ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که اجازه نصب آنتی ویروس رو نمیده !!

Mr_100_dolari
30-10-2012, 18:23
با سلام خدمت اساتید محترم

دوستان من نمیدونم چه ویروسی افتاده توی pc که حتی بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردم بازم نمیتونم هیچ ویروس یابی نصب کنم یعنی این طوری بگم وقتی روی یک آنتی ویروس برای نصب کلیک میکنم یا اصلا انتی ویروس برای نصب باز نمیشه یا اگر باز بشه تا دو تا next میزنم و در حال نصب آنتی ویروس هستم یک دفعه صفحه نصب محو و ناپدید میشه

این مشکلات هم بود :

Task Manager بالا نمیاد - فولدر آپشن هستش اما هر چی میزارم رو حالت show hidden باز مثل اولش میشه و فایل های هیدن رونشون نمیده - سرعت باز کردن فولدرها کم شده - (فکر کنم از طریق فلش pc ویروسی شده اما مطمئن نیستم شاید اشتباه میکنم)

که با برنامه RRT.exe تونستم Task Manager و فایل های هیدون رو برگردونم اما هنوز سرعت باز شدن فولدرها کم هست

بعضی وقتها هم بدون اینکه سایتی باز کنم یا دانلودی داشته باشم چراغ مودم خاموش و روشن میشه و نمیدونم چی داره دانلود میشه چون از حجم درایو c هم کم میشه (نمیدونم اینم کار ویروسه یا نه ؟)

و همچنان هیچ ویروس یابی نمیتونم نصب کنم !!!

منتظر راهنمایی اساتید هستم

اینم فایل های log :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jolan57
30-10-2012, 19:48
شما ویندوزتون آسیب دیده ست
اول بگین قصد نصب ویندوز سون ندارین ؟

Mr_100_dolari
30-10-2012, 21:04
شما ویندوزتون آسیب دیده ست
اول بگین قصد نصب ویندوز سون ندارین ؟

عزیز ویندوز تازه عوض کردم اینم عکس و مشخصات ویندوز :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jolan57
30-10-2012, 22:34
این چه ویندوزیه نصب کردین ؟ xp-windows 7 چیه دیگه ؟:)))
به نظرم یک ویندوز 7 ultimate بدون دستکاری بگیرین (اگه میتونید از مایکروسافت دانلود کنید ) و نصب کنید

khelane
30-10-2012, 22:38
برنامه sality killer رو دانلود کن و بعد اجراش کن درحین اجرای برنامه برو انتی ویروس رو نصب کنم من بارها تو مغازه با همیچین سیستم های کار کردم
مشخصاتشون هم عین مال شما وقتی انتی ویروس رو نصب میکنی هر فایل اگزه(اجرای) در چند نکست زدن نمیمونه ولی برنامه رو اجرای میکنم همه فایل های مهم رو پوشش میده و شما متونید راحت نصب کنید واسه من صدرصد جواب داده یه برنامه تحت داس هست و بس
تو همین انجمن خودمون هم هست
راستش منم موندم این ویندوز هست احتمالا از نواواری های ای تی باشه:sq_14::sq_2:
نه اکس پی
نه سون
زیر ایکون هم نوشته تایید شده (ویندوز ویستا!)

شـیـفــو
30-10-2012, 22:57
با دیسک بوت کاسپر هم از هاردت اسکن بگیر ، بهتر از هیچیه .
ویندوز هشت هم که اومد ، اما ویندوز سون-ایکس پی چیه ؟
ویندوز سون ultimate رو از سایت دانلود-ها بگیر حدود 5 گیگه یا اینکه از بازار بخر ، با نود32 یا کاسپر2013 نصب کن ، ان شاالله که مشکلت حل شود .

شـیـفــو
30-10-2012, 23:42
فهمیدم ، همون ویندوز ایکس پی هست که تم سون رو ریختن روش یا شبیه ساز یه همچین چیزی ، Win Se7en Ultimate SP 1 رو بریز راحت شو .

Mr_100_dolari
31-10-2012, 00:20
به نظرم یک ویندوز 7 ultimate بدون دستکاری بگیرین (اگه میتونید از مایکروسافت دانلود کنید ) و نصب کنید

با دیسک بوت کاسپر هم از هاردت اسکن بگیر ، بهتر از هیچیه .
ویندوز هشت هم که اومد ، اما ویندوز سون-ایکس پی چیه ؟
ویندوز سون ultimate رو از سایت دانلود-ها بگیر حدود 5 گیگه یا اینکه از بازار بخر ، با نود32 یا کاسپر2013 نصب کن ، ان شاالله که مشکلت حل شود .

