مشاهده نسخه کامل
: قاتل بزرگ آیپد!؟/ تمام چیزهایی که باید در مورد تبلت «نکسوس۱۰» بدانیم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز صبح بود که دفترچه راهنمای نکسوس 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لو رفت و حالا تصاویری از محصول واقعی همراه با مشخصات سخت افزاری آن به بیرون درز کرده. با مشخصات سخت افزاری نکسوس 10 آشنا شوید:
- چیپ مجتمع: Exynos 5250 با فرکانس 1.7 گیگاهرتز
- پردازنده: Cortex-A15 دو هسته ای
- گرافیک: Mali-T604 GPU
- رم: 2 گیگابایت
- حافظه داخلی: 16 یا 32 گیابایت
- نمایشگر: 10.1 اینچی از نوع Super AMOLED با رزولوشن 2560 در 1600 و تراکم 298 پیکسل در اینچ
- دوربین عقب: 5 مگاپیکسل با فلاش LED
- دوربین جلو: نامشخص
- ظرفیت باتری: نامشخص
- دو بلندگو در جلو
- وای-فای, بلوتوث و NFC
تصاویر بیشتر از این محصول را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید. هنوز نمی توان مطمئن بود که آیا اینها تصاویر طراحی نهایی نکسوس 10 هستند یا خیر. نظر شما درباره مشخصات و طراحی آن چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
narenji.ir
قرار بود امروز گوگل در مراسمی رسمی محصولات جدید اش را معرفی کند. مراسمی که به خاطر طوفان سندی به تاخیر افتاد. اما انگار گوگل تصمیم گرفته راه دیگری برای معرفی انتخاب کند و لحظاتی پیش اندی روبین از گوگل وجود این تبلت را تایید و مشخصات کلی آن را اعلام کرد. بنابراین با نکسوس 10 آشنا شوید: تبلتی 10.1 اینچی با رزولوشن 2560 در 1600 پیکسل و 300PPI با قدرت پخش مداوم ۹ ساعته ویدیو و ۵۰۰ ساعت کارکرد در حالت انتظار. ظرفیت باطری این تبلت 9000mAh است.
یک جفت اسپیکر استریو در جلوی آن قرار گرفته و البته اندروید 4.2 به همراه این تبلت خواهد بود. پردازشگر هم بر پایه Cortex A15 دو هسته ای ساخت سامسونگ با سرعت 1.7GHz است و ۲ گیگابایت رم هم این تبلت را همراهی می کند. وای-فای، فناوری ان اف سی، بلوتوث و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی هم از دیگر مشخصات به حساب می آید. دوربین جلویی هم ۱.۹ مگاپیکسلی است.
نکسوس 10 تنها ۶۰۳ گرم وزن دارد و ضخامت آن ۸.۹ میلیمتر است. یک پورت میکرو یو اس بی هم روی آن قرار گرفته و خروجی میکرو اچ دی ام آی دارد و البته پورت هدفون ۳.۵ میلیمتری هم فراموش نشده است.
این تبلت از ۲۳ آبان ماه با قیمت ۳۹۹ دلار برای مدل ۱۶ گیگابایتی و ۴۹۹ دلار برای مدل ۳۲ گیگابایتی وارد بازار خواهد شد.
engadget ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیشب گوگل اولین تبلت 10 اینچی از خانواده نکسوس را معرفی کرد. تبلتی که مجهز به اندروید 4.2 است و سخت افزاری دارد که در هیچ تبلت اندرویدی تا قبل از این مشاهده نشده بود. و البته، گوگل یک قیمت فوق العاده 399 دلاری هم برای آن تعیین کرده که اصلاً باعث غافلگیری نیست.
قیمت مناسب در کنار مشخصات سخت افزاری بالا استراتژی تهاجمی گوگل برای کسب سهم بیشتر از بازار تبلتها هستند. در اینجا جدول مقایسهای نکسوس 10 با رقبای نزدیکش را برای شما آوردهایم.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گالری عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) imore ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
theverge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
narenji
NaughtyCat
30-10-2012, 16:49
واقعا فوق العادس! بدون شک بهترین تبلت 10 اینچی موجود.
Cortex A15 دو هسته ای
یه یک سالی بخاطر همین مورد از بقیه جلوتره!
زمان زیادی به طول کشید اما سرانجام از راه رسید. پاسخ بزرگ گوگل به آیپد، تبلتی که مطمئنا بازار را فرا خواهد گرفت، تبلتی که صفحه نمایشی بهتر از رتینا و طراحی با انحنای زیبا و سرعتی بینظیر را با خود به همراه دارد. نام این تبلت نکسوس ۱۰ است و ۱۰۰ دلار ارزانتر از آیپد به بازار عرضه خواهد شد. در این مطلب تمام چیزهای لازم را در مورد این تبلت خواهید دانست.
به قطعات نگاهی میاندازیم: به نظر میرسد تبلت «نکسوس ۱۰» بیش از نام خود به عنوان یک تبلت بزرگ مدعی باشد. صفحه نمایش آن شارپتر و شفافتر از آیپد است و تراکم پیکسلی ۳۰۰ پیکسل در هر اینچ را در خود جای داده است. این تبلت پتانسل آن را دارد تا تکانی به بازار تبلتها بدهد دقیقا شبیه به گوشیهای سری نکسوس که روندی را آغاز کردند که سرانجام طراحی آیفون را بالاجبار تغییر دادند. قدرت: این تبلت از نیروی پردازش یک پردازنده دو هستهای ۱.۷ گیگاهرتزی سامسونگ Exynos برخوردار است در حالیکه خود تبلت نیز ساخته شده توسط سامسونگ است این چیپست شامل یک پردازنده گرافیکی ۴ هستهای در داخل خود است که نمایشی روان را در صفحه نمایش به ارمغان خواهد آورد. این تبلت ۲ گیگابایت رم دارد ک شما نظیر آن را در تبلتهای رقیب «نکسوس ۱۰» نخواهید یافت و در دو مدل با حافظههای داخلی ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی عرضه خواهد شد.
صفحه نمایش: صفحه نمایش «نکسوس ۱۰» ۱۰ اینچی و با وضوح و رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ است که از این لحاظ بسیار بهتر از صفحه نمایش رتینا آیپد عمل کرده است. این میزان شفافیت در واقع برای یک تبلت در این اندازه فوقالعاده عالیست. در نظر بگیرید: ۴ میلیون پیکسل در یک صفحه نمایش ۱۰ اینچی!. این رکورد یعنی ۳۰۰ پیکسل در هر اینچ به راحتی آیپد را با تراکم پیکسل ۲۶۴ پیکسل در هر اینچ پشت سر میگذارد و اگر چه نزدیک اما از عهده رقیب نزدیک خود یعنی کیندلفایر اچ.دی ۸.۹ اینچی هم بر میآید.
ارتباطات: «نکسوس ۱۰» با درگاههای میکرو یو.اس.بی و میکرو اچ.دی.ام.آی بهعلاوه امکان اتصال وایفای عرضه خواهد شد و البته هنوز هیچ خبری از شبکه ۳Gیا شبکه LTE نیست و شاید مانند نکسوس ۷، گوگل برای آن نقشه جدیدی در چند ماه آینده کشیده است.
دوربین: مانند آیپد ۴، «نکسوس ۱۰» هم دو دوربین دارد: یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در قاب پشتی و یک دوربین ۱.۹ مگاپیکسلی در قاب جلویی دارد که البته در دوربین قاب جلویی از همتای اپلی «نکسوس ۱۰» یعنی آیپد بهتر است.
صدا: «نکسوس ۱۰» دو بلندگوی استریو در قاب جلویی دارد که گوگل با این تئوری ان را با این طراحی قرار داده که تجربه صدای بهتری را نسبت به آیپد به ارمغان خواهد آورد.
عمر باطری: گوگل ادعا میکند که باطری «نکسوس ۱۰» ۹ ساعت عمر باطری مفید را در هنگام پخش ویدئو به همراه دارد. این در مقایسه با آنچه که در تبلیغ آیپد اپل عنوان میشود یعنی ۱۰ ساعت، خوب نیست. اما معمولا عمر باطری را نمیتوان بر اساس آنچه که شرکتها خود عنوان میکنند به حساب آورد و باید کاربران پس از تجربه دستگاهها عمر باطری واقعی را اعلام کنند. پس ما هم منتظر میمانیم.
استفاده چندکاربره: برخلاف آیپد- و مانند سرفیس مایکروسافت- «نکسوس ۱۰» میتواند بین چند نفر مثلا اعضای یک خانواده به صورت کاملا اختصاصی برای هر نفر مورد استفاده قرار بگیرد. به لطف اندروید ۴.۲ کاربران خواهند توانست چندین اکانت کاربری متفاوت را در این تبلت ایجاد کنند و به راحتی و در صفحه قفل دستگاه بین آنها جابجا شوند.
قابلیت ایرپلی مانند فناوری انتقال ویدئو: «نکسوس ۱۰» همچنین از فناوری میراکست پشتیبانی میکند که به شما اجازه انتقال ویدئوها مانند فیلم، نمایشهای تلویزیونی و تمام چیزهایی که بر روی صفحه نمایش تبلت خود میبینید بهصورت بیسیم به هر تلویزیونی میدهد. شاید در مورد این فناوری باز هم در فارنت خواندید.
قطعات فیزیکی: «نکسوس ۱۰» از آیپد سبکتر است و تنها ۶۰۴ گرم وزن دارد که خب نسبت به آیپد با وزن ۶۵۲ گرمی تقریبا ۴۸ گرم سبکتر است.
