ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

صفحه ها : 1 [2]

Mohammad Yek110
10-01-2013, 17:02
سلام
آقایون دوستانی که میاید اینجا و با پستای یه خطی و دو خطی هی میگین جمعش کنید حق مسی نبود ، مسی اخلاق نداره ، مسی چنین و چنانه ، گواردیولا بی اخلاقه که دست نداد به رونالدو....
بفرمایید اینم دلیل دست ندادن پپ ( یادتونه؟! )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
10-01-2013, 17:31
دست کریس پشت سر اون بنده خدایی که سمت چپ پپ نشسته بود، معلوم نبود... ولی تو ویدئو به نظر می رسید (نظر شخصیمه) که کریس دستش رو برای دست دادن نیاورد جلو و فکر می کنم شونه پپ رو گرفت (پپ نگاش کرد) و چند بار به کتفش نواخت!:n02: مربی ای مثل گوآردیولا تو یه مراسم جلو اون همه دوربین و آدم که فشاری عصبی ای هم روش نیست که نمیاد خودش رو تابلو کنه (حتی اگه فرضا از رونالدو هم خوشش نیاد)
البته باز میگم چون دست کریس معلوم نبود و قطعی بر صحبت من هم نیست./

CRIS Joon CR7
10-01-2013, 17:36
سلام
آقایون دوستانی که میاید اینجا و با پستای یه خطی و دو خطی هی میگین جمعش کنید حق مسی نبود ، مسی اخلاق نداره ، مسی چنین و چنانه ، گواردیولا بی اخلاقه که دست نداد به رونالدو....
بفرمایید اینم دلیل دست ندادن پپ ( یادتونه؟! )

شما كه لطف كردي عكسي از اين صحنه گذاشتيد ، مي تونستيد لينكي از ويدئوي اين صحنه بزاريد تا همه صحنه ي قبلش رو هم ببينند و بعد از روي منطق قضاوت كنند ، شما دروغ نميگيد ، داريد نصف واقعيت رو مي پوشونيد ...
چند لحظه قبل از اين ، گوارديولا‌؛‌اسطوره ي اخلاق و صد البته مرد هزار چهره ، توپ رو از رو زمين برداشت تا بده به كسي كه ميخواد اوت رو پرتاب كنه ، اما وقتي ديد رونالدو ميخواد توپ رو پرت كنه ، توپ رو پرت كرد چند متر اونورتر !!!!:n04:
رونالدو هم جلو خودش رو گرفت و حداقل كاري رو كه ميتونست كرد ...
حالا بي اخلاقي از جانب كي بود؟ كي شروع كرد؟
درسته اين ها بزرگان فوتبالند و مثلا انتظارمون ازينا اندازه ي بزرگان علم و فرهنگ و هنر نيست ، ولي وجود منطق در هر كسي لازمه...
كار اون شب گوارديولا هم قابل پيش بيني نبود چون براي وجهه كه براي خودش ساخته تهديد بزرگي به حساب مياد:n09:

kasra_khan2003
10-01-2013, 18:10
دست کریس پشت سر اون بنده خدایی که سمت چپ پپ نشسته بود، معلوم نبود... ولی تو ویدئو به نظر می رسید (نظر شخصیمه) که کریس دستش رو برای دست دادن نیاورد جلو و فکر می کنم شونه پپ رو گرفت (پپ نگاش کرد) و چند بار به کتفش نواخت!:n02: مربی ای مثل گوآردیولا تو یه مراسم جلو اون همه دوربین و آدم که فشاری عصبی ای هم روش نیست که نمیاد خودش رو تابلو کنه (حتی اگه فرضا از رونالدو هم خوشش نیاد)
البته باز میگم چون دست کریس معلوم نبود و قطعی بر صحبت من هم نیست./

چهره رونالدو + سرعت رو برگردونی گواردیولا = ؟

اینجور مواقع، من اگه باشم، حتی اگه دست ندم، یه تبسم یا Noding میکنم!

این کلیپ رو حتی دوستان بارسایی من هم دیدن، برداشت خبرگزاری های مختلف رو داشتن و از پپ انتقاد کردن.

