره EPG میده..!!!:n36:
اگر اشتباه نکنم این إرور رو میده.. ((E302))
از دوستان و اساتید ممنون میشم زودتر راهنمایی کنن..!

با تشکر.:n16:

blackpuosh
29-08-2016, 12:22
آقا شما 8400 گرفتی ؟ مشکل هاله سفید داره ؟

عاقا قضیه این هاله سفیده چیه..؟؟!!
من خیلی تو این چیزا وسواسی هستم.. ولی خداروشکر تی‌ویِ ما این هاله رو نداره..!!

blackpuosh
29-08-2016, 12:45
مثکه خیلی وقته کسی به این تاپیک سر نمیزنه... آره...؟؟!!؟؟:n03:

رضاکلاته
10-09-2017, 22:01
سلام دوستان عزیز لطفا کمک کنید من به تازگی تلویزیونLC-58UE630Xروازبانه خریدم که نه می تونم به اینترنت وصل بشم ونه می تونم با گوشیم(سامسونگ j7)باهاش قیلمهارو ببینم لطفا راهنمایی کنید .درضمن زبانش فارسیست.اگه راهنمایی می فرمایید باتوجه به منوی فارسی تلویزیون راهنمایی کنید.درضمن باتوجه به این که tvاندرویدیست چطوری میشه نرم افزاراندروید روازروی فلش روی آن نصب کرد؟

Group2xxx
02-12-2017, 10:14
سلام ، من یک هفته است که درگیر سوال از نمایندگان مختلف مادیران هستم که یک نمونه Wireless Dongle به من معرفی کنند اما متاسفانه هیچکس اطلاعی ندارد . در این زمینه اطلاعات ایشان از برخی از همراهان در این فروم هم کمتر است . به سادگی به شما می گویند که بروید و یک عدد Smart Box بگیرید که همه کارها را انجام میدهد در صورتی که وقتی این قابلیت در تلویزیون وجود دارد ضرورتی ندارد .

h@$hem
05-04-2018, 10:41
سلام دوستان .بنده پست جدید ارسال کردم ولی بالا نیومد

دوستان لطفا من رو راهنمایی بفرمایید متشكرم.

چگونه دیجیتال ال سی دی شارپ رو فعال کنم مدل ال سی دی LC-32M4400X

اموزش زیر رو از نت کرفتم چون فارسی نیست میترسم

Sharp Service Menu Instructions
LCD Sets 2016

Press the Menu button and then the right arrow button on the your remote, and then arrow down to the Sound settings. Arrow right and enter the Advanced Audio Settings, and arrow down to the Balance section. Make sure it is set to 0.
Type "1969" on your remote. Your TV will leave the menu screen, and a green "M" will appear in the upper left corner of your screen.
Press the Menu button to access the service menu. The 'Factory' tab at the top will be highlighted in yellow.

LCD Sets

While the LCD is on, unplug the power cable.
Then while pressing the {INPUT} & {VOL -} buttons on the remote, plug the power cable back into the outlet.
When it powers up you will see a little "k" appear in brackets.
Then on the TV, press and hold {VOL -} & {CH -} down and release.
The Service Menu will be displayed.

Use {CH+} {CH -} buttons to navigate, Use {VOL+} {VOL -} buttons to adjust the value.
Other Sets (CRT)

Unplug the TV
Press and hold the {VOL -} & {CH+} buttons.
While holding the above buttons, plug in the TV.
The TV will turn on with the Service Menu displayed.

Use {CH+} {CH -} buttons to navigate, Use {VOL+} {VOL -} buttons to adjust the value.
Alternative Method

Press the {MENU} button.
Then press the {4} {7} {2} {5} buttons.
The Service Menu will be displayed.
Use the {UP} {DOWN} buttons to select items.
Use the {LEFT} {RIGHT} buttons to change settings.
To exit, turn the power off.

Sharp Projector Service Menu Access Method 1

Press {UP}, {UP}, {DOWN}, {DOWN}, {RIGHT}, {LEFT} & {ENTER} buttons on the remote control.

Sharp Projector Service Menu Access Method 2

Press {INPUT}, {UP}, {DOWN}, {ENTER}, {ENTER} & {MENU} buttons on the back of the Projector.
To exit the Service Menu: Press {INPUT}, {UP}, {DOWN}, {ENTER}, {ENTER} & {MENU} buttons again on the back of the Projector.