ممنون اما دوستان عزیز ویندوز 7 فعلا روی این سیستم جواب نمیده مگه 1 gig رم نمیخواد تازه اصلا فضا هم ندارم واسش (16 gig :sq_14:)
خودم هم مونده بودم این دیگه چه ویندوزی هستش اما فعلا از xp خیلی بهتره

این برنامه RRT.exe رو هم وقتی ببندی باز دوباره هم فایل های هیدن معلوم نمیشن هم Task Manager از کار افتاده
الانم که به زور نمیدونم چه جوری یه آویرا نصب کردم که اونم بعد از نصب تا اومد اسکن رو شروع کنه یه دفع محو شد حالا هم هر کاری میکنم پاکش کنم نمیشه اصلا تو فولدری که نصب شده فایل uninstall نداره
با برنامه های
iobituninstaller.exe
AppRemover.exe
Ashampoo.UnInstaller.5.01

نتونستم پاکش کنم کل فضای درایو c پر شده (اصلا یه وضعیه ها)

فعلا اگر کسی بلده لطف کنه بگه از شر این آویرا چه جوری خلاصشم بعد فکر ویروس یابی باشم

برنامه sality killer رو دانلود کن و بعد اجراش کن درحین اجرای برنامه برو انتی ویروس رو نصب کنم من بارها تو مغازه با همیچین سیستم های کار کردم
مشخصاتشون هم عین مال شما وقتی انتی ویروس رو نصب میکنی هر فایل اگزه(اجرای) در چند نکست زدن نمیمونه ولی برنامه رو اجرای میکنم همه فایل های مهم رو پوشش میده و شما متونید راحت نصب کنید واسه من صدرصد جواب داده یه برنامه تحت داس هست و بس
تو همین انجمن خودمون هم هست

مرسی الان دانلود میکنم ببینم میشه کاری کرد یا نه ولی تا این آویرا باشه اگر آنتی ویروسی هم بخواد نصب بشه که نمیزاره در ضمن فایل های (EXE) اجرا میشن فقط آنتی ویروس ها هستند که یا اصلا اجرا نمیشن یا وسط نصب از بین میره این یکی هم که تا اومد اسکن کنه رفت رو هوا

شـیـفــو
31-10-2012, 00:30
دانلود دیسک نجات کاسپر ( واقعا منو چندبار نجات داده )

jolan57
31-10-2012, 00:32
یکی از فایل های exe رو مثل فایل های زیر رو فشرده و واسه ما آپلود کنید

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\WINDOWS\System32\smss.exe

Mr_100_dolari
31-10-2012, 00:57
دانلود دیسک نجات کاسپر ( واقعا منو چندبار نجات داده )

مرسی شیفو جان فعلا که درایو c داره میترکه اگه جا پیدا شد دانلودش میکنم :46:

یکی از فایل های exe رو مثل فایل های زیر رو فشرده و واسه ما آپلود کنید

خدمت شما دوست عزیز

jolan57
31-10-2012, 01:15
مرسی شیفو جان فعلا که درایو c داره میترکه اگه جا پیدا شد دانلودش میکنم :46:

خدمت شما دوست عزیز

خب فایل های شما مشکل ویروس سالیتی و جفو و غیره رو نداره (البته بازم قطعی نمیشه گفت ولی فایل های سیستمی شما مشکلی ندارن ) من مشکل اصلی رو همین ویندوز شما میدونم ایکس پی سرویس پک سه خیلی بهتر از این ویندوز هست وقت خودتون هم با دانلود نرم افزارها هدر ندهید

Mr_100_dolari
31-10-2012, 01:22
خب فایل های شما مشکل ویروس سالیتی و جفو و غیره رو نداره (البته بازم قطعی نمیشه گفت ولی فایل های سیستمی شما مشکلی ندارن ) من مشکل اصلی رو همین ویندوز شما میدونم ایکس پی سرویس پک سه خیلی بهتر از این ویندوز هست وقت خودتون هم با دانلود نرم افزارها هدر ندهید

باشه داداش میخواستم ویندوز عوض نکنم اما مثل اینکه چاره ای نیست

فقط نمیدونی چه طوری باید این آویرا رو پاکش کرد ؟

Mr_100_dolari
31-10-2012, 13:49
اینم پیغامی که وقتی ویندوز میاد بالا از طرف آویرا میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr_100_dolari
31-10-2012, 14:04
--------- حذف --------

khelane
31-10-2012, 16:18
ببین اولین کاری که میکنی بعد از نصب ویندوز رو هیچ درایوی کلیک نمیکنی از بالا از نوار ادرس میری جای که انتی ویروس هست بهتره یه انتی ویروس رو از یه فلش و منبع سالم گیربیاری وقتی از اون ادرس بار رفتی نصب کردی و اپدیت هم انجام بده بعد ریستارت کن و دیگه تمام راحت میتونی اسکن کنی
ولی بهترین کاراینه یه دیسک نجات کاسپر یا هر انتی دیگه دان کن فقط جدید باشه یه اسکن کن بعد رو ویندوز رو نصب کن