ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین موقع برای خرید

wildfire.m
30-10-2012, 22:44
دوستان از نظرتون این وضعیت بسیار اشفته ی بازار امکان بهبودی داره؟
تا کی باید منتظر موند تا شرایط درست شه بلکه بتونیم به ارزشِ واقعیه پولمون خرید کنیم؟!
من قصد خرید لب تاپ دارم زیاد هم عجله ندارم ولی میخوام بدونم اگه شرایط اینگونه قرار هست پیش بره و تغییری نکنه وقتم رو تلف نکنم و برم لب تاپم رو بخرم
امکان بهبودی هست یا خیر؟تا کی؟

جایی رو برای مشاوره در این ضمینه پیدا نکردم و به اجبار اینجا تاپیک زدم

شـیـفــو
30-10-2012, 22:54
اگه آشنا توی بازار پیدا کنی خیلی بهت کمک میکنه چون من سه هفته بود میخواستم هارد بخرم همش 330 تا 310 شناور بود ، 5 روز پیش دوستم که تو بازار بود زنگ زد گفت الان بیا که شد 240 ، رفتم خریدم ، شب همون روز شد 270 . فقط دوستم قیمت هاش شناور نبود ، کل بازار قیمت هاش بروزه . البته پاساژ ایرانیان تهران رو میدونم شاید توی بقیه شهرها اینطور نباشه .

EngineerX
30-10-2012, 23:03
آقا بخرید هر چی میخواید بخرید

امروز بخرید ارزون تر از فرداست
باور کنید
اصلا این بحران ارز هم به این زودی تموم شدنی نیست

black.assassin
30-10-2012, 23:12
دوستان اگه جایی رو برای خرید لپ تاپ با قیمت خوب سراغ دارند دریغ نکنن. به خدا خیلی زور داره لپ تاپی که 1 تومن بوده الان بخریش 2 تومن تازه آخرشم ببینی 200 - 300 تومن رفته تو پاچت. مثل هارد و لوازم جانبی نیست که بگی فوقش 20 -30 تومن ضرر می کنی. به قول یکی الان موقعیه که باید آب بریزی جایی که میسوزه.

wildfire.m
30-10-2012, 23:24
دوستان اگه جایی رو برای خرید لپ تاپ با قیمت خوب سراغ دارند دریغ نکنن. به خدا خیلی زور داره لپ تاپی که 1 تومن بوده الان بخریش 2 تومن تازه آخرشم ببینی 200 - 300 تومن رفته تو پاچت. مثل هارد و لوازم جانبی نیست که بگی فوقش 20 -30 تومن ضرر می کنی. به قول یکی الان موقعیه که باید آب بریزی جایی که میسوزه.
من تهرانم اصولا فرق قیمت مغازه ها انقدر زیاد نیست و معمولا یجورایی باهم هماهنگ هستند !
به قول دوستی اصلا مغازه داری بخواد قیمته پایینتری نسبت به بقیه مغازه ها بده(تفاوت قیمت زیاد)مغازه دارهای دیگه نمیزارند تو بازار دوام بیاره و یجورایی سرشو میکنند زیر اب!!

ehsan_
30-10-2012, 23:30
به نظر من نخر

می خوان به اولویت 9 که لپتاپ هم بینش هست ارز مبادله ای بدن 2500
الان قیمتها همه بالای 3500 حساب شدن
بخری ضرر کردی

mohmrg
31-10-2012, 00:00
من که واقعا ناراحتم از این مسئله ، لپتاپ 1.200 دلاری رو باید 3 میلیون و 900 بخرم

اقا نخر فعلا اگه دانشجویی بچسب به درس اگه کارمندی بچسب به کار .. فعلا دست نگه دار ..

چون زمزمه این شده که مرکز مبادلات ارزی رو گسترش بدن یا موبایل و لپتاپ و کامپیوتر میاد اولویت 8 .. یا به قسمتی از اولویت 9 هم ارز میدن
باید به مرکز مبادلات ارزی زمان داد چون یک ماه ازش گذشته ..
در کل بازار اینطور نمیمونه ... صبر صبر صبر تا مدل های جدید هم بیاد

الان من اولترابوک u500vz رو با وزن و سبکی فوقالعاده دیدم از خرید n56 پشیمون شدم ! n56 رو کلی نازک کردن شده u500vz

black.assassin
31-10-2012, 00:15
این خبر منبعش رو هم میشه بدین ما هم بخونیم ؟ خدا کنه اینطور بشه. به نظرتون اگه دلار بدن قیمت میاد پایین یا باز دبه می کنن ؟

Mr_100_dolari
31-10-2012, 00:32
منم میخوام یه هارد بخرم اما فعلا آهی در بساط نیست :31:

چه بره بالا چه بیاد پایین در هر دو صورت خوبه فقط خدا کنه زودتر یه تکونی بخوره تا از این بلاتکلیفی در بیایم .

به نظر من نخر

می خوان به اولویت 9 که لپتاپ هم بینش هست ارز مبادله ای بدن 2500
الان قیمتها همه بالای 3500 حساب شدن
بخری ضرر کردی

بشنو ولی باور نکن :46:

ehsan_
31-10-2012, 14:23
این هم خبر از خبرگذاری فارس (نزدیک به سپاه)

رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری در گفت‌وگو با فارس:
کاهش قیمت موبایل در راه است/ اختصاص ارز مبادله‌ای به واردات تلفن همراه
خبرگزاری فارس: رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری گفت: با تصویب پرداخت ارز غیر مرجع به اولویت کالائی 9 و 10 که گوشی تلفن‌ همراه نیز در اولویت کالائی 9 قرار دارد، قیمت این کالا در بازار کاهش می‌یابد.

