PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تسلط بر زبان انگلیسی برای رشته خود؟

apadana34
31-10-2012, 19:06
بنده دارم یکی از رشته های مهندسی را میخوانم برای تسلط بر زبان انگلیسی در رشته خود باید چه کار کنم. ایا رفتن به اموزشگاهازبان سفیر و طی دورهای های 18 ماهش و حفظ لغات تخصصی رشتم کافیه من راه تسلط بر زبان را نمی دانم.

اموزشگاه سفیر بعد از طی دوره 18 ماهه مدرکی تحت نظر دانشگاه کمبریج می ده کسی اطلاعی از کیفیت یا اعتبار این مدارک چیزی می دانه ؟
من برای تسلط بر زبان انگلیسی هم خواندن کتابهای زبان انگلیسی و هم صحبت کردن باید چکار کنم

bahrzad
31-10-2012, 22:46
دوست عزیز در مورد یادگیری زبان فقط یک نکته مهم وجود دارد و آنهم علاقه است اگر علاقه ای وجود داشته باشد علاقمند راه یادگیری را برابر امکانات خود براحتی در اولین فرصت پیدا میکند
علامت علاقمندی هم اینست که یادگیری زبان را نه بخاطر گرفتن مدرک یا کسب درآمد و... دوست داشته باشی بلکه فقط آنرا بخاطر خودش دوست داری و با مطالعه آن غرق لذت میشوی و هر لحظه مطالعه آن به زندگیت معنی تازه ای می بخشد در کشور ما علاقمندی به یادگیری زبانهای خارجی نسبت به کشور های دیگر بسیار کم است به همین علت بسیاری از فارغ التحصیلان کشور بااینکه در رشته خود کارآمدهستند اما زبانشان ضعیف ودر حد ابتدایی است (شما میتوانید این نکته را در دانشگاه خود روی استادها تست کنید) اگر علاقه ای در خود نمی بینید بی جهت صرف وقت و هزینه نکنید

apadana34
01-11-2012, 17:28
مهمتر از علاقه برای من ضرورت است یعنی اسباب پیشرفت در رشته ام هست .
بعلاوه اینکه من وقتی فکر اینو می کنم که می تونم صحبت کنم یا بخوانم برام لذت بخش هست
اما درخصوص یادگیری راههای زیادی هست ولی به من گفتن رفتن به اموزشگاه چون میان یکسری قرار می گیری و می شنوی
موثر هست ولی من راه تسلط یافتن را باز دارم بررسی می کنم
در مورد مدرک هم چون نمی شه بعضی وقتا به طرف ثابت کنی بلدی می خوام ان راداشته باشم