قیمت و در دسترس بودن: قیمت شاید شگفتآورترین قسمت این مطلب است: ۴۰۰ دلار برای مدل ۱۶ گیگابایتی و ۵۰۰ دلار برای مدل ۳۲ گیگابایتی. این دقیقا یعنی ۱۰۰ دلار ارزانتر نسبت به آیپد شرکت اپل. این موضوع وقتی بیشتر مورد توجه قرار میگیرد که تفاوتهاو برتریهای «نکسوس ۱۰» در قسمتهای مختلف را میبینیم. گوگل زمان عرضه «نکسوس ۱۰» را یازدهم نوامبر و در فروشگاه گوگل پلی و البته در آمریکا، بریتانیا، استرالیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا، کانادا و ژاپن اعلام کرده است.
Mool Tee
30-10-2012, 17:28
این تبلت هیچ وقت نمیتونه محبوبیت ایپد رو کسب کنه چرا؟
1- شما همه ی اینارو نوشتی ولی از یه لحاظ پای nexus 10 میشکنه!! :sq_2: چون بیش تر از 20000 برنامه و بازی HD مخصوص خود ایپد وجود داره که خوب شاید اندروید 10 تا بازی داشته باشه که HD باشن و بتونن این رزولیشن رو ساپورت کنن که 9 تاشون هم نمی تونن! پس این صفحه نمایش زیاد تاثیری بر برتری نکسوس نداره!
2-ایپد بین مردم جا افتاده
3- درسته این تبلت خیلی CPU قوی داره ولی روی کاغذ هست!! ایفون 5 با یک cpu 2 هسته ای تونست همرو جلو بزنه پس اینجا بازده مهم هست که ایپد برندس!!!
4- در مورد دوربین! ما نباید به مگاپیکسل یک دوربین نگاه کنیم ممکنه یه دوربین 5 مگایی از یه 8 مگایی بهتر عکس بندازه!!
5- این واقعا خنده دار هست!! عزیز خود اپل در مورد نیو ایپد اعلام کرد که 10 ساعت عمر باطری داره که داشت! حالا که باطری قوی تر هم شده باید شک کنیم توی عمر باطری؟!!!
حمید031090
30-10-2012, 21:10
الان با این وضع نابسامان دلار 100 $ هم کم تر هزینه کنیم خودش کلی سوده...مگر اینکه به گفته ی یکی از کاربران کلوپ هدف از خرید ایپد نوعی ""افتخار"" باشه!!!!
این قسمت رو به صورت کلی عرض می کنم و منضورم هیچ فرد خاصی نیست...:""متاسفانه هنوز مثل گذشته مثل همیشه مشکل فرهنگ سازی رو داریم چرا که هنوز خیلی ها نمی دونند تبلت...ایپد ...مخصوص بازی نیست یا بهتر بگم فقط برای بازی نیست !!!
منظور من هیچ فرد خاصی نبود و نظرات دیگران بسیار محترم و ارزشمند هست
Mool Tee
30-10-2012, 22:12
حمید جان شما ببین!! یه گوشی بدون برنامه شاید بدرد بخوره ولی یه تبلت نه! منم تاکیدم روی بازی نبوده و منظورم به کل برنامه های عرضه شده بوده که بازی هم عضوش هست( خوب تبلت برای وب گردی - موزیک گوش دادن و بازی و همچنین کارهایی مثل مهندسی و کلا همه چی استفاده میشه! که همه ی اینا به برنامه های خودش نیاز داره!! یک (تبلت ) بدون برنامه مثل تبلت ارواح میمونه عزیز!
چقدر همه دنبال کشتن آیپدن، این بدبخت مثل اینکه باید بره پرونده قتل زنجیره ای تو آگاهی تشکیل بده :39:
مشخصات و قیمت اغواکننده ای داره. حالا میفهمم حرکت به ظاهر "عجولانه" اپل تو عرضه آیپد نسل چهارم درست بود.
حمید031090
30-10-2012, 22:57
حمید جان شما ببین!! یه گوشی بدون برنامه شاید بدرد بخوره ولی یه تبلت نه! منم تاکیدم روی بازی نبوده و منظورم به کل برنامه های عرضه شده بوده که بازی هم عضوش هست( خوب تبلت برای وب گردی - موزیک گوش دادن و بازی و همچنین کارهایی مثل مهندسی و کلا همه چی استفاده میشه! که همه ی اینا به برنامه های خودش نیاز داره!! یک (تبلت ) بدون برنامه مثل تبلت ارواح میمونه عزیز!
در عجبم..!!!!هزار بار گفتم منظورم شخص خاصی نیست...من می دونم هدف شما از خرید و استفاده ی از تبلت یا ایپد فقط بازی کردن نیست اما به صورت کلی عرض شد که "اکثر افراد هنگام خرید تبلت فقط هدفشان بازی هست و در درجه دوم ... می گویند که کلاس داره..."
فقط این قسمت رو مخصوصا با شما هستم جنابMool Tee گرامی : از مصاحبت با شما خوشحال شدم:40:
صفحه نمایش نکسوس 10 در دنیای واقعی
صفحه نمایش جذاب تبلت نکسوس ۱۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بدون شک ویژگی منحصربه فرد این دستگاه به حساب می آید صفحه نمایشی که توانست از نظر وضوح صفحه نمایش رتینای آیپد را پشت سر بگذارد. اما عملکرد این صفحه نمایش در دنیای واقعی چگونه است؟ آیا این صفحه نمایش آن وضوحی که انتظار می رود را در اختیار کاربر قرار می دهد؟ Romain Guy از شرکت گوگل سعی در اثبات این موضوع داشته، او برای انجام این کار چند تصویر تهیه نموده است. بله، این تصاویری که در ادامه مشاهده می کنید تصاویر رندر شده گرافیکی نیست، بلکه این تصاویر واقعی از صفحه نمایش تبلت Google Nexus 10 می باشد. این تصاویر به همراه یک دوربین DSLR تهیه شده است. صفحه نمایش این دستگاه حتی با نسخه های چاپی مجلات بسیار با کیفیت مقایسه شده است که آنها را مشاهده می نمایید.
البته این تصاویر در محیط کنترل شده تهیه شده است اما به هر حال نمی توان منکر کیفیت و وضوح بسیار بالای صفحه نمایش تبلت نکسوس ۱۰ شد.
ادامه مطلب: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز کاربرد تبلت رو تو زندگیم نفهمیدم
همه نیاز هام توسط لپتاپ و گوشیم بر طرف میشه... تبلت این وسط چکارست؟ با وجود اینکه چند ماهی هم داشتم
در کل یک کالای تفننی !!!
M A M M U T
01-11-2012, 23:25
خدایی خیلی غوله....
من نمیدونم چرا هر محصولی که ارایه میشه میخوان با محصولات اپل مقایسه بشه؟ به خدا اپل اینقدر ارزش مقایسه نداره....رویکرد اپل و شرکت های دیگه کلا متفاوته.....اپل روی communication تاکید داره...یعنی شما یه عکس 2 مگاپیکسلی بگیری و با ده هزار نفر شیر کنی.... اما شرکت ایی مثل سامسونگ روی این تاکید دارن که شما یه عکس 8 مگاپیکسلی بگیری دیگه مهم نیست که چیکارش میخوای بکنی....
حالا تا قیام قیامت میشینن گوگل و سامسونگ و htc رو با اپل مقایسه میکنن....مطمئنا این تبلت خیلی قوی تر از آیپد خواهد بود چه رو کاغذ و چه غیر کاغذ...
همه نیاز هام توسط لپتاپ و گوشیم بر طرف میشه... تبلت این وسط چکارست؟ با وجود اینکه چند ماهی هم داشتم
در کل یک کالای تفننی !!!
من هم موافقم. هرچه قدر با خودم کلنجار میرم که پول جمع کنم واسه یه تبلت اصلا راضی نمیشم :| یه لپتاپ و یه اسمارت فون خیلی بهتر از یه تبلت جواب میده.....
NaughtyCat
02-11-2012, 00:48
3- درسته این تبلت خیلی CPU قوی داره ولی روی کاغذ هست!! ایفون 5 با یک cpu 2 هسته ای تونست همرو جلو بزنه پس اینجا بازده مهم هست که ایپد برندس!!!
این Exynos 5 Dual که توی Nexus 10 هست خیلی راحت میشه گفت از نظر قدرت پردازش و گرافیکی از همه ی SoC موجود قوی تره! روی کاغذ و غیر کاغذ نداره. از نظر مصرف باتری هم باز از همه بهتره. در کل پدیده ایه واسه خودش!
--------------------
راجع به برنامه های android برای تبلت ها و اینکه از iOS تو این زمینه عقب تره هم بنظرم زیادی داره اغراق میشه.
الان میشه خیلی راحت مشابه برنامه iOS رو روی android هم پیدا کرد؛ اپل هم توی مراسم معرفی iPad mini خواست خیلی کیفیت برنامه های android رو داغون نشون بده ولی دیگه واقعا در اون حد نیست! حداقل از 1 سال پیش که خیلی بهتر شده...
