ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با رم

arian23
28-10-2012, 20:07
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
من قبلان دوتا رم ddr2/1gb با باس 800 رو سیستمم داشتم که خوب کار میکرد امروز 2تا رم با همون مشخصات قبلی گرفتم. وقتی همه رم هارو نصب میکنم سیستم روشن میشه ولی مانیتور چیزی نشون نمیده بعد چند دقیقه هم سیستم خاموش میشه.
رم هایی که خریدم سالم هستند چون همه جور امتحانشون کردم روی سیستمم ولی کلا از 2تا رم که بیشتر رم سیستم نصب میکنم به همون مشکل میرسم به نظر شما مشکل کجاست؟
داخل دفترچه مادربرد نوشته تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه

saeed_136915
28-10-2012, 20:13
سلام بعضی از مادربردها با رم های Dual Sided مشکل دارن. رم هاتون دوطرفشون هم چیپ دارن؟؟

ess_1362
28-10-2012, 21:10
مدل دقیق مادربرد؟
شما رم های قدینمی را از سیستم باز کنید و رم های جدید را تست کنید اگر سالم بودن 2 تا شات از تبهای مموری و spd برنامه cpuz با رمهای جدید و قدیم جدا بذارید
+
بایاس مادربرد را به آخرین ورژن ارتقا بدین
+
یکبار بایاس را با jumper setting بصورت clear cmos کنید

mohammadi_4u
28-10-2012, 21:23
سلام بعضی از مادربردها با رم های Dual Sided مشکل دارن. رم هاتون دوطرفشون هم چیپ دارن؟؟

سلام
دوست گرامی ess_1362 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب کامل دادند
اما دقت داشته باشید مقدار رم ساپورت مادربرد در دفترچه نسبت به جدید بودن بایاس متغیره ضمنا اگر وارد جزیات بیشتر راهنمای مادربرد بشوید نوع رم تحت ساپورت رو نیز برسی کرده!
مثلا ممکنه 4تارم 1 گیگ کینگمکس جواب نده اما 4ا کینگستون جواب بده گه هر کدوم از دو مارک از کیچ و اسپید یکسان برخوردار باشند!

EXTREME
28-10-2012, 23:16
اول از همه مین باید این حجم رم رو ساپورت کنه بایوس مین رو هم حتما آپدیت کنید
کار بعدی چک کردن همه رم ها رو همه اسلات ها ست که مطمئن بشین رم و اسلات سالمه و مشکلی نداره
علت بعدی میتونه از ناسازگار بودن رم ها با هم باشه یا ناساز گار بودن رم های جدید با مین
ودر آخر این مشکل میتونه از ضعف پاور باشه