مشاهده نسخه کامل
: نمایش متن به جای عدد در گرید ویو
mortezasar
29-10-2012, 23:14
سلام من یک بانک اطلاعاتی دارم که به جای متن رادیو باتن میخوام یک عدد در جدولم وارد کنم و برای نمایش در گرید ویو میخوام به جای عدد متن مربوط به اون عدد نشون داده بشه
چون هرچی متن ذخیره میکنم و با متن میگم رادیو باتن فعال بشه نمیشه فقط یک خواسته دیگه ام هم اینه که به اون عدد درسترسی داشته باشم که واسه ویرایش بگم اگه 1 بود رادیو باتن 1 فعال بشه
سلام
برای گرایدها بطور معمول checkbox داریم و combobox ...
که گمانم همین دو بتواند مشکل شما را مرتفع کند.
مورد checkbox را که میتوانید برای مواد دو حالته استفاده کنید و از combobox هم برای موارد چند حالته که همواره یکی باید فعال باشد (دقیقا مشابه مفهوم radiobutton)
=====
شما میتوانید در دیتابیس اصلی اعداد شاخصی را ذخیره کنید ولی موقع نمایش به کمک combox بجای آن اعداد متونی را به کاربر نشان دهید.
برای تغذیه combobox شما نیاز به یک منبع داه شامل فهرست نگاشت اعداد به متن های معادلشان دارید.
این میتواند یک آرایه struct یا class باشد و یا یک DataSet یا DataTable و...
هر نوع فهرست شمارش پذیر ...
combobox های گراید بجز خصیصه های عمومی (مشابه بقیه ستون های گراید) سه خصیصه اضافه هم دارد.
DataSource
که شی منبع فهرست را که در بالا بیان شد میگیرد.
DisplayMember
نام ستون یا خصیصه حاوی متن معادل دیداری را میگیرد.
ValueMember
نام ستون یا خصیصه حاوی عدد مرجع را میگیرد.
با کمک کنترل فوق بجای اعداد متون مناسب دیده میشود و لیست بازشو مناسبی هم خواهید داشت.
=====
اگر از ظاهر combox ناراضی بودید میتوانید خصایص DisplayStyleForCurrentCellOnly و DisplayStyle و FlatStyle و DefaultCellStyle و... را ویرایش کنید.
شب خوش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.