PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بروز مشکلات بعد از آپدیت ویندوز اوریجینال HP

S.A.E.E.D P30
29-10-2012, 15:27
درود دوستان

من چند وقتی هست که لپتاپ HP 6c45 رو خریدم.
از ویندوز اوریجینال لپتاپ (home premium) استفاده میکنم. دیروز HP Support Assistant درخواست اپدیت داد منم اجازه دادم، آپدیت کرد و بعد هم نصب کرد و بعد هم ریستارت.
بعد که ویندوز بالا اومد صدا کلا قطع شده و کلا MP3 و فایل های ویدئویی رو اجرا نمیکنه یعنی موقع اجرا ارور میده!!
واقعا موندم چرا اینجوری شده!!؟؟ درایور صدا رو یک بار نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

amin666
29-10-2012, 18:44
شما از تو device manager ببین اگه پاک نشده کارت صدا به طور کامل اول آنیستال کن بعد همون ور÷ن قبلی رو بریز از فولدر درایورهات.کاری نداره که.باید درست شه.باز اگه احیانا نشد یرو کنترل بپپنل قسمت hardware and sounds یه کم باهاش ور برو و ببین disable نشده باشه.اینجوری که گفتی باید پاک شده باشه و بعد اینستال هم نشده.دوباره ورضن قبلی رو بریزی نباید مشکل خاصی باشه.فکر هم نمی کنم اپدیت کارت صدا لازم باشه اصلا.کاری نمی کنه.رو کیفیت و .. هم فکر نمی کنم تاثیر خاصی داشته باشه اونقدر

S.A.E.E.D P30
30-10-2012, 00:11
امین جان خیلی ممنون از کمکت.

من ریستور کردم و درست شد و جالب اینکه یعد از ریستور دوباره درخواست همون اپدیت رو داده و ایت اپدیت از HP Support Assistant درخواست داده میشه.
بازم ممنون

payma
30-10-2012, 00:23
امین جان خیلی ممنون از کمکت.

من ریستور کردم و درست شد و جالب اینکه یعد از ریستور دوباره درخواست همون اپدیت رو داده و ایت اپدیت از HP Support Assistant درخواست داده میشه.
بازم ممنون

این آپدیت ها مال ویندوز 8 هستش که متاسفانه تشخیص نمیده سیستم 7 هست و نصب میشه برا همونه به مشکل خوردین
از Support Assistant این آپدیت ها رو کنسل کنین دیگه اخطارش نمیاد

amin666
30-10-2012, 00:23
خب ریستور که کل هارد رو بر می گردونه مثل اول.کارهای راحت تری هم بود.اگه هیچی جواب نده ریستور می کنن!به هر حال اون آپدیتها خیلی هم نیاز نیستد.ور1نهای جدید خیلی فرق خاصی ندارن.گرافیک خوبه هر از گاهی آپدیت شه