ابراهیم درستی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، اظهار داشت: با پیشنهادات و جلساتی که داشتیم، 5 شنبه هفته گذشته وزیر صنعت، معدن و تجارت دستور داد اولویت‌های کالائی 9 و 10 نیز می‌توانند ارز مرجع بگیرند.
رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری افزود: گوشی تلفن همراه، جزو اولویت 9 و 10 تخصیص ارز مرجع نبود اما هم‌اکنون جزو اولویت 9 شده است.
وی ادامه داد: در صورت عملی شدن این گفته، قیمت‌ها کاهش می‌یابد و وضعیت بسیار بهتر خواهد شد.
درستی تاکید کرد: با توجه به اینکه بسیاری از تجار دلار 1226 را دریافت نکرده‌اند، تثبیت قیمت دلار نقش مهمی در ثبات قیمت‌های این کالا خواهد داشت.
رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری خاطر نشان کرد: طی روزهای اخیر با کمی کاهش قیمت دلار، قیمت گوشی تلفن همراه نیز کاهش نسبی را تجربه کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wildfire.m
31-10-2012, 14:39
اینکه فقط درمورد موبایل گفته!!

karvas
31-10-2012, 14:44
توی سایت دنیای اقتصاد نوشته بود لب تاب هم شامل میشه به نظر من کار دیگه ار کار گذشته اگه کسی واقعا احتیاج نداره باید صبر کنه

شـیـفــو
31-10-2012, 16:07
بزک نمیر بهار میاد .....
اینا همش حرف های چرت و پرته ، دوسال به من میگفتن موتور نگیر قرار ارزون بشه ، یا وایسا زمستون قرار اینطوری بشه ، تابستون فلان بشه و ..... آخر هم موتوری رو که مد نظرم بود 540 تومن ، رفتم خریدم 830 تومن .
من که سنی ندارم ، اکثر کاربرا از من برگتر هستند ، خودتون قضاوت کنید ، خداوکیلی از همون 15 سال پیش که من خوب یادمه و با پول و ایچیزا آشنا شدم ، چیزی ارزون شدش ؟ هرچی فکر میکنم میبینم فقط و فقط روبه گرونی رفت .
همین پفک نمکی مینو یادمه اول دونه ای 10 تومن بود ، بعد شد دوتا 25 تومن ، بعد دونه ای 25 تومن ، بعد دوتا 75 تومن ، بعد یهو شد 100 تومن . چندماه پیش 200 تومن ، الان هم که شدش 500 تومن ( این نوعش از 50 گرم به 55 گرم افزایش یافت )
روی هرچی که فکر کنید همین روال پیش رفت ، بلیط اتوبوس و مترو ، قیمت ماست و نوشابه و .....
اینا چیزایی بود که من بیشتر باهاشون سروکار داشتم ، حالا خوراک و پوشاک و .... پدرومادرامون بهتر میدونن .
فکر کنم سال 88 بود رم دوگیگ 15 تومن بود ، سال بعد یعنی 89 یهو شد 45 تومن !!! الان هم تمام قطعات اینطور شده ولی بیشتر هارد ، پارسال 1 ترا 75 تومن بود الان شده 275 تومن . سی پی یو 2100 من خریدم 140 تومن الان شده 360 تومن .
پارسال چقدر به داداشم گفتم هارد خیلی مشکوک ارزونه ، بیا دوتا بخریم ضرر که نداره تا چندوقت دیگه هم اگه نفروختیم خودمون مجبوریم استفاده کنیم ، رفت بنده خدا رم خرید ، الان رم دو برابر شده اما هارد 4 برابر .
شما هم قیمت خوب پیدا کردی برو بخر . البته من که از خدامه ارزون شه اما فکر نکنم اینطوری بشه .

Highbury
31-10-2012, 17:20
بیشتر از یک سال هست که میگم " لازم داری همین الان بخر و لازم نداری نخر. وقتی هم خریدی پیگیر نوسان قیمت نباش"
خیلی ها من رو متهم میکردند که مردم رو به " گران خریدی" تشویق میکنم و از بازاری ها حمایت میکنم. در صورتیکه خودم بازاری نیستم.
n بار هم گفتم " مشاوره های خریدتون بیشتر از 2-3 روز طول نکشه و سریعا اقدام بخرید کنید چون هرچی طولانی تر بشه خرید بهتری ندارید."
اگر فرصت کنم میتونم چندین و چند تاپیک پیدا کنم که با توجه نکردن به این تذکرات به بیراهه رفته و چندین بار هم به من پ خ دادن که کاش اون موقع حرف شما رو گوش میکردم.
یه زمانی لبتاب با پردازنده ci5 حدود 800 و حتی کمتر بود.
خودتان قضاوت کنید اما نظر شخصیم اینه روند همینطور میمونه.

این موضوع تاپیک ویژه داره و ایجاد تاپیک تحت همان عنوان در قسمت مشاوره درست نیست.
تاپیک قفل میشود. ممنون از همکاریتان