PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستبندها و گردنبندهای مغناطیسی حقیقت یا دروغ؟؟

Hamid Reza
30-10-2012, 21:03
سلام
جدیدا یه سری شرکتها مثل بازاریابان ایرانیان که مجوز رسمی هم دارن یه سری محصولات از قبیل دستبند و گردنبند و ... تولید میکنن که با مبالغ نسبتا بالایی به فروش میرسونن و ادعا میکنن که این محصولات خاصیت های درمانی و کاهش استرس و منطم شدن ضربان قلب و گردش خون و ... رو به ارمغان میاره

واسه اثبات ادعاشون یه سری تستها هم رو آدم انجام میدن . مثلا دست رو فشار میدن و تعادل بدن بهم میریزه بعدش دستبند رو میبندن و دوباره همونکار رو میکنن اما اتفاقی نمیفته و تعادل به هم نمیخوره و خیلی تستهای دیگه

واسه خود من پذیرفتن این چیزا خیلی سخته و به نظرم بیشترش دروغه و این تستها هم همه کلک و ترفند هست

البته درباره تاثیر یون ها و امواج بر بدن مقالات زیادی خوندم و خیلیاشون معتقدند که یون ها و ... میتونن رو بدن تاثیرات منفی و مثبت زیادی بذارن ولی هنوز به طور علمی اثبات نشده انگار

خواستم از دوستان بپرسم به نظرتون این چیزا واقعیه؟ یعنی با یه دستبند یا گردنبد میشه بدن رو این همه سلامت کرد؟
به نظر من تمامش کلاهبرداری هست و اگه هم تاثیری داره همش جنبه تلقین هست
مطمئنا با پول نمیشه آرامش رو خرید

مهرسا1
02-11-2012, 13:53
بیشتر تاثیر تلقین درمانی داره تا مغناتیس درمانی

کاربر شماره ی یک
02-11-2012, 14:17
تاثیر سنگ های مغناطیسی و این جور مسائل نمیگم تاثیر نداره ولی توی فروش اینجور چیز ها 90 درصد برای تبلیغات هزینه میکنن 10 درصد برای خود کالا ، یعنی شما کالایی که میخری ارزشش ده درصد پولیه که پرداختی ! الان مثلا همه ایرانیها میدونند گل گاو زبون خوبه برای اعصاب ، روش تحقیق هم صورت گرفته ، من اونوقت برم یه تبلیغات زیاد توی یه کشوری راه بندازم که با گل گاو زبون آشنایی چندانی ندارند ، اونوقت یارو جوری به کالا نگاه میکنه که انگار گمشده اش رو پیدا کرده ، نگاه ایرانی ها هم به سنگ های درمانی همینجوره چون آشنایی زیادی ندارند بیشتر شیفته میشن ....