FC.Barcelona
10-01-2013, 19:29
ببین کیا دارند از اخلاق حرف میزنن
فوتبال شرمنده ایم
دست موری نی او:n02: تو چشم تیتو را عکسشو بزارم؟ نه بزارم؟

Reza31001
10-01-2013, 21:00
فیفا که قشنگ اومد منتخب جهان رو کرد منتخب لالیگا ( دقیقا چه کسانی تیم منتخب رو انتخاب کردن؟ اگه کسی میدونه بگه لطفا؛ چون مربوط به رای گیری برای توپ طلا که نمیشه)

حالا اگه قراره دوستان اینجا رو تبدیل بکنن به محل کل کل رئال و بارسا -که واقعا نمیدونم اخلاق داشتن یا نداشتن امثال مورینیو و گواردیولا چه دخلی به ماها داره- در تاپیک رو تخته کنید

توپ طلا رو دادن ته دیگشم خوردن ...

mohammad.asghari
10-01-2013, 21:03
آقا ببخشید شما که عکس گذاشتی میشه عکس های قبلی و کارهای پپ رو هم بگذاری؟

MCSE MAN
10-01-2013, 21:16
بحث به چه چیزایی کشیده شده!! الآن یکی میاد عکس دوست دختراشونم میذاره و میگه این خانومی که کنار این بازیکن نشسته چیکارس؟ بگم بگم؟؟:n02:

در این که رونالدو بازیکن فوق العده ایه که شکی نیست ولی باید قبول کرد امسال مسی بهتر از رونالدو بوده
من خودم خیلی وقتا قبول ندارم جوایز رو ولی امسال واقعا حق مسی بود
بعضی دوستان دلیلشون برای اینکه امسال حق رونالدو بوده که توپ طلا رو ببره چیه؟؟

از نظر باشگاهی رونالدو با رئال قهرمان لیگ شد سال پیش ولی امسال خیلی عقب تر از بارسا هستن پس برتری ای نیست
مسی با بارسا قهرمان ام حذفی شد و رونالدو با رئال قهرمان سوپرجام
تو لیگ قهرمانان هم که جفتشون ناکام موندن
از لحاظ فردی هم که مسی با 91 گلی که زد بهتر از رونالدو بود. تازه فراز و نشیبش هم خیلی کمتر بوده

فقط انتخاب تیم منتخب خیلی مضخرف بود! احتمالا منظورشون از تیم منتخب جهان، تیم منتخب لالیگا بوده!!
من نمیدونم این پیرلو باید چیکار میکرد دیگه؟!
با یووه سال پیش بدون باخت قهرمان ایتالیا شد. امسال هم که اولن. تو لیگ قهرمانان هم امسال تیم اول از گروه صعود کردن. تو تیم ملی هم که ایتالیا رو تا فینال آورد

runner
10-01-2013, 21:54
آقا ببخشید شما که عکس گذاشتی میشه عکس های قبلی و کارهای پپ رو هم بگذاری؟

شما که یازیو دیدی بگو پپ چی کار کرد تا ما براوتون فیلمشو بذاریم!

شما كه لطف كردي عكسي از اين صحنه گذاشتيد ، مي تونستيد لينكي از ويدئوي اين صحنه بزاريد تا همه صحنه ي قبلش رو هم ببينند و بعد از روي منطق قضاوت كنند ، شما دروغ نميگيد ، داريد نصف واقعيت رو مي پوشونيد ...
چند لحظه قبل از اين ، گوارديولا‌؛‌اسطوره ي اخلاق و صد البته مرد هزار چهره ، توپ رو از رو زمين برداشت تا بده به كسي كه ميخواد اوت رو پرتاب كنه ، اما وقتي ديد رونالدو ميخواد توپ رو پرت كنه ، توپ رو پرت كرد چند متر اونورتر !!!!:n04:
رونالدو هم جلو خودش رو گرفت و حداقل كاري رو كه ميتونست كرد ...
حالا بي اخلاقي از جانب كي بود؟ كي شروع كرد؟
درسته اين ها بزرگان فوتبالند و مثلا انتظارمون ازينا اندازه ي بزرگان علم و فرهنگ و هنر نيست ، ولي وجود منطق در هر كسي لازمه...
كار اون شب گوارديولا هم قابل پيش بيني نبود چون براي وجهه كه براي خودش ساخته تهديد بزرگي به حساب مياد:n09:

