ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ارتباط با USB

monavari
28-10-2012, 12:47
دوست گرامی سلام
من از طریق درگاه USB با ویندوز 7 - 32 بیتی
یک هدست رو به PC متصل می کنم
در وهله اول این هدست شناخته میشه و کار می کنه
اما بعد از مدتی (چند ساعت) دیگه هدست رو نمی شناسه
در این صورت باید هدست رو که بوسیله درگاه USB وصل کردم در بیارم و به یک درگاه دیگه بزنم
در این صورت باز برای یک مدت (ساعت) باز هدست کار می کنه و دوباره تکرار همین مشکل
و در بعضی موارد ارسال صدا قطع هست اما دریافت صدا کار می کند
لازم به توضیح است که این مسله فقط روی یک PC نیست چون این مشکل رو حداقل رو 30 دستگاه PC بصورت شبکه است به صورت موردی دارم
روی بعضی ها اصلا نه
در ضمن USB ها ورژن 2 هستند و همه رو باز اپدیت کردم
لطفا مواردی که دوستان فکر می کنند مفید می تونه باشه اعلام بفرمایید
با تشکر از همه

EXTREME
28-10-2012, 14:17
هدستون سالمه ؟
اگه سالم است مشکل از طرف سیستم است یا ویندورز و درایورهای سیستم - بایوس مین و خود مین و پاور

monavari
28-10-2012, 23:32
بله دوست گرامی هدست ها سالم هستند
چون اخه مسله یک هدست نیست عرض کردم چون کار شبکه است هدست های متفاوت با پی سی های متفاوت
البته نظر خودم هم بحث پاور و ولتاژ بود بطوری که احتمالا وسط کار پاور نمی تونه ولتاژ درست رو ارائه بده باعث میشه این پورت ها از کار بیافتند
در این صورت به نظر شما اگه بیام از پورت های اینترنال USB به پی سی ها اضافه بکنم می تونه راه حل مطمنی باشه ؟؟؟!!! که دیگه از پورت های USB مین استفاده نشه
و واقعا اگه از بایوس و ... دیگر موارد باشه راه حل اونها چی هست ؟؟؟

EXTREME
28-10-2012, 23:35
بله دوست گرامی هدست ها سالم هستند
چون اخه مسله یک هدست نیست عرض کردم چون کار شبکه است هدست های متفاوت با پی سی های متفاوت
البته نظر خودم هم بحث پاور و ولتاژ بود بطوری که احتمالا وسط کار پاور نمی تونه ولتاژ درست رو ارائه بده باعث میشه این پورت ها از کار بیافتند
در این صورت به نظر شما اگه بیام از پورت های اینترنال USB به پی سی ها اضافه بکنم می تونه راه حل مطمنی باشه ؟؟؟!!! که دیگه از پورت های USB مین استفاده نشه
و واقعا اگه از بایوس و ... دیگر موارد باشه راه حل اونها چی هست ؟؟؟

بله از اون یو اس بی های جلو هم استفاده کنید به عنوان تست ببینید چی میشه
بهتره روی یک سیستم با یک پاور دیگه هم تست کنید
اگه بایوس باشه باید آپدیتش کنید