Mool Tee
02-11-2012, 10:46
خوب جناب Naughty Cat اولا منظور من از روی کاغذ این بوده که ممکنه یه گوشی که 8 هسته ای باشه ولی بین نرم افزارش و سخت افزارش هماهنگی درستی نداشته باشه یعنی بازده خوبی نداشته باشه!! Exynos 5 Dual شاید خیلی قوی باشه!! ولی بازده خوبی با اندروید نداره!! دوما در مورد نرم افزارها !! شاید نصف برنامه های انحصاری iOS الان برای اندروید منتشر شده باشه که خوب قبول ولی اینجا بحث HD بودنشون و اجرا شدن با کیفیتشون روی تبلت هست که خوب 100 ایپد برندس. ولی روی ایفون با بقیه گوشی ها فرقی نداره چون همشون با یک کیفیت اجرا میشن!! من فرد تعصبی نیستم! من قبول دارم که ایفون بهترین گوشی بازار نیست ولی ایپد قطعا بهترین تبلت بازار هست چون رقیب جدی نداشته و خیلی خیلی جلو افتاده و خیلی طول میکشه تا یه تبلت بهش برسه!من خودم galaxy tab 2 هم داشتم ولی چرا به ایپد نمیرسید(تجربه شخصی)؟ تا 5 تا برنامه باز میموند هنگ میکرد و مجبور میشدم ریستش کنم
در کل یک کالای تفننی !!!
شما اگه اینجوری رویکردو تغییر بدی که لپتاپ + تبلت خوب + گوشی معمولی مثل من متوجه میشی تبلت عجب چیزی هست
مخصوصا فیلم وسریال دیدن و خوندن کتاب و حتی بازی رو تبلت نسبت به اسمارت فون و لپتاپ یک چیز دیگه هست!
البته دوستی دارم برای اینکه به همه سیستم عامل ها دسترسی داشته باشه ویندوز 8 رو روی لپتاپش نصب کرده
یک آیپد با ios داره و یک اسمارت فون اندرویدی !
واقعا گوگل در چه خیالیه؟
2 سال از ورود تبلتهای اندرویدی به بازار گذشته هنوز تعداد ناچیزی اپ و بازی درست و حسابی برای همین تبلتهایی کوچک و بزرگ با رزولوشن 1280x800 پیدا میشه دیگه نکسوس 10 که با آن رزولوشن تکلیفش روی هواست!
گوگل اینطوری اصلا نمیتونه تاثیری بر بازار داشته باشه و رقابت نزدیکی با آیپد یا حتی سرفیس و رفقاش داشته باشه چون توقع کاربر از تبلت 10 اینچی زیاده و اکوسیستم اندروید هم برای تبلتها اصلا پیشرفت قابل توجهی نکرده، در صورتیکه ویندوز 8 RT که تازه وارده تا آخر 2012 از لحاظ تعداد و کیفیت اپها به حد قابل قبولی خواهد رسید.
NaughtyCat
02-11-2012, 19:38
خوب جناب Naughty Cat اولا منظور من از روی کاغذ این بوده که ممکنه یه گوشی که 8 هسته ای باشه ولی بین نرم افزارش و سخت افزارش هماهنگی درستی نداشته باشه یعنی بازده خوبی نداشته باشه!! Exynos 5 Dual شاید خیلی قوی باشه!! ولی بازده خوبی با اندروید نداره!! دوما در مورد نرم افزارها !! شاید نصف برنامه های انحصاری iOS الان برای اندروید منتشر شده باشه که خوب قبول ولی اینجا بحث HD بودنشون و اجرا شدن با کیفیتشون روی تبلت هست که خوب 100 ایپد برندس. ولی روی ایفون با بقیه گوشی ها فرقی نداره چون همشون با یک کیفیت اجرا میشن!! من فرد تعصبی نیستم! من قبول دارم که ایفون بهترین گوشی بازار نیست ولی ایپد قطعا بهترین تبلت بازار هست چون رقیب جدی نداشته و خیلی خیلی جلو افتاده و خیلی طول میکشه تا یه تبلت بهش برسه!من خودم galaxy tab 2 هم داشتم ولی چرا به ایپد نمیرسید(تجربه شخصی)؟ تا 5 تا برنامه باز میموند هنگ میکرد و مجبور میشدم ریستش کنم
َAndroid از ورژن 4 به بعد با پردازنده های چند هسته ای بخوبی کار میکنه، Jelly Bean هم خودش از نظر کارایی یه پیشرفت قابل ملاحظه ای داره نسبت به ICS و به روونی iOS کار میکنه. من اینو قبول ندارم که android بازدهی کمتری داره نسبت به iOS. شاید یه مورد app که شما دیدی اینجوری بوده یا اون skin که خود شرکت سازنده قرار داده رو دستگاهش. وگرنه خود android هیچ مشکلی نداره و بنظرم بخصوص Jelly Bean الان یه سر و گردن از iOS 6 بالاتره!
در مورد اون تعداد و کیفیت app ها هم گفتم تا حدی درسته، ولی به مرور زمان بهتر بشه همونطور که نسبت به یک سال پیش خیلی وضع بهتر شده.
اون Galaxy Tab 2 هم که شما میگی مطمئنم روش Honeycomb بوده! الان با Jelly Bean وضع خیلی فرق کرده...
این تبلت هیچ وقت نمیتونه محبوبیت ایپد رو کسب کنه چرا؟
1- شما همه ی اینارو نوشتی ولی از یه لحاظ پای nexus 10 میشکنه!! :sq_2: چون بیش تر از 20000 برنامه و بازی HD مخصوص خود ایپد وجود داره که خوب شاید اندروید 10 تا بازی داشته باشه که HD باشن و بتونن این رزولیشن رو ساپورت کنن که 9 تاشون هم نمی تونن! پس این صفحه نمایش زیاد تاثیری بر برتری نکسوس نداره!
2-ایپد بین مردم جا افتاده
4- در مورد دوربین! ما نباید به مگاپیکسل یک دوربین نگاه کنیم ممکنه یه دوربین 5 مگایی از یه 8 مگایی بهتر عکس بندازه!!
5- این واقعا خنده دار هست!! عزیز خود اپل در مورد نیو ایپد اعلام کرد که 10 ساعت عمر باطری داره که داشت! حالا که باطری قوی تر هم شده باید شک کنیم توی عمر باطری؟!!!
من واقعا از اپل و محصولاتش حالم بهم میخوره. چیه....................................
یه چیز الکی میده بیرون پولشم به قیمتش نمی ارزه.
تست پرفورمنس نکسوس 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M A M M U T
02-11-2012, 20:26
من واقعا از اپل و محصولاتش حالم بهم میخوره. چیه....................................
یه چیز الکی میده بیرون پولشم به قیمتش نمی ارزه.
خدایی منم نظرم همینه..... انحصار گرایی چرت و بیهوده ی اپل مانع رشد تکنولوژی میشه...جاییه که برند جای تکنولوژی رو بگیره دیگه خلاقیت ارزشش رو از دست میده....
من نمی گم هیچ وقت محصولات اپل رو نخواهم خرید شاید اقتضای جامعه باعث بشه من هم یه روز آیفون بخرم اما این خرید من دلیلی بر درست بودن رویه ی این شرکت نیست.
یادمه تو ایران یه زمان همین انحصارگرایی رو نوکیا داشت...به هرکسی میگفتی گوشی میگفت نوکیا....بعدا دیدیم چه بلایی سره نوکیا اومد :sq_2:
NaughtyCat
03-11-2012, 00:18
خب بنچمارک ها کم کم دارن میان بیرون...
تست Geekbench (نشون دهنده قدرت پردازشگر و مموری) روی Nexus 10:
روی iPad 4 هنوز Geekbench رو ندیدم جایی تست کرده باشه، ولی چون اختلاف بین iPad 3 و N10 خیلی زیاده بعیده ازش بالاتر باشه...
اما AnandTech الان بنچمارک های GPU ـه iPad 4 رو گذاشته که واقعا عالیه! هسته گرافیکی A6X الان PowerVR SGX 554 هستش که طبق این بنچمارک Mali-T604 چهارهسته ای N10 رو نابود میکنه!
Normalize to the same resolution and we see that the new PowerVR graphics setup is 57% faster than even ARM's Mali-T604 in the Nexus 10. Once again we're seeing just about 2x the performance of the previous generation iPad.
-------------------
در کل میشه گفت N10 نسبت به iPad 4 از نظر قدرت پردازشی بالاتر ولی تو زمینه گرافیکی ازش ضعیف تره...
َAndroid از ورژن 4 به بعد با پردازنده های چند هسته ای بخوبی کار میکنه، Jelly Bean هم خودش از نظر کارایی یه پیشرفت قابل ملاحظه ای داره نسبت به ICS و به روونی iOS کار میکنه. من اینو قبول ندارم که android بازدهی کمتری داره نسبت به iOS. شاید یه مورد app که شما دیدی اینجوری بوده یا اون skin که خود شرکت سازنده قرار داده رو دستگاهش. وگرنه خود android هیچ مشکلی نداره و بنظرم بخصوص Jelly Bean الان یه سر و گردن از iOS 6 بالاتره!
در مورد اون تعداد و کیفیت app ها هم گفتم تا حدی درسته، ولی به مرور زمان بهتر بشه همونطور که نسبت به یک سال پیش خیلی وضع بهتر شده.
اون Galaxy Tab 2 هم که شما میگی مطمئنم روش Honeycomb بوده! الان با Jelly Bean وضع خیلی فرق کرده...
سرعت و روونی سیستم عامل فقط یک بخش کار هست. توی اکوسیستم اندروید سخت افزارهای خیلی متنوعی موجود هست که هر کدوم از اونها رو یه شرکت دستکاری میکنه. رزولوشن ها خیلی خیلی متنوعه، پردازنده های گرافیکی متفاوته و هیچ کدوم از اینها نمیتونه جای یکپارچگی سخت افزار و نرم افزار رو بگیره تا هم بهترین کارایی رو ببینیم و هم برنامه نویس ها ترغیب بشن تا برنامه های خودشونو روش توسعه بدن.
