مشاهده نسخه کامل
: سوال-جمع کردن خودکار تمامی میانبرهای موجود در دسکتاب در یک پوشه
Переклад не
29-10-2012, 06:39
سلام
وقتی برای اولین بار دسکتاب شلوغ میشه ، پیغامی از تسکبار به نمایش در میاد و پیشنهاد میکنه که مبانبرهای موجود در دسکتاب رو داخل یه پوشه قرار بده.که من این کارو کردم.حالا اون پوشه رو هم ایجاد کرده و میانبرارو داخلش برده.اما من اونو پاک کردم .
چطوری میتونم یه پوشه ی پیشنهادی دیگه رو خودم ایجاد کنم بدون ایجادnew folder جدید؟
حالا برای دوستمم این پوشه خود به خود حذف شده .چطوری میشه به حالت اولیه برگردوندش؟
ممنون
jafarian
30-10-2012, 00:11
برای مورد اولم همینطور که داخل سایت مایکروسافت اشاره داشته روی دسکتاپ باید کلیک راست یک new folder درست کنیدبعدشم اسمش به Unused Icons تغییر بدین بعدم آیکونهای دسکتاپ به داخل این فلدر اگر که میخواین با موس درگ کنید
Why can't windows 7 have an Unused Desktop Folder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای سئوال دوم هم سایت مایکروسافت به اینصورت گفته که عمل کنید
منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید داخل صفحه ای که باز میشه به این مسیر برین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش در ستون سمت راست کلیک راست گزینه New رو انتخاب کنید ازمنویی که باز میشه گزینه DWORD 32bit انتخاب کنید بعد اسمش به
تغییر بدین بعد روی همین گزینه دبل کلیک کنید در کادر Value data عدد 0 وارد اکی کنید رجیستری رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید البته فایل هات فیکسم داخل همون سایت قرارداده شده
Broken shortcuts are deleted from the desktop in Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 تا روش دیگه هم که مربوط به سایت پایین میشه که گفته شده استفاده کنید
که درروش دوم اشاره کرده
داخل سرچ منوی استارت تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید داخل کادری که باز میشه دستورات پایین با موس کپی بگیرین داخل اون کادر با موس برای هرکدوم بترتیب paste کنید اینتر کنید
روش سوم و چهارم بصورت شکل مشخص کرده که در روش چهارم گفته شده
منوی run اجرا داخلش این دستور
کپی و پست اینتر کنیدداخل کادری که باز میشه روی این فایل
کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم به سربرگ Security برین طبق شکل عمل کنید بعد از اینکه طبق شکل مراحلی که گفته شد انجام دادین باید روی گزینه
دبل کلیک کنید در فایل txt که باز میشه به line 44 برین بعدش گزینه
به
طبق شکل آخر تغییر بدین بعدشم سیو کنید بیاین بیرون:20:
Windows 7 Desktop Icons and Shortcuts Disappearing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.