PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرابی خازن پاورو پایین آمدن سرعت کامپیوتر

vahid1414
27-10-2012, 20:29
سلام خدمت دوستان سیستم من بعضی وقتا سرعتش میاد پایین و یا هنگ می کنه و مجبور می شم کامپیوتر رو ریست کتم و همه کابل های یو اس بی رو در بیارم تا بیاد بالا ولی خیلی وقتا خوب کار می کنه مثل الان ( من پاور رو باز کردم کنار وخازن هاش به این شکل زیر بودن میشه هنگ کردن سیستم از پاور باشه در ضمن فن پاور خیلی صدا میده)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asstubirs
27-10-2012, 21:30
مشکل رو خودت پیدا کردی .
یا پاور رو عوض کن یا خازن رو.

سرعتش میاد پایین و یا هنگ می کنه : علت هم بر میگرده به افزایش گرما در کامپیوتر و همچنین نرسوندن به موقع ولتاژ لازم.

vahid1414
27-10-2012, 22:19
با تشکراگر خازن ها رو عوض کنم دوباره مشکل پیش نمیاد ممکنه که خروجی پاور برای سیستم من کافی نباشه که به خازن فشار اومده

EXTREME
27-10-2012, 23:03
بله کم شدن سرعت سیستم و هنگ میتونه یکی از دلایلش پاور باشه البته دلیل های دیگه هم داره مثل ویندوز - ویروس - دمای قطعات - هارد - رم و مین
بهتره برای اینکه مشخص بشه مشکل از پاور است سیستم رو با یک پاور سالم چک کنید

vahid1414
27-10-2012, 23:38
الان مشکلی نداره بعضی وقتا که چند تا برنامه رو با هم باز می کنم یا فلش یا سی دی می خونه هنگ می کنه

majnonmast
01-11-2012, 14:49
مال همونه که وقتی سیستمت برق زیاد مصرف میکنه برق کم میاره باید اندازه وات مصرفی ات رو محاسبه کنی ببینی با وات پاور جور در میاد یا نه
مشخصات کامل سیستمت رو بده واتش رو واست حساب کتاب کنیم چک کنی ببینی پاورت کم داره یا نه