سیستم عامل هرچی هم ساده و روون باشه، وقتی قراره یه تعداد خیلی خیلی محدود از دستگاه ها بهش مجهز بشن (در حد 10%) کاملاً مشخصه که هیچ برنامه نویسی نمیاد واسه این تعداد کم وقت بذاره. حالا هرچی رزولوشن و هسته بیشتر بشه فایده ای نداره. وقتی اپلیکیشنی نباشه که از این قابلیت ها استفاده کنه به چه دردی میخوره؟ مثل بوگاتی میمونه که تو هیچ جاده ای نمیتونه حداکثر سرعتشو بره.
خدایی منم نظرم همینه..... انحصار گرایی چرت و بیهوده ی اپل مانع رشد تکنولوژی میشه...جاییه که برند جای تکنولوژی رو بگیره دیگه خلاقیت ارزشش رو از دست میده....
من نمی گم هیچ وقت محصولات اپل رو نخواهم خرید شاید اقتضای جامعه باعث بشه من هم یه روز آیفون بخرم اما این خرید من دلیلی بر درست بودن رویه ی این شرکت نیست.
یادمه تو ایران یه زمان همین انحصارگرایی رو نوکیا داشت...به هرکسی میگفتی گوشی میگفت نوکیا....بعدا دیدیم چه بلایی سره نوکیا اومد :sq_2:
چیزی که شما بهش میگید انحصارگرایی چرت و بیهوده سالهاست که به خط مشی شرکتها واسه تولید محصولاتشون تبدیل شده. آیا بزرگ تر کردن صفحه نمایش موبایل و حذف کردن کیبردش کار خیلی سختی بود؟ پس چرا تا قبل از آیفون کسی این کارو نکرد؟ آیا ایده تبلت قبلاً وجود نداشت؟ چرا دنیا تبلت رو با آیپد شناخت؟
اینها انحصارگرایی نیست. اینها اسمش جرئت تغییر دادنه. کافیه تاریخچه خیلی از محصولات رو بررسی کنید تا بفهمید کلنگش رو واسه اولین بار چه کسی زده.
M A M M U T
03-11-2012, 10:25
چیزی که شما بهش میگید انحصارگرایی چرت و بیهوده سالهاست که به خط مشی شرکتها واسه تولید محصولاتشون تبدیل شده. آیا بزرگ تر کردن صفحه نمایش موبایل و حذف کردن کیبردش کار خیلی سختی بود؟ پس چرا تا قبل از آیفون کسی این کارو نکرد؟ آیا ایده تبلت قبلاً وجود نداشت؟ چرا دنیا تبلت رو با آیپد شناخت؟
اینها انحصارگرایی نیست. اینها اسمش جرئت تغییر دادنه. کافیه تاریخچه خیلی از محصولات رو بررسی کنید تا بفهمید کلنگش رو واسه اولین بار چه کسی زده.
انحصار گرایی یعنی یه شرکت سالی چهار تا محصول(آیپد آیپاد آی فون و لپتاپ های اپل) تولید کنه و در بهترین شرایط هر سه سال فقط یکی از اجزا رو ارتقا بده.
انحصار گرایی یعنی یه شرکت لپتاپ تولید و دیسک نوریش رو برداره به بهانه ی باریک تر شدن لپتاپ...در حالی نصف دنیا هنوز از دیسک های نوری استفاده میکنه...این به معنای نو آوری نیست....این یعنی ای ملت لپتاپ اپل دیسک نوری نمیخوره لذا شما هم باید دیسک نوری رو کنار بزارید و هرچی میخواید رو از اپل استور بخرید در حالی که میدونه که اپل استور جایگزین دیسک نوری نمیشه به دلیل محدودیت هایی که در سایر کشور ها هست(از جمله پهنای باند)
انحصار گرایی یعنی یه شرکت در طی سه سال سه تا گوشی تولید کنه که عملا هیچ تفاوتی با هم ندارن....
انحصار گرایی یعنی یه شرکت حاضر نیست در آن واحد دو نوع گوشی تولید کنه....
انحصار گرایی یعنی یه شرکت سعی کنه که تمام بازار رو به تنهایی به دست بگیره.با تولید محصولات محدود...قطع توانایی ارتباط محصول تولید شده با محصول سایر شرکت ها ....ایجاد شبکه ی اختصاصی پخش محصولات و....
دقیقا یعنی: شرکت اپل اجازه ی همگام سازی (sync ) محصولاتش رو با شرکت های دیگه نمیده...... و این یعنی انحصار گرایی....
انحصار گرایی یعنی من یه سیستم عامل تعریف میکنم که به هیچ صراطی مستقیم نیست word نداره اگر هم چیزی شبیه ش رو داره با سایر سیستم عامل ها هماهنگ نیست.....یعنی اگه من از سیستم عامل اپل استفاده میکنم و دوستم از ویندوز اون وقت من به هیج وجه نمیتونم با دوستم ارتباط برقرا کنم مگه اینکه دوستم شبیه من بشه!!!
به نظر من انحصار گرایی این معانی رو میده....
با تشکر :sq_8:
شما اگه اینجوری رویکردو تغییر بدی که لپتاپ + تبلت خوب + گوشی معمولی مثل من متوجه میشی تبلت عجب چیزی هست
مخصوصا فیلم وسریال دیدن و خوندن کتاب و حتی بازی رو تبلت نسبت به اسمارت فون و لپتاپ یک چیز دیگه هست!
البته دوستی دارم برای اینکه به همه سیستم عامل ها دسترسی داشته باشه ویندوز 8 رو روی لپتاپش نصب کرده
یک آیپد با ios داره و یک اسمارت فون اندرویدی !
چون من اکثر کار هام بیرون خونست ، حتی حمل تبلت 7 اینچی هم برام سخته
ترجیح میدم با گوشی خوب کار کنم
فعالیت های درون خونه هم لپتاپ (صفحه نمایش بزرگ و پرفورمنس 100 برابر)+ میتونم کارهای تخصصیم هم انجام بدم
Mool Tee
03-11-2012, 13:00
اگه اندروید و شرکت های دیگه انحصار گرایی نمی کنن پس چرا iOS و اپل یکی از بهترین سیستم عامل ها و شرکت ها هستند؟ اگه اینجوری هست که شما میگید پس هیچ کس نباید سمت اپل بره! اپل با هم همین محدودیت ها و انحصار گرایی ها تونسته به اینجا برسه!
انحصار گرایی یعنی ...
میشد تو یه جمله خلاصه بگید: "انحصارگرایی یعنی اپل هر کاری که من دوست دارم رو نمیکنه."
همیشه این ایده های جدید اپل بوده که باعث شده استانداردهای جدیدی به وجود بیاد.
من که توی ایران دارم زندگی میکنم به جرئت میتونم بگم شاید در طول شش ماه یک بار از دیسک نوری استفاده کنم. خیلی های دیگه هم مثل من هستند. حالا همین شرایط رو اگه تو خارج از کشور که اونجا اوضاعش جوره و پهنای باند مناسبه بخوایم ببینیم شاید حتی اون یک بار هم اصلا نیازی نباشه. ولی در مقابل منکر این نمیشم که 0% از کاربرا اصلا نیازی بهش ندارند. ممکنه یه نفر کارهای تخصصی انجام بده یا به هر نحوی نیاز پیدا کنه. خوب میره مدل External تهیه میکنه و مشکلش حل میشه. چرا به خاطر یه نفر باید دستگاه ها ضخیم بشن و یه قطعه جاگیر بلااستفاده توشون قرار بگیره؟ چرا اکثریت باید فدای اون عده قلیل بشن؟
تمام چیزایی که شما به عنوان انحصارگرایی تعریف میکنید یا چیزایی هستن که به سلیقه شما خوش نمیان یا استانداردشون از رده خارج شده و جایگزین های بهتری واسشون اومده. ولی اپل معیارش بهتر بودن هر چیزه، نه صرفاً همه گیر بودن یا مورد علاقه بودن.
NaughtyCat
03-11-2012, 16:58
سرعت و روونی سیستم عامل فقط یک بخش کار هست. توی اکوسیستم اندروید سخت افزارهای خیلی متنوعی موجود هست که هر کدوم از اونها رو یه شرکت دستکاری میکنه. رزولوشن ها خیلی خیلی متنوعه، پردازنده های گرافیکی متفاوته و هیچ کدوم از اینها نمیتونه جای یکپارچگی سخت افزار و نرم افزار رو بگیره تا هم بهترین کارایی رو ببینیم و هم برنامه نویس ها ترغیب بشن تا برنامه های خودشونو روش توسعه بدن.
اتفاقا بنظرم این از زیبایی های Android ـه که روی این همه سخت افزار مختلف هستش و تنوع خیلی زیاده. همچین زیاد هنر نیست که مثلا apple در سال یه گوشی و یه تبلت میده بیرون و بعد ادعا کنیم که به به چه اکوسیستم منسجمی داره!
سیستم عامل هرچی هم ساده و روون باشه، وقتی قراره یه تعداد خیلی خیلی محدود از دستگاه ها بهش مجهز بشن (در حد 10%) کاملاً مشخصه که هیچ برنامه نویسی نمیاد واسه این تعداد کم وقت بذاره.
این fragmentation هم که خب یه مسئله ی جداییه اصلا، اینجا بحث مون روی android روی تبلت هاست!
اما الان هم این مشکل با یکی شدن ورژن Android روی گوشی ها و تبلت ها تقریبا حل شده. اون زمان Gingerbread و Honeycomb بله خیلی وضع خراب بود. الان هم اکثر گوشی ها و تبلت های 2011 به بعد به ICS یا Jellybean اپدیت شدن رسما از طرف سازنده هاشون.
