مشاهده نسخه کامل
: حذف ویندوز های پیشین بدون از کار افتادن ویندوز فعلی
keyarash1984
29-10-2012, 19:58
دوستان من یه وین xp روی سیستمم نصب هست بعد اون 7 نصب کردم و در نهایت 8 یعنی الان 3 تا ویندوز رو سیستم هست حالا اگه بخوام xp و 7 رو حذف کنم بدون از کار افتادن 8 راهی هس که 8 همچنان بوت بشه یا باید همه رو پاک کنم و دوباره 8 نصب کنم؟
jafarian
31-10-2012, 01:00
ازدو تا روش پایین میتونید استفاده کنید :20:
روش اول
مرحله اول
فایلهای مخفی خودتون از حالت مخفی خارج کنید بعدشم طبق عکس مطمئن بشین که اون گزینه هایی که مشخص شده داخل پارتیشن ویندوز 7 وجود داره اگر که نبود شما نیاز به کپی فایلهای بوت از xp به سون هستین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله دوم
dvd ویندوز سون داخل سیستم قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم داخل هم صفحه اول دکمه های shift+f10 همزمان فشاربدین درکاردی که باز میشه طبق شکل پایین دستورات مورد نظر تایپ کنید اون گزینه هایی که بصورت شماره مشخص کردم فقط درشماره دو وقتی دستور list volume زدین کلیه درایوهای شما رو نمایش میده دریک ستون که دورش بصورت خط فرمز مشخص کردم در خط فرملت بعدی باید اسم شماره درایوی که xp در اون نصب هست بدین بطور مثال اگر در h نصب هست شما باید وارد کنید select volume 6 که شماره 6 مربوط به درایو h میشه بعدشم طبق شکل پیش برین اگر مراحل درست برین یک پیغام طبق شماره 6 دریافت میکنید
مرحله سوم
بعد ازمرحله بالا که به اتمام رسید سیستم ریست کنید بصورت بوت باز بالا بیاین داخل صفحه اول گزینه next بزنید بعدش درصفحه بعد از قسمت پایین سمت چپ گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا صفحه system recovery options برسین در این صفحه گزینه startup repair انتخاب کنید بعد که کارش تموم شد سیستم ریست میشه
مرحله چهارم
برنامه EasyBCD رو از پایین دانلود داخل ویندوز 7 نصب کنید بعدشم اجراش کنید منوی بوت مربوط به xp رو با این برنامه پاک کنید برای پاک کردن اون منوی بوت هم طبق شکل پایین برین
EasyBCD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش دوم
برنامه MiniTool از پایین دانلود کنید ورژن بوتش بعدشم روی سیدی رایتش کنید بصورت بوت با این برنامه بالا بیاین بعدشم طبق شکل پایین شماره 1 روی درایو ویندوز xp کلیک راست طبق شماره 2 گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعدشم طبق شکل بعدی شماره 5 روی درایوی که ویندوز 7 روی اون نصب هست کلیک راست گزینه Set to Active انتخاب کنید درمرحله آخرم روی همین پارتیشن درایو ویندوز 7 کلیک راست گزینه move/resize انتخاب کنید بعد این پارتیشن با پارتیشن درایو xp یکی کنید ازآخرم از اون بالاطبق شماره 6 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم برای پاک کردن منوی بوت xp طبق همون روش که با برنامه EasyBCD گفتم پیش برین این موارد داخل روم پایین اشاره کرده.
MiniTool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.