مشاهده نسخه کامل
: عدم شناسايي ويندوز و پارتيشن ها هنگام نصب
juliosezar
30-10-2012, 11:40
سلام دوستان.چند روز اخير واقعاً اعصابم بهم ريخته سر جريان نصب لينوکس.خواهشاً اگه ميدونيد راهنمايي کنيد.
من لينوکس رو از طريق بوت شروع به نصب ميکنم اما مشکل اينجاست که اصلاً تشخيص نميده که روي لب تاپم ويندوز 7 هم نصبه و پارتيشن ها رو هم نشون نميده و فقط کل هارد رو به صورت 750 گيگ فضا نشون ميده.چند بار ويندوز عوض کردم و حتي يه پارتيشن جدا هم به صورت unallocated ساختم اما بازم همون مشکل رو دارم.
لطفاً اگه ميدونيد چطوري ميشه اين مشکل رو رفع کنم بهم بگيد چون واقعاً نميدونم چيکار کنم.دوستام موقع نصب ويندوزشون به راحتي تشخيص داده ميشه.لب تاپم رو هم يه ماهه که گرفتم و مدلش k55vd-asus هست.
mer30
به احتمال بسیار زیاد هارد شما dynamic هست.(تو disk managment برید نشون میده)
می تونید از اطلاعاتتون پشتیبان بگیرید و بعد هارد رو به صورت simple و basic فرمت کنید تا درست بشه.
شاید برنامه gparted بتونه پارتیشنهای dynamic شما رو طوری فرمت کنه لینوکس بشناسه ولی مطمئن نیستم.
اگه هارد تون dynamic بود تو گوگل یه سرچی درباره نحوه نصب لینوکس تو این حالت بزنید. احتمالا خیلیها مشکل شما رو دارند.
juliosezar
01-11-2012, 10:58
به احتمال بسیار زیاد هارد شما dynamic هست.(تو disk managment برید نشون میده)
می تونید از اطلاعاتتون پشتیبان بگیرید و بعد هارد رو به صورت simple و basic فرمت کنید تا درست بشه.
شاید برنامه gparted بتونه پارتیشنهای dynamic شما رو طوری فرمت کنه لینوکس بشناسه ولی مطمئن نیستم.
اگه هارد تون dynamic بود تو گوگل یه سرچی درباره نحوه نصب لینوکس تو این حالت بزنید. احتمالا خیلیها مشکل شما رو دارند.
دوست عزيز بررسي کردم هاردم basic بود.ديگه واقعاً نميدونم چيکار کنم.خواهشاً اگه کسي ميدونه راهنمايي کنه.:sq_3:
ببینید gparted هم هارد تون رو نمی شاسه یا نه.
juliosezar
05-11-2012, 15:14
ببینید gparted هم هارد تون رو نمی شاسه یا نه.
ببینید هارد شناخته میشه ولی اثری از درایوها نیست و همینطور تشخیص نمیده که من ویندوز رو روی سیستمم دارم.
با سرچ عبارت زیر توی گوگل فهمیدم خیلی ها مشکل منو دارن اما چون همه ی حرفاشون انگلیسیه و بعضاً تخصصی نتونستم به راه حل دست پیدا کنم.فقط فهمیدم هاردهای جدید که به ساتا 6 معروفن این مشکل رو با لینوکس دارن.حالا شما هم بررسی کنید شاید تونستید بفهمید باید چیکار کنم.
ubuntu does not recognize windows
juliosezar
08-11-2012, 11:07
دوستان من همچنان منتظر راهنمايي شما هستم:45:
matin724
08-11-2012, 21:47
منم همین مشکل دارم . لطفا ی نفر راهنمایی کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.