الان هم این userbase که android داره هر برنامه نویسی رو جذب خودش میکنه. برنامه های اندروید هم برای رزولوشن های مختلف اتوماتیک scale میشن و تقریبا همه ی برنامه هایی که روی 2.2 به بعد سازگارن روی آخرین نسخه اندروید هم بدون مشکل کار میکنن! الان مشکل بیشتر اونه که برنامه های اندروید از فضای کامل صفحه های بزرگ تبلت ها بخوبی استفاده نمیکنن. وگرنه واسه خود گوشی ها که مشکلی نیست!
حالا هرچی رزولوشن و هسته بیشتر بشه فایده ای نداره. وقتی اپلیکیشنی نباشه که از این قابلیت ها استفاده کنه به چه دردی میخوره؟ مثل بوگاتی میمونه که تو هیچ جاده ای نمیتونه حداکثر سرعتشو بره.
درسته ولی داره بهتر میشه. خود گوگل همین چند هفته پیش یه سری نکات رو برای سازنده ها گفت که توی برنامه هاشون برای تبلت ها رعایت کنن:
Tablet app Quality Checklist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نشون میده تمرکز گوگل الان خیلی جدی تر روی تبلت هاست بخصوص بعد اومدن N7 و N10.
-------------------------------------
Geekbench برای iPad 4 هم اومد: 1757
اتفاقا بنظرم این از زیبایی های Android ـه که روی این همه سخت افزار مختلف هستش و تنوع خیلی زیاده. همچین زیاد هنر نیست که مثلا apple در سال یه گوشی و یه تبلت میده بیرون و بعد ادعا کنیم که به به چه اکوسیستم منسجمی داره!
این fragmentation هم که خب یه مسئله ی جداییه اصلا، اینجا بحث مون روی android روی تبلت هاست!
اما الان هم این مشکل با یکی شدن ورژن Android روی گوشی ها و تبلت ها تقریبا حل شده. اون زمان Gingerbread و Honeycomb بله خیلی وضع خراب بود. الان هم اکثر گوشی ها و تبلت های 2011 به بعد به ICS یا Jellybean اپدیت شدن رسما از طرف سازنده هاشون.
الان هم این userbase که android داره هر برنامه نویسی رو جذب خودش میکنه. برنامه های اندروید هم برای رزولوشن های مختلف اتوماتیک scale میشن و تقریبا همه ی برنامه هایی که روی 2.2 به بعد سازگارن روی آخرین نسخه اندروید هم بدون مشکل کار میکنن! الان مشکل بیشتر اونه که برنامه های اندروید از فضای کامل صفحه های بزرگ تبلت ها بخوبی استفاده نمیکنن. وگرنه واسه خود گوشی ها که مشکلی نیست!
درسته ولی داره بهتر میشه. خود گوگل همین چند هفته پیش یه سری نکات رو برای سازنده ها گفت که توی برنامه هاشون برای تبلت ها رعایت کنن:
Tablet app Quality Checklist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نشون میده تمرکز گوگل الان خیلی جدی تر روی تبلت هاست بخصوص بعد اومدن N7 و N10.
-------------------------------------
Geekbench برای iPad 4 هم اومد: 1757
گوگل جدی تر شده درباره تبلت ها چون خطر رو احساس کرده، اگه سهمی در آینده Post-PC نداشته باشه و بازار در اختیار رقیب هاش (اپل و مایکروسافت) باشه، مسلما سهم "سرچ" گوگل کم میشه و بالطبع سود گوگل هم همینطور. معنیش این نیست که الان اکوسیستم تبلت های اندرویدی وضع خوبی داره.
الان بعد از بیشتر از یک سال از عرضه ICS، کمتر از یک چهارم گوشی های فعال اندروید به ICS/Jelly Bean آپدیت شدن و بعد از بیشتر از 4 ماه از عرضه Jelly bean، کمتر از 3 درصد.
مشکلات اساسی تبلت های اندرویدی در برنامه ها غیر قابل انکاره، ارائه یه چک لیست کیفیتی از طرف گوگل هم دلیل قابل اتکایی نیست که نتیجه بگیریم قراره معجزه ای رخ بده و مثلا طی چند ماه آینده بمبارانی از برنامه های فوق العاده برای تبلت های اندروید رو شاهد باشیم. یادمون نره تبلت های اندرویدی اصلا یوزر بیس خاصی ندارن. با حضور مایکروسافت در این بازار هم کار برای اندروید سخت تر و سخت تر میشه، خودش تقریبا داره از صفر شروع می کنه و یک رقیب قوی هم وارد کار میشه. رقابت سختی خواهد بود برای تصاحب "رتبه 2" در بازار تبلت.
silent-assassin
10-11-2012, 17:46
گوگل جدی تر شده درباره تبلت ها چون خطر رو احساس کرده، اگه سهمی در آینده Post-PC نداشته باشه و بازار در اختیار رقیب هاش (اپل و مایکروسافت) باشه، مسلما سهم "سرچ" گوگل کم میشه و بالطبع سود گوگل هم همینطور. معنیش این نیست که الان اکوسیستم تبلت های اندرویدی وضع خوبی داره.
الان بعد از بیشتر از یک سال از عرضه ICS، کمتر از یک چهارم گوشی های فعال اندروید به ICS/Jelly Bean آپدیت شدن و بعد از بیشتر از 4 ماه از عرضه Jelly bean، کمتر از 3 درصد.
مشکلات اساسی تبلت های اندرویدی در برنامه ها غیر قابل انکاره، ارائه یه چک لیست کیفیتی از طرف گوگل هم دلیل قابل اتکایی نیست که نتیجه بگیریم قراره معجزه ای رخ بده و مثلا طی چند ماه آینده بمبارانی از برنامه های فوق العاده برای تبلت های اندروید رو شاهد باشیم. یادمون نره تبلت های اندرویدی اصلا یوزر بیس خاصی ندارن. با حضور مایکروسافت در این بازار هم کار برای اندروید سخت تر و سخت تر میشه، خودش تقریبا داره از صفر شروع می کنه و یک رقیب قوی هم وارد کار میشه. رقابت سختی خواهد بود برای تصاحب "رتبه 2" در بازار تبلت.
این موضوعی که بلد کردم برای سری نکسوس ها وجود نداره.
الان تبلت 7 و 10 اینچی نکسوس تو بازار وجود داره. از طرفی قراره هر برندی هم یه گوشی موبایل نکسوس تولید کنه. بنابر این این پیشرفت کند به زودی جایگزین یه پیشرفت سریع میشه و وقتی نسخه جدیدی از اندروید معرفی بشه دیگه پیشرفت آپدیتش رو گوشیها لاک پشتی نخواهد بود.
hamed_danesh
10-11-2012, 18:31
تبلت اپل فعلا بهینه نیست چون زیادی داغ می کنه و هنوز بعضی از امکاناتی که آیفون داره رو نداره
تبلت آندروید هم همینطور چون هنوز نمی تونه رم داخلی رو به درستی مدیریت کنه
تبلت های بقیه هم همینطور ....
ما بازیچه یه سری شرکت ها هستیم که با این وضعیت ارائه دادن، از همین الان تکنولوژی دستگاه 5 سال آیندشون هم آماده کردن و هر سال با یه سری امکانات بچه گانه و با تبلیغات زرق و برق دار و گنده کردن اونها مارو به جو می یارن ،در نهایت می بینی 90% اون امکانات یا به دلایل تخصصی یا تحریم اصلا به کار نمی یاد و اگر می خریم برای این که فقط قیافه بیاییم
همین!!
سازنده های تبلت فعلا دارن ما رو بازی می دن و فعلا خریدنش پول حروم کردنه.
این موضوعی که بلد کردم برای سری نکسوس ها وجود نداره.
الان تبلت 7 و 10 اینچی نکسوس تو بازار وجود داره. از طرفی قراره هر برندی هم یه گوشی موبایل نکسوس تولید کنه. بنابر این این پیشرفت کند به زودی جایگزین یه پیشرفت سریع میشه و وقتی نسخه جدیدی از اندروید معرفی بشه دیگه پیشرفت آپدیتش رو گوشیها لاک پشتی نخواهد بود.
در مورد اینکه در آینده چه میشه باید در آینده صحبت کرد٬ در حال حاضر وضعیت اینه. بازار اندروید فقط نکسوس ها نیست و رشد یک اکوسیستم هم بر اساس وضعیت کل دیوایس های اون اکوسیستمه٬ نه فقط نکسوس ها. گوگل از سه سال پیش قول می داده این مشکل بزودی برطرف میشه و برطرف نشده. هر وقت برطرف شد و دیدیم مثلا 60 درصد دیوایس ها همیشه در جدیدترین نسخه هستند٬ اون موقع میشه گفت بله پیشرفت سریع شده.
silent-assassin
11-11-2012, 16:29
در مورد اینکه در آینده چه میشه باید در آینده صحبت کرد٬ در حال حاضر وضعیت اینه. بازار اندروید فقط نکسوس ها نیست و رشد یک اکوسیستم هم بر اساس وضعیت کل دیوایس های اون اکوسیستمه٬ نه فقط نکسوس ها. گوگل از سه سال پیش قول می داده این مشکل بزودی برطرف میشه و برطرف نشده. هر وقت برطرف شد و دیدیم مثلا 60 درصد دیوایس ها همیشه در جدیدترین نسخه هستند٬ اون موقع میشه گفت بله پیشرفت سریع شده.
درست میفرمایید اما وقتی قرار باشه هر برندی یه نکسوس داشته باشه قطعا اون نکسوس جزء محبوب ترین محصولاتش حساب میشه
الان نگاه کنید به nexus 4 و از طرفی Optimus G. به نظرتون حتی سوای سیاست قیمت گذاریش کسی حاضره آپتیموس جی را بگیره؟ هر برندی نکسوس داشته باشه قطعا نکسوس جزء پرفروش ترین محصولاتش میشه و وقتی همه برندها نکسوس داشته باشن اونوقت احتمالا بیشتر از نصف گوشیهای توی این اکوسیستم نکسوس میشن که خب قطعا همیشه جدیدترین نسخه اندروید را دارند. از طرفی اگه کمپانی بخواد گوشی دیگه ای هم تولید کنه ( که خب مسلما میکنند) برای اینکه بازارش خراب نشه در مقابل نکسوس تولیدیشون مجبور به حمایت و ساپورت از محصولشون هستن. اینا همه در عمل باعث میشه اوضاع اندروید بهتر بشه.
البته نکته ای که هست (و شاید خلاف نظر شما باشه) اینه که به نظر من همین حالا هم گوگل توی بازار اسمارت فون ها از اپل با فاصله جلوتر ایستاده اما خب قبول دارم "فعلا" تو بازار تبلت ها آیپدها سروری میکنن. نظر شخصی من الان داشتن گوشی اندرویدی, تبلت iOSـی و لپ تاپ ویندوزی هست. (که دیگه برای خیلی از ما ها که داخل میشینیم داشتن همشون با هم آرزوست!!!)
درست میفرمایید اما وقتی قرار باشه هر برندی یه نکسوس داشته باشه قطعا اون نکسوس جزء محبوب ترین محصولاتش حساب میشه
الان نگاه کنید به nexus 4 و از طرفی Optimus G. به نظرتون حتی سوای سیاست قیمت گذاریش کسی حاضره آپتیموس جی را بگیره؟ هر برندی نکسوس داشته باشه قطعا نکسوس جزء پرفروش ترین محصولاتش میشه و وقتی همه برندها نکسوس داشته باشن اونوقت احتمالا بیشتر از نصف گوشیهای توی این اکوسیستم نکسوس میشن که خب قطعا همیشه جدیدترین نسخه اندروید را دارند. از طرفی اگه کمپانی بخواد گوشی دیگه ای هم تولید کنه ( که خب مسلما میکنند) برای اینکه بازارش خراب نشه در مقابل نکسوس تولیدیشون مجبور به حمایت و ساپورت از محصولشون هستن. اینا همه در عمل باعث میشه اوضاع اندروید بهتر بشه.
البته نکته ای که هست (و شاید خلاف نظر شما باشه) اینه که به نظر من همین حالا هم گوگل توی بازار اسمارت فون ها از اپل با فاصله جلوتر ایستاده اما خب قبول دارم "فعلا" تو بازار تبلت ها آیپدها سروری میکنن. نظر شخصی من الان داشتن گوشی اندرویدی, تبلت iOSـی و لپ تاپ ویندوزی هست. (که دیگه برای خیلی از ما ها که داخل میشینیم داشتن همشون با هم آرزوست!!!)
یعنی در آینده تمام برندها یک تبلت و یک گوشی نکسوسی در کنار گوشی های خودشون داشته باشن که همیشه آپدیت میشه و مجبورن گوشیهای خودشونو به اون نزدیک کنن و خلاص!... خیر دوست عزیز.
هر نکسوس در واقع ورژن جدید اندرویده که تو قالب یه سخت افزار قرار گرفته. سازنده سخت افزار هم هیچ Customizeـی نمی تونه روش انجام بده و در واقع هر آپدیت دیوایس نکسوسی فقط نسخه خامی از اون ورژن رو داره؛ که بالطبع مورد پسند همه کاربرها نیست. برای همینه که رام های مختلف ساخته میشن و هر شرکت جداگانه روش کار میکنه و آپدیت ها طول میکشه و ... نمونه ی بارزش همین Galaxy Nexus هست که در کنار Galaxy S3 توی بازار هیچ حرفی برای گفتن نداره.
در مورد بازار تبلت ها هم به نظرم چون هنوز هیچ کدوم از شرکتها نتونستن سخت افزار و نرم افزار تبلت اندروید رو به طور موفقیت آمیزی توسعه بدن، این نکسوس 7 به تنهایی دست به کار شده و تونسته خودش رو نشون بده.
دوست عزیز خیلی دلایل وجود داره که مثلا Nexus 4 محصول محبوبی نمیشه (به اندازه مثلا اندروید های سامسونگ). ساده ترینش اینه که فقط و مستقیما از طرف گوگل و یکی دو اپراتور محدود به فروش می رسه و دست اپراتورهای دنیا نمی ره، و همونطور که می دونید 90 درصد فروش گوشی های دنیا مستقیما از طرف اپراتورهاست و این رقم در اندروید بالاتر از 95 درصده.
قسمتی که بولد کردم مشکل قضیه است، تا حالا که برندهایی که نکسوس داشتند به هیچ وجه نکسوس هاشون جزو پرفروش ترین محصولاتشون نبوده چرا که اصلا فلسفه نکسوس ها گرفتن بازار نیست و بطور گسترده نه تبلیغات میشن و نه تولید میشن. روزی که بیشتر از نصف گوشیهای اندروید نکسوس بشن من می گم مشکلات Fragmentation اندروید کاملا حل شده ولی با وضع فعلی مطمئنم تا بیشتر از 10 سال دیگه هم به چنین اتفاقی نمی افته.
silent-assassin
11-11-2012, 19:10
یعنی در آینده تمام برندها یک تبلت و یک گوشی نکسوسی در کنار گوشی های خودشون داشته باشن که همیشه آپدیت میشه و مجبورن گوشیهای خودشونو به اون نزدیک کنن و خلاص!... خیر دوست عزیز.
هر نکسوس در واقع ورژن جدید اندرویده که تو قالب یه سخت افزار قرار گرفته. سازنده سخت افزار هم هیچ Customizeـی نمی تونه روش انجام بده و در واقع هر آپدیت دیوایس نکسوسی فقط نسخه خامی از اون ورژن رو داره؛ که بالطبع مورد پسند همه کاربرها نیست. برای همینه که رام های مختلف ساخته میشن و هر شرکت جداگانه روش کار میکنه و آپدیت ها طول میکشه و ... نمونه ی بارزش همین Galaxy Nexus هست که در کنار Galaxy S3 توی بازار هیچ حرفی برای گفتن نداره.
در مورد بازار تبلت ها هم به نظرم چون هنوز هیچ کدوم از شرکتها نتونستن سخت افزار و نرم افزار تبلت اندروید رو به طور موفقیت آمیزی توسعه بدن، این نکسوس 7 به تنهایی دست به کار شده و تونسته خودش رو نشون بده.
اون اجبار یا هر چی دیگه بستگی داره به خودشون که بخوان چقد محصول داشته باشن و چه انتظار فروشی اما اینکه هر برندی یه نکسوس داشته باشه و در یک سال بیشتر از یک نکسوس معرفی بشه جزء سیاسات های کنونی گوگل هست و قصد اجراش را داره . توجه کنید نمیگم کرده یا باید بکنه یا در شرف کردنه!
مورد دوم اتفاقا به نظرم یه نقطه مثبت هست . دست اربر برای کاستومایز بازتر هست + یادتون نره توی نکسوس ها ساپورت دولوپرها قطعا از خود یه کمپانی بیشتر و بزرگتره.انواع و اقسام رام ها و ... برای نکسوس ها هست که باعث میشه هر کسی با هر سلیقه ای راضی بشه.
در مورد تبلت ها هم که گفتم. من فعلا نظرم به داشتن یکی از تبلت های اپل هست.(البته فعلا)
مورد دوم اتفاقا به نظرم یه نقطه مثبت هست . دست اربر برای کاستومایز بازتر هست + یادتون نره توی نکسوس ها ساپورت دولوپرها قطعا از خود یه کمپانی بیشتر و بزرگتره.انواع و اقسام رام ها و ... برای نکسوس ها هست که باعث میشه هر کسی با هر سلیقه ای راضی بشه.
این حرفی که شما میگید اصلاً چیز جدیدی نیست. همین الانش هم گوشیهای اندرویدی غیر نکسوس کاستوم رام های متنوع دارند.
وجود انواع و اقسام رام ها مزیتی واسه نکسوس ها نیست.
NaughtyCat
11-11-2012, 20:21
مشکلات اساسی تبلت های اندرویدی در برنامه ها غیر قابل انکاره، ارائه یه چک لیست کیفیتی از طرف گوگل هم دلیل قابل اتکایی نیست که نتیجه بگیریم قراره معجزه ای رخ بده و مثلا طی چند ماه آینده بمبارانی از برنامه های فوق العاده برای تبلت های اندروید رو شاهد باشیم.
من صحبتام در این مورد تکراریه ولی میگم درسته که فعلا اندروید روی تبلت ها تو این زمینه app ها ضعف داره، ولی شرایط مسلما فرق خواهد کرد. بخصوص با جدیتی که الان گوگل داره.
فقط یه مورد دیگه که ربطی به بحثمون هم نداره:
با حضور مایکروسافت در این بازار هم کار برای اندروید سخت تر و سخت تر میشه، خودش تقریبا داره از صفر شروع می کنه و یک رقیب قوی هم وارد کار میشه. رقابت سختی خواهد بود برای تصاحب "رتبه 2" در بازار تبلت.
