ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بی خوابی

ahamid555
28-10-2012, 01:39
سلامدوستان یه مشکلی پیش اومده واسم اگه لطف کنید راه حلی ارایه بدید ممنون میشمیه ماه از شروع دانشگاه میگذره و من یه ماهه که تو این خوابگاه لعنتی خواب راحت نداشتمچون تو خونه عادت داشتم ساعت ١١ بخوابم و بعد از اذان هم نمی خوابیدم ولی اینجا به لطف هم سوییتی ها و سر وصدا وشلوغیشون تا ٢ بیدارم ازو ن ور هم تا ١٠ می خوابم که اصلا ازین شرایط راضی نیستم حالا سوالم اینه که چیزی هست که من باهاش از شر این صدا ها خلاص شم ) یه چیزی مثل چشمبند ( و از کجا میتونم بگیرم )تهرانم

Green_life
29-10-2012, 00:09
داداش درکت میکنم
محیط خوابگاه هینطوریه،کاریش نمیشه کرد
آخه یه نفر نیست که بخوای متقاعدش کنی و با هم به تفاهم برسید.چند نفر هستند با سلایق مختلف و البته وقتی چند تا جوون دور هم هستند حسابی وقت تلف می کنند و همه جور کاری میکنند به جز درس خوندن و خوابیدن!!
بگذریم
اگه تخت خواب توی اتاق هست و دو طبقه هست سعی کن طبقه بالا باشی تا کمتر بقیه اذیتت کنند و برای نور هم به قول خودت میتونی از چشم بند و برای صدا هم میتونی از گوش گیر استفاده کنی ولی خیلی ستمه اینطور خوابیدن!
به نظر من سعی کن شما هم تا حدی خودتو با اونا وفق بدی.چون نباید انتظار داشته باشی اونا سیستمشون مثل شما بشه.کم کم عادت میکنی
به نظر من فقط سخت نگیر....

hamijoon
29-10-2012, 00:40
داداش گوشگير و چشم بند هست از داروخانه بگير خيلي به كارت ميان . من تو آسايشگاه خدمت استفاده ميكردم . تنها راهش همينه

کاربر شماره ی یک
29-10-2012, 01:04
پیدا کن از این گوشگیرایی که حفارها استفاده میکنن گیر بیار ، البته نرمش رو که گوشت رو هم اذیت نکنه ، بنداز روی گوشت خیلی تاثیر داره واسه صدا ، بعدشم که خواست خوابت ببره دربیار ، از هرچی به جز اون استفاده کنی باز صدا زیادمیاد ، میتونی آهنگ آروم هم گوش بدی با صدای بلند اگه تونستی !
یکم سیستم زندگیت رو به هم ریختن ، ممکنه مشکل عصبی هم برات پیش بیاد ولی سعی کن کار هیجانی انجام ندی فقط سعی کن توی یه سیستم بمونی که بدنت و ذهنت اذیت نشه ، یه روز زود نخواب یه روز دیر ، یه روز زود پا نشو یه روز دیر ! فقط این ممکنه اذیتت کنه !
چشبند هم نمیدونم دقیقا کجاها میفروشن ولی احتمالا داروخونه ها داشته باشن ! میتونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم بخری ! امیدوارم خواب خوبی داشته باشی ....

Ice Pain
02-11-2012, 21:41
۲ تا رفیق خوب پیدا کن برو خونه اجاره کن ... خواابگا چیه بابا ...

armin_punisher6
02-11-2012, 21:54
زندگي تو خوابگاه خيلي سخته.زماني اينو متوجه ميشي كه دو تا همخونه خوب داشته باشي.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ahamid555
02-11-2012, 22:24
۲ تا رفیق خوب پیدا کن برو خونه اجاره کن ... خواابگا چیه بابا ...

