ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پرینت نکردن برگه

samiei_m_j
30-10-2012, 11:29
سلام به همگی
پرینتر hp دارم و یه مشکل جالب پیدا کرده !
زمانی که دستور پرینت میدم این دستور از کامپیوتر به پرینتر منتقل نمیشه
جالب اینجاست که زمانی که پرینتر رو وصل می کنم کامل میشناستش و بعد از اجرای دستور پرینت به اون پنجره ای که صف پرینت رو نشون میده هم میره ولی چیزی چاپ نمیشه ، این مشکل زمانی رخ داد که داشتم با پرینتر کار می کردم و وسط کار اینطوری شد
با سیستم های دیگه امتحان کردم و پرینتر سالم هست پس اشکال از پرینتر نیست و بلکه از ویندوز هست ، حتی یا یک یوزر جدید وارد ویندوز شدم و امتحان کردم ولی بازم نشد ، ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم بکنه

m_2t_ab
30-10-2012, 13:21
سلام دوست عزیز
احتمالا سندی وسط چاپ دچار مشکل شده و این باعث شده که اسناد دیگه نتونن چاپ بشن.
در همون پنجره ای که صف پرینت نشون داده میشه همه اسناد رو انتخاب کنید و دکمه Delete رو بزنید و تایید کنید. (قبلش بهتره پرینتر رو خاموش کنید)
موفق باشید

samiei_m_j
30-10-2012, 15:24
سلام دوست عزیز
احتمالا سندی وسط چاپ دچار مشکل شده و این باعث شده که اسناد دیگه نتونن چاپ بشن.
در همون پنجره ای که صف پرینت نشون داده میشه همه اسناد رو انتخاب کنید و دکمه Delete رو بزنید و تایید کنید. (قبلش بهتره پرینتر رو خاموش کنید)
موفق باشید

سلام
خیلی ممنون بابت جوابت ، این کارو کردم ، ولی بازم نشده ، البته پرینتر خاموش نبوده و این کارو کردم

m_2t_ab
30-10-2012, 19:27
سلام
خیلی ممنون بابت جوابت ، این کارو کردم ، ولی بازم نشده ، البته پرینتر خاموش نبوده و این کارو کردم

خواهش می کنم دوست عزیز
اسناد پاک شدن از صف پرینت؟

gmd
30-10-2012, 22:25
سلام
در قسمت Printers and Faxes پرینتر انتخاب شده تیک خورده ؟

samiei_m_j
01-11-2012, 15:34
سلام
در قسمت Printers and Faxes پرینتر انتخاب شده تیک خورده ؟

بله از صف پرینت پاک شده و حتی چندین بار بعدش اسنادی رو توی صف قرار دادم و پاک کردم ولی بازم مشکل رفع نشد.
بله تیک خورده و چند بار هم جای تیکش رو عوض کردم و دوباره به پیش فرض برگرداندم و لی بازی نشد متاسفانه
بازم ممنون از راهنمایی هاتون

m_2t_ab
04-11-2012, 18:48
بله از صف پرینت پاک شده و حتی چندین بار بعدش اسنادی رو توی صف قرار دادم و پاک کردم ولی بازم مشکل رفع نشد.
بله تیک خورده و چند بار هم جای تیکش رو عوض کردم و دوباره به پیش فرض برگرداندم و لی بازی نشد متاسفانه
بازم ممنون از راهنمایی هاتون

عجب!
اول درایور پرینتر رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگر درست نشد ویندوز رو دوباره نصب کنید.