من شخصا Windows RT رو در برابر Android و iOS کاملا شکست خورده میدونم. قیمت مینیمم تبلت های ویندوز RT خیلی بالاتر از رقباش در میاد. سخت افزار قوی تری میخواد (چون سیستم عامل سنگین یا بقولی resource-intensive هستش) جالبه تو تبلت های 32 گیگی RT حدود نصف فضا رو فقط خود سیستم عامل اشغال میکنه! برای OEM ها هم استفاده از Windows RT؛ 90دلار هزینه داره. حالا همه اینا رو مثلا با اندروید مقایسه کنید!
از نظر برنامه های مختص تبلت ها روی RT هم که صحبتی ازشون نکنیم بهتره! واقعا هم واسم عجیب بود همون سایت هایی که از اندروید ایراد میگرفتن برای کمبود برنامه های مخصوص تبلت ها، اونوقت توی review های RT به به و چه چه میکردن!
این مقاله رو پیشنهاد میکنم بخونید، نکات جالبی رو گفته توش:
Microsoft Surface can not compete against real tablet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The pre-release Microsoft spin has been shown to be laughably incorrect, shame on the press that parroted it back. Microsoft PR is disingenuous and purposefully deceitful at the best of times. And the words of Panos Panay, GM of Microsoft Surface and his engineering team ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) who said, “After the OS, OfficeRT and a bunch of apps, you will still have more that 20GB [free].”? Lies.
----------------------------------
هر نکسوس در واقع ورژن جدید اندرویده که تو قالب یه سخت افزار قرار گرفته. سازنده سخت افزار هم هیچ Customizeـی نمی تونه روش انجام بده و در واقع هر آپدیت دیوایس نکسوسی فقط نسخه خامی از اون ورژن رو داره؛ که بالطبع مورد پسند همه کاربرها نیست.
دوستمون هم گفتن، اتفاقا یکی از دلایل محبوبیت Nexus ها همین ورژن خالص و دست نخورده اندرویده! و اینکه آپدیت ها رو رام ها براشون خیلی زود میان. برخلاف بقیه گوشی ها تنوع رام های غیررسمی روی Nexus ها کلا خیلی زیادتره و کاربر انتخاب های خیلی بیشتری داره برای رام گوشیش. اینا همش مزیته نه عیب.
silent-assassin
11-11-2012, 20:50
دوست عزیز خیلی دلایل وجود داره که مثلا Nexus 4 محصول محبوبی نمیشه (به اندازه مثلا اندروید های سامسونگ). ساده ترینش اینه که فقط و مستقیما از طرف گوگل و یکی دو اپراتور محدود به فروش می رسه و دست اپراتورهای دنیا نمی ره،
منم نگفتم قراره نکسوس 4 محصول محبوبی باشه. گفتم در مقایسه با اپتیموس جی ( که قویترین محصول ال جی هست) باید خیلی بهتر عمل کنه
در مورد ادامه صحبتتون هم نظری ندارم چون من گوشی را به عنوان sim free میشناسم. شما که اونوری هستین خب بهتر از وضع بازار و فروش قراردادی یا سیم فیری خبر دارید.
روزی که بیشتر از نصف گوشیهای اندروید نکسوس بشن من می گم مشکلات Fragmentation اندروید کاملا حل شده ولی با وضع فعلی مطمئنم تا بیشتر از 10 سال دیگه هم به چنین اتفاقی نمی افته.
خدایی 10 سال بی انصافیه! من فکر نمیکنم اینطور باشه. البته نظر شخصی منه.
این حرفی که شما میگید اصلاً چیز جدیدی نیست. همین الانش هم گوشیهای اندرویدی غیر نکسوس کاستوم رام های متنوع دارند.
وجود انواع و اقسام رام ها مزیتی واسه نکسوس ها نیست.
اصلا و ابدا قابل مقایسه نیستن تو تعداد و البته کیفیت. قبول دارم اکثر گوشیهای خوب کاستوم های خوبی دارن اما همیشه نکسوس ها بهترین کاستوم ها را دارند و خواهند داشت.
یه نکته کلی:
الان 2-3 سالی هست که اندروید تو تلفن همراه جای خودشو وا کرده و کاربرا باید متوجه شده باشن که اصولا گوشی مید رنج به بالایی بخرن 90 درصد یک نسخه آپدیت را دریافت میکنند و احتمالا دیگه خبری نخواهد بود مگه اینکه high end زمان را خریده باشن تا شاید 2 تا آپ اونم با تاخیر بگیرن.
پس الان کسی که گوشی را میگیره برای استفاده نه کلاس و ... باید بدونه اگه حمایت و ساپورت اندروید را میخواد باید بره نکسوس بگیره و اگه ویژگی خاص دیگه ای باید بره گوشیهای دیگه. این قضیه باعث میشه در حال حاضر اکثرا برن سراغ مدل های دیگه و به خاطر همین بحث آپدیت شدن یا نشدن خواه نخواه این Fragmentation بوجود میاد و درآن واحد2-3تا نسخه آندروید تو بازار سهم پیدا میکنن به جای یکی یا حداکثر 2 تا. من میگم این مشکل تا موقعی که 10 ها نوع گوشی توی بازار باشه هست اما اگه واقعا هر کمپانی یه نکسوس داشته باشه و تکلیفش تو بازار روشن باشه این اوضاع قطعا بهبود پیدا میکنه. نه 10 سال دیگه. موقعی که هر کمپانی نهایتا سومین نکسوسش را تولید کنه ( و نکسوس کمپانی های دیگه هم تو بازار باشه)
البته اینا که من میگم اگر و اما شد اما گوگل باید به این سمت حرکت کنه همینطور که تو خبرها شنیده میشه داره میره به این سمت.
من صحبتام در این مورد تکراریه ولی میگم درسته که فعلا اندروید روی تبلت ها تو این زمینه app ها ضعف داره، ولی شرایط مسلما فرق خواهد کرد. بخصوص با جدیتی که الان گوگل داره.
فقط یه مورد دیگه که ربطی به بحثمون هم نداره:
من شخصا Windows RT رو در برابر Android و iOS کاملا شکست خورده میدونم. قیمت مینیمم تبلت های ویندوز RT خیلی بالاتر از رقباش در میاد. سخت افزار قوی تری میخواد (چون سیستم عامل سنگین یا بقولی resource-intensive هستش) جالبه تو تبلت های 32 گیگی RT حدود نصف فضا رو فقط خود سیستم عامل اشغال میکنه! برای OEM ها هم استفاده از Windows RT؛ 90دلار هزینه داره. حالا همه اینا رو مثلا با اندروید مقایسه کنید!
از نظر برنامه های مختص تبلت ها روی RT هم که صحبتی ازشون نکنیم بهتره! واقعا هم واسم عجیب بود همون سایت هایی که از اندروید ایراد میگرفتن برای کمبود برنامه های مخصوص تبلت ها، اونوقت توی review های RT به به و چه چه میکردن!
این مقاله رو پیشنهاد میکنم بخونید، نکات جالبی رو گفته توش:
Microsoft Surface can not compete against real tablet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------
دوستمون هم گفتن، اتفاقا یکی از دلایل محبوبیت Nexus ها همین ورژن خالص و دست نخورده اندرویده! و اینکه آپدیت ها رو رام ها براشون خیلی زود میان. برخلاف بقیه گوشی ها تنوع رام های غیررسمی روی Nexus ها کلا خیلی زیادتره و کاربر انتخاب های خیلی بیشتری داره برای رام گوشیش. اینا همش مزیته نه عیب.
دوست عزیز پست های من رو در انجمن دیگه بخونید می بینید من هم منتقد Surface و Windows RT هستم، بحث اصلا این نبود. بحث حضور داشتن گوگل به عنوان یک عضو فعال در بازار تبلت ها بود که گوگل داره انجام می ده برعکس گذشته که اصلا حضور فعال نداشت و اگه حضورش رو فعال نمی کرد چه اپل و چه مایکروسافت آینده ای برای گوگل در Post PC نمی گذاشتند (سرچ گوگل = منافع مالی گوگل) و عملا گوگل مجبوره وارد این بازار بشه.
منم نگفتم قراره نکسوس 4 محصول محبوبی باشه. گفتم در مقایسه با اپتیموس جی ( که قویترین محصول ال جی هست) باید خیلی بهتر عمل کنه
در مورد ادامه صحبتتون هم نظری ندارم چون من گوشی را به عنوان sim free میشناسم. شما که اونوری هستین خب بهتر از وضع بازار و فروش قراردادی یا سیم فیری خبر دارید.
خدایی 10 سال بی انصافیه! من فکر نمیکنم اینطور باشه. البته نظر شخصی منه.
اصلا و ابدا قابل مقایسه نیستن تو تعداد و البته کیفیت. قبول دارم اکثر گوشیهای خوب کاستوم های خوبی دارن اما همیشه نکسوس ها بهترین کاستوم ها را دارند و خواهند داشت.
یه نکته کلی:
الان 2-3 سالی هست که اندروید تو تلفن همراه جای خودشو وا کرده و کاربرا باید متوجه شده باشن که اصولا گوشی مید رنج به بالایی بخرن 90 درصد یک نسخه آپدیت را دریافت میکنند و احتمالا دیگه خبری نخواهد بود مگه اینکه high end زمان را خریده باشن تا شاید 2 تا آپ اونم با تاخیر بگیرن.
پس الان کسی که گوشی را میگیره برای استفاده نه کلاس و ... باید بدونه اگه حمایت و ساپورت اندروید را میخواد باید بره نکسوس بگیره و اگه ویژگی خاص دیگه ای باید بره گوشیهای دیگه. این قضیه باعث میشه در حال حاضر اکثرا برن سراغ مدل های دیگه و به خاطر همین بحث آپدیت شدن یا نشدن خواه نخواه این Fragmentation بوجود میاد و درآن واحد2-3تا نسخه آندروید تو بازار سهم پیدا میکنن به جای یکی یا حداکثر 2 تا. من میگم این مشکل تا موقعی که 10 ها نوع گوشی توی بازار باشه هست اما اگه واقعا هر کمپانی یه نکسوس داشته باشه و تکلیفش تو بازار روشن باشه این اوضاع قطعا بهبود پیدا میکنه. نه 10 سال دیگه. موقعی که هر کمپانی نهایتا سومین نکسوسش را تولید کنه ( و نکسوس کمپانی های دیگه هم تو بازار باشه)
البته اینا که من میگم اگر و اما شد اما گوگل باید به این سمت حرکت کنه همینطور که تو خبرها شنیده میشه داره میره به این سمت.
بحث اصلا اینها نیست. بحث اکوسیستم یک پلتفرم هست که همیشه با اکثریت بازار حرکت می کنه. مثلا من نکسوس بخرم درسته که همیشه جدیدترین نسخه اندروید رو دارم، ولی اکوسیستم اندروید بر اساس آخرین نسخه اندرویدی که من رو نکسوسم دارم حرکت نمی کنه، بر اساس نسخه های اکثریت کاربرها حرکت می کنه و من هم عملا دارم ضرر می کنم.
مثلا در JB (یعنی API level 16) خیلی امکانات جالب برای بهینه کردن برنامه ها وجود داره، ولی من برنامه نویس آیا میام و برنامم رو برای API 16 بهینه کنم؟ وقتی کمتر از 3 درصد مشتری ها دارن از این نسخه استفاده می کنن؟ مسلما نه. برنامه من برای Gingerbread بهینه میشه که 54 درصد مشتری ها دارن ازش استفاده می کنن. مقایسه کنید مثلا با امکاناتی که در نسخه های جدید iOS هست که معمولا حتی زودتر از اینکه نسخه عرضه بشه امکانات به برنامه ها اضافه میشن، چون همه می دونن طی یکی دو هفته اکثریت محصولات آپدیت خواهند شد. الان اکوسیستم اندروید داره بر اساس نسخه ای مدیریت میشه که حدود 2 سال قبل عرضه شد و طی یک سال آینده کم کم به ICS مهاجرت می کنه، و اون موقع نکسوس ها نسخه بعدی اندروید رو هم احتمالا گرفتن.
زمانی این مشکل حل میشه که گوگل بیاد و کنترل کامل پلتفرم و آپدیت ها و ... رو به دست بگیره و سازنده ها و اپراتورها رو محدود کنه تا به خاطر منافع شخصی حقوق مصرف کننده ها رو پایمال نکنن، و حالا کوچکترین کاری در این رابطه نکرده و در برنامه هاش هم هیچ اثری از این کار نیست. یادمون نره سود گوگل در اینه که سرچ و بقیه سرویس های گوگل روی بیشترین تعداد دیوایس ممکن باشه و فشار آوردن به سازنده ها و اپراتورها (مشتری های اصلی گوگل) ممکنه باعث بشه به سمت رقیب ها برن (ویندوز فون) که برای گوگل و مدل بیزنسش اصلا خوب نیست.
اضافه کردن دیوایس های نکسوس حرکت خوبیه ولی راه حل واقعی نیست. راه حل واقعی کنترل سیستم آپدیت همه محصولات و موظف کردن سازنده ها و اپراتورها به تعهد در قبال آپدیت های طولانی مدت برای همه دیوایس ها و همینطور تبدیل کردن نکسوس ها به دیوایس های مهم و اصلی اپراتورها و تبلیغات گسترده مشابه بقیه مدل هاست که اصلا صورت نمی گیره.
silent-assassin
12-11-2012, 20:17
اضافه کردن دیوایس های نکسوس حرکت خوبیه ولی راه حل واقعی نیست. راه حل واقعی کنترل سیستم آپدیت همه محصولات و موظف کردن سازنده ها و اپراتورها به تعهد در قبال آپدیت های طولانی مدت برای همه دیوایس ها و همینطور تبدیل کردن نکسوس ها به دیوایس های مهم و اصلی اپراتورها و تبلیغات گسترده مشابه بقیه مدل هاست که اصلا صورت نمی گیره.
نظر شخصی من اینه با افزایش دیوایس های نکسوسی اکوسیستم اندروید میره به سمت این نکسوس ها و ...
در مورد موظف کردن سازنده ها انگار یه جایی خوندم این اتفاق افتاده (یا میخواد بیفته) و قراره برای 1 و نیم سال سازنده موظف به آپدیت باشه.
اون تبدیل کردن نکسوس ها به دیوایس های مهم و اصلی اپراتورها و تبلیغات گسترده مشابه بقیه مدل ها قبول دارم واقعا صورت نمیگره و یکی از بهترین راه حل ها هم هست که متاسفانه فعلا گوگل قافل شده
hamed_danesh
03-12-2012, 08:01
باز واجب می دونیم تکرارا کنیم که دوستان بدونند
تبلت اپل فعلا بهینه نیست چون زیادی داغ می کنه و هنوز بعضی از امکاناتی که آیفون داره رو نداره
ما بازیچه یه سری شرکت ها هستیم که با این وضعیت ارائه دادن، از همین الان تکنولوژی دستگاه 5 سال آیندشون هم آماده کردن و هر سال با یه سری امکانات بچه گانه و با تبلیغات زرق و برق دار و گنده کردن اونها مارو به جو می یارن ،در نهایت می بینی 90% اون امکانات یا به دلایل تخصصی یا تحریم اصلا به کار نمی یاد و اگر می خریم برای این که فقط قیافه بیاییم
همین!!
hormozan m
03-12-2012, 10:36
باز واجب می دونیم تکرارا کنیم که دوستان بدونند
همین!!
سلام من خودم آيپد نسل سوم دارم ولي اصلا داغ نميكنه گرم هست ولي داغ نيست اينم يكسري تبليغات منفي بود كه آيپد داغ ميكنه و دست وميسوزونه و... :d
الان مثلا آيفون چي داره كه آيپد نداره ؟؟؟ نكنه شما انتظار داري كه با تبلت بتونيد تماس تلفني هم بگيري !!! :d
در مورد اينكه از ٩٠ درصد قابليت ها نميشه استفاده كرد كاملا با شما مخالفم الان شما از چه قابليت آيپد نميتوني استفاده كني ! با يك v. P n تمام مشكلات حل ميشه !
بله قبول دارم كه درصد زيادي كه تبلت ميخرن كلا نميدونن واسه چي خريدن و براي كلاس گذاشتن و ....
چند مورد ديدم حتي نميدونست iOS چيه !!!
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
animsprite
08-12-2012, 18:57
به نظرم اگه اینو هم میزاشتن به عهده اسوس خیلی بهتر بود الان من نک 7 رو دارم حالا جدایی از سخت افزار روکیفیتش خیلی حرفه ای کار شده وحتی دوستانی که ایپد و اپل داشتن تو زیبایی این یکی مونده بودن -
Abdolreza2012
09-12-2012, 01:34
دوستان قیمت این تبلت تو ایران چقدره؟ ( 8 gig و 16 gig)
و اینکه ارزش خرید داره؟
animsprite
10-12-2012, 00:43
از۸گیگ اطلاعی ندارم. ولی۱۶گیگ رو ۱.۷۰۰قیمت کردم در مورد خریدش خوب چند عامل میتونه وجود داشته باشه یکی نوع استفاده شما از یه تبلت چیه واینکه با یه همچین هزینه ای میشه راحت یه لبتاپ خرید که به مراتب کارایی بالاتری داره واینکه از این تب والبته تب های این چنینی نمیشه به عنوان یه وسیله همراه استفاده کرد برای این مورد یه تب ۷ بسیار عالیه
ولی باز بر میگرده به نوع کاربرد شما
Abdolreza2012
10-12-2012, 02:59
از۸گیگ اطلاعی ندارم. ولی۱۶گیگ رو ۱.۷۰۰قیمت کردم در مورد خریدش خوب چند عامل میتونه وجود داشته باشه یکی نوع استفاده شما از یه تبلت چیه واینکه با یه همچین هزینه ای میشه راحت یه لبتاپ خرید که به مراتب کارایی بالاتری داره واینکه از این تب والبته تب های این چنینی نمیشه به عنوان یه وسیله همراه استفاده کرد برای این مورد یه تب ۷ بسیار عالیه
ولی باز بر میگرده به نوع کاربرد شما
من اولین تبلتیه که میخوام بگیرم
قیمت های 8 گیگشو چندماه پیشش 650 بود همونجوری گرون شد که آخرین قیمتش به 1 تومن هم رسید
شما یه تبلت که سخت افزارش خوب باشه و 7 اینچ و قیمت مناسب ( بالا نباشه )
چیو پیشنهاد میکنی؟
hormozan m
12-12-2012, 19:21
من اولین تبلتیه که میخوام بگیرم
قیمت های 8 گیگشو چندماه پیشش 650 بود همونجوری گرون شد که آخرین قیمتش به 1 تومن هم رسید
شما یه تبلت که سخت افزارش خوب باشه و 7 اینچ و قیمت مناسب ( بالا نباشه )
چیو پیشنهاد میکنی؟
سلام اون چيزي كه ميگين نكسوس ٧ بوده ! قيمتش ٢٠٠ دلاره البته ٨ گيگ ! در رده 7 اينچ ها فكر كنم ارزون ترين باشه ( البته بين مارك هاي معتبر و شناخته شده )
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.