چند لحظه قبل از اين ، گوارديولا‌؛‌اسطوره ي اخلاق و صد البته مرد هزار چهره ، توپ رو از رو زمين برداشت تا بده به كسي كه ميخواد اوت رو پرتاب كنه ، اما وقتي ديد رونالدو ميخواد توپ رو پرت كنه ، توپ رو پرت كرد چند متر اونورتر

دوست عزیز موقع اوت انداختن بازیکن نزدیک به اوت رونالدو بود!!
پس شما نمیتونی بگی چون دید رونالدو میاد برا اوت انداختن این حرکت رو کرده رونالدو که از اون سر زمین ندویید بیاد برا اوت که گواردیولا بگه اوه اوه رونالدو داره میاد من توپو بندازم اونورتر!ا
این حرکت برای عصبی کردن بازیکن بوده حالا هر کی بوده گواردیولا هم وجهش با این کارا خراب نمیشه چون اصلا کاری نکرد که بخواد وجهش خراب شه ولی این حرکت بد جوری وجهه رونالدورو خراب کرد!!
از این حرکتا مورینو خیلی بیشتر انجام داده !!!!

دیگه دوستان دارن همه ی موضوع هارو میکشن وسط ولی چیزی که مشخص هست گرفتن توپ طلای 4 روم توسط مسی هست پس دیگه بحثای الکی رو انجام ندید ما اگه بخوایم همچین صحنه هایی از رئال نشون بدیم به این نتیجه میرسیم که مورینیو برا چی اصلا کاندیدای بهترین مربی شده با اون اخلاق و رفتار هاش تو زمین!!

mohammad.asghari
10-01-2013, 22:08
شما که یازیو دیدی بگو پپ چی کار کرد تا ما براوتون فیلمشو بذاریم!

بسه بابا دیگه کجا گواردیولا اسطوره اخلاص هست.دیگه دارید اجحاف میکنید .رونالدو عجله داشت اومد سریع توپ رو بگیره گواردیولا دید رونالو داره می یاد توپ رو انداخت چن متر اون ور تر .

Ezel
10-01-2013, 22:15
من فکر میکنم مسی امسال از هر سالی شایسته تر بود برای کسب این عنوان ؛ چون فصل پیش رکورد آقای گلی رونالدو در لالیگا رو شکوند ، هرچند که خود رونالدو هم رکورد فصل قبلش رو شکوند در گلزنی لیگ ولی در کمال تعجب آقای گل نشد !

شما فقط در یه حالت این اتفاق برات میفته ( که یک فصل رکورد گلزنیصل بع در لالیگا رو بشکونی و فدش با اینکه رکورد فصل قبل خودتو میشکونی ولی آقای گل نمیشی !!! ؟) که با یه بازیکن استثنایی رقابت کنی .

نکته اینکه رونالدو نیمه ی دوم "سال"2012 رو به مسی با اختلاف باخت ؛ و همین عامل مهمی بود در باختن رونالدو سر توپ طلا /

من فکر میکنم تعداد کسانی که از برنده شدن مسی خوشحال شدن بیشتر از اوناییه که از برنده شدن رونالدو خوشحال میشدن : دی

runner
10-01-2013, 23:04
امتناع گواردیولا از دست دادن با کریس درمراسم توپ طلا

درمراسم برترین های روز 2شنبه زوریخ، رونالدو، دستش را به سمت گواردیولا دراز می کند، سرمربی اسپانیایی برای چند ثانیه ای به او زل می زند و بعد رویش را برمی گرداند و دست رونالدو روی هوا می ماند. چهره رونالدو خودش از ابهام بزرگی حرف می زند.برای تماشای این ویدئو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک کنید:

در مورد این فیلم این خبری که شما دادی اصلا رسمیت نداره و هیچ جا تایید نشده!!
تو این فیلم هم از جایی که ویدیو شروع میشه نشون میده که رونالدو سرش به سمت دیگه هست و هواسش به پشتش نیست و دستش به سر گواردیولا میخوره و بعد هم رونالدو برمیگرده و برا عذر خواهی (البته اگه دوستان ناراحت نشن) دستشو میذاره رو شونه گواردیولا و بعد هم همچی می گذره!!!
این نظر من هست البته همچین چیز خواصی نیست که دوستان با این کمالات متوجه نشن!!!!

mohammad.asghari
10-01-2013, 23:38
اینو خبرگذاری ها تائید کردن حالا نمیدونم

runner
10-01-2013, 23:44
اینو خبرگذاری ها تائید کردن حالا نمیدونم

کدوم خبر گذاری؟

nw_nk
10-01-2013, 23:46
من تا الان فکر می کردم همچین اتفاقی افتاده. اما اونقدر بحث شد کنجکاو شدم دوباره و با دقت نگاه کنم. رونالدو داره بین جایگاه ها حرکت میکنه که به پپ میخوره. هر دو بدون اینکه بدونن کی پشت سرشونه با هم و با حالت سورپرایز برمیگردن. هیچ پیش قدمی یا خوش و بشی در کار نیست. استپ کنید کاملا مشخصه. فقط در ادامه دست رونالدو دیگه مشخص نیست که به نظر من هم روی شونه گواردیولا میزاره. وقتی رونالدو به حرکتش ادامه میده مشخصه که دستش برای لحظاتی روی شونه پپ ثابت و یا در حال زدن هست. تو این ماجرا فقط زل زدن پپ و چهره رونالدو بعدش جالبه. این سایت ها چه چیزایی که در نمیارن! نصف روز فکر می کردم پپ سر چه قضیه ای اینقدر ازش ناراحت بوده.

فیلم همون سایت Mail Online
FLV

mohammad.asghari
10-01-2013, 23:57
کدوم خبر گذاری؟
گل،حبر آنلاین

runner
11-01-2013, 00:04
گل،حبر آنلاین
میشه لینک بدین؟

mohammad.asghari
11-01-2013, 00:12
این عکسم هست

FC.Barcelona
11-01-2013, 00:53
من چند بار فیلمو دیدم از کی تا حالا تو همچین جمع رسمی ای و جلوی 100 تا دوربین و خبرنگار از پشت سر دست میدند؟:n04:
این حرکت رونالدو تحقیر امیز بوداگه جای پپ کسه دیگه ای بود الان طور دیگه ای شده بود:n09:

Greedy
11-01-2013, 01:01
دیگه مراسم انجام شد و به توپ طلا هم به همونی که حقش بود رسید برای 4 مین سال پیاپی و چند روزی هم تاپیک برای اظهار نظر! دوستان باز بود و دیگه پست های اخر به هر چی ربط داره الا موضوع تاپیک
مدیران عزیز فکر میکنم دیگه باز بودن تاپیک دلیلی نداشته باشه

Abdolreza2012
11-01-2013, 01:23
من چند بار فیلمو دیدم از کی تا حالا تو همچین جمع رسمی ای و جلوی 100 تا دوربین و خبرنگار از پشت سر دست میدند؟:n04:
این حرکت رونالدو تحقیر امیز بوداگه جای پپ کسه دیگه ای بود الان طور دیگه ای شده بود:n09:

مگه پپ کیه که رونالدو بایذ بره جلوش سه لا شه تا باهاش دست بده
مثلا اگه کسی دیگه بود چی میشد
میگرفتن همدیگه رو میزدن:n02:

FC.Barcelona
11-01-2013, 02:14
اولا پپ بزرگتره حالا به این چیزها کاری نداریم پسر خالش که نیست اینجوری میره سمتش اونم تو جمع
این بحث ها را هم تمام کنیم بهتره مهم اینه که مسی 4 امین توپ طلا را هم گرفت و الان داره تلاش میکنه برای 5 امی:n02: واقعیت ها را باور کنید نه انکار!:n09:

mohammad.asghari
11-01-2013, 07:48
زیاد اهمیت نداره دست دادن رونالدو با گواردیولا شاید برای رونالدو گواردیولا شصیت مهمی نباشه اصلا

kasra_khan2003
11-01-2013, 08:17
من تا الان فکر می کردم همچین اتفاقی افتاده. اما اونقدر بحث شد کنجکاو شدم دوباره و با دقت نگاه کنم. رونالدو داره بین جایگاه ها حرکت میکنه که به پپ میخوره. هر دو بدون اینکه بدونن کی پشت سرشونه با هم و با حالت سورپرایز برمیگردن. هیچ پیش قدمی یا خوش و بشی در کار نیست. استپ کنید کاملا مشخصه. فقط در ادامه دست رونالدو دیگه مشخص نیست که به نظر من هم روی شونه گواردیولا میزاره. وقتی رونالدو به حرکتش ادامه میده مشخصه که دستش برای لحظاتی روی شونه پپ ثابت و یا در حال زدن هست. تو این ماجرا فقط زل زدن پپ و چهره رونالدو بعدش جالبه. این سایت ها چه چیزایی که در نمیارن! نصف روز فکر می کردم پپ سر چه قضیه ای اینقدر ازش ناراحت بوده.

فیلم همون سایت Mail Online
FLV

سینا جان، شخصاً علاقه ای به دنبال کردن این بحث های پیش و پا افتاده ندارم. تو دنیای فوتبال و رقابت، اگه قرار باشه همه با هم خارج از زمین دوتا دوست و رفیق باشن، دیگه رابطه ژاوی و کاسیاس واسه همه چیپ میشه! همچین روابطی چون تک هستن، زیبا هم هستن.

اما یه جوری میگه رونالدو داره رد میشه میخوره به اون که انگار رونالدو پارکینسون داره چپ و راست به این و اون میخوره. کله کچل پپ رو من از 2 کیلومتری ببینم تشخیص میدم، رونالدو بعد از این همه ال کلاسیکو، جنگ و جدل، از 50 سانتیمتری تشخیص نداده بود این پپ هست؟

حالا اصلاً رونالدو اتفاقی دستش رو گذاشت رو شونه پپ، سر و بدنش رو هم کج کرد ببینه دستش رو شونه کی هست، قبول، شما خودت پپ رو نگاه کن، تا میبینه رونالدو هست رو برمیگردونه. اینجور مواقع چی کار میکنن؟ یه خبرگزاری نام ببر که برداشت شما رو کرده باشه. با توجه به محبوبیت پپ، خبرگزاری ها همیشه ازش دفاع کردن...

Greedy
11-01-2013, 10:22
کله کچل پپ
طرز حرف زدن ناظر انجمن رو داشته باشید

بعد ما میگیم خوره مورینیو پست پاک میشه که به تیم حریف توهین نکنید

kasra_khan2003
11-01-2013, 10:48
طرز حرف زدن ناظر انجمن رو داشته باشید

بعد ما میگیم خوره مورینیو پست پاک میشه که به تیم حریف توهین نکنید

طاس، کچل، کل و یا بی مو، همه کلامات رایج چه در گفتگو های روزانه و چه در کتاب ها، برای توصیف ظاهری فرد هستن.

معنی واژه کچل در لغتنامه دهخدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): "کچل . [ ک َ چ َ ] (ص ) شخصی را گویند که سر او موی نداشته باشد و زخم یا داغهای زخم داشته باشد و او را به عربی اقرع خوانند. (برهان ). بمعنی ..."

نه قصد توهین بوده، نه تمسخر. اگر به طرفداران پپ برخورده، خودم پست خودم رو ویرایش میکنم و معادل دیگه برای توصیف ظاهری پپ انتخاب میکنم.

Ezel
11-01-2013, 10:53
سلام /

من تاپیک رو میبندم تا بیشتر از این شاهد بی احترامی ایرانیها به همدیگه به خاطر 4 تا اجنبی نباشیم !