زندگي تو خوابگاه خيلي سخته.زماني اينو متوجه ميشي كه دو تا همخونه خوب داشته باشي.
آدمش نیس پولش نیس وگرنه لحظه ای درنگ نمی کردم

hamid_diablo
02-11-2012, 22:46
به نظرم قبل از خواب کمی مطالعه متفرقه داشته باشی بد نیست .مثل خوندن رمان و یا اطلاعات عمومی و یا مجله های زرد

اینطوری ذهنت کمی خسته میشه و سر و صدا هم اثر کمتری داره

ahamid555
02-11-2012, 23:00
به نظرم قبل از خواب کمی مطالعه متفرقه داشته باشی بد نیست .مثل خوندن رمان و یا اطلاعات عمومی و یا مجله های زرد

اینطوری ذهنت کمی خسته میشه و سر و صدا هم اثر کمتری داره
همین کارو هم میکنم اما تا ساعت 2 خبری از خستگی نیست بعد 2 هم همه می خوابن تقریبا
تنها راهم گوشگیره هر چند اونم مشکلات خودشو داره . از چند تا داروخانه پرسیدم نداشتن مجبورم اینترنتی بخرم

sasanht
18-05-2014, 17:00
سلام خدمت دوستان...:11:
کسی میدونه این گوشبند رو ازکجا باید تهیه کرد و اینکه چقدر تاثیر داره تو کم کردن سرو صدا؟
میشه تو گوشت باشه همینجوری بخوابی؟
خیلی ممنون از همه دوستان عزیز:n12::n12::n12:

alanol
20-05-2014, 16:56
باید ببینی با چه کاری خوابت می بره...
خمون کارو انجام بده
مثلا من به نوبه خودم به محض شروع مطالعه خواب میاد سراغم:n02:

Rezback
20-05-2014, 17:13
داداش کتاب یا جزوتو باز کن به خصوص‌ درس عمومی قول میدم ۳ سوت میخوابی:|

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

frnsh
20-05-2014, 21:02
تا یکی دو ساعت قبل اینکه بخوابی اصلا با کامپیوتر یا گوشیت کار نکن چون کلا اینا خواب رو از چشم آدم میبرن. و شرایط کامل خواب رو هم با تمیز و گرم و نرم کردن تخت، تاریک کردن اتاق رو هم فراهم کن.
خوندن با نور ملایم، حتی آهنگ ملایم گوش کردن هم خیلی موثره. ترک خواب ظهر هم موثره.
و اگه واقعا نشد، قرص آرام بخش و در شرایط سختتر خواب آور!

a6543210
26-05-2014, 22:51
داداش یه شیلنگ بزار زیر تختت.بعد ساعت 12 شب بیفت به جونشون!:n02:
شوخی می کنم! بهترین راحل اینه اتاقتو عوض کنی. پیدا می شن بچه های مثبتی که بعد 12 خوابن:n09: یاهم قبل خواب یه لیوان شیر بخور (البته اگه بزارن شیر بمونه تو یخچال)سه سوته خوابی!

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-05-2014, 11:21
سلام .

بارها برام پیش اومد که شب خوابم نمیبرد .
اما دیگه یاد گرفتم که گاهی ساعتِ بیولوژیکِ بدن دچار اشتباه میشه و باوجودیکه وقتِ خواب هست اما بدن خوابش نمیاد .
در چنین وقتهائی به خودم میگم :
خوابت نمیاد عزیز ؟ خب نخواب . اما یادت باشه اگه نخوابی , تا فردا شب خبری از خواب نیستا .
یه کتاب میخونم . نت گردی میکنم . تلوزیون تماشا میکنم .
چیزهای مفیدی هم یاد میگیرم .
دراز میکشم و به دنیا و امور دنیا فکر میکنم که گاهی هم فکرهای سازنده به ذهنم میرسه .
تا اینکه خوابم ببره .
گاهی هم تا صبح خوابم نمیبره اما دلخور نمیشم چون میدونم میگذره .
صبح هم میرم سر کار و با وجودیکه حالتِ خواب آلودگی دارن اما میدونم به زودی شب میشه و میتونم تخت بخوابم .
بعد از نهار هم با وجودیکه خیلی خوابم میاد اما فقط نیم ساعت میخوابم چون میدونم اگه زیاد بخوابم شب باید بیداری بکشم .
شب که میشه ساعت 11 یا 11:30 خواب خوابم .
بی هیچ قرص و دوائی .
-======================================
در ضمن نیم ساعت خواب بعد از نهار باعث میشه شب یک ساعت تا یک ساعت و نیم یا بیشتر بیدار بمونین .
برای همین بعد از ظهرها زیاد نخوابید مگر اینکه بخواین شب زنده داری کنین
====================================
استفاده از داروهای خواب آور و آرامبخش بی خطر نیست .
راههای دیگه رو برایِ مشکلِ بی خوابی امتحان کنید مثل روش تحمل با لبخند و صبر خردمندانه چون